Dievca zo skoly
Re: Dievca zo skoly
pre vsetkych uzasnych karmadarcov za moj prispevok v tejto teme...
a vsimol si vobec niekto z vas ako to napisal? ako 5 rocny susedovie janko co prvykrat videl dievca, nie ako 15 rocny student prveho rocnika strednej skoly(od niekoho takeho by som cakal ze uz bude mat aspon trosku rozumu a ze sa bude vyjadrovat ako clovek... ze popise blizsie problem, ze porozmysla sam ako postupovat - chcu holky trtkov co pri akejkolvek dileme musia bezat na hojko a pytat sa? neviem o tom...)....
milionkrat sa to tu riesilo... presne toto... milionkrat zazneli tie iste rady... neviem ako vas, ale mna to uz naozaj nebavi stale dokolecka... keby totiz ludia vedeli citat, tak by zistili ze vacsina veci sa da zovseobecnit a netreba zakladat temu s tym ze "AHA, MAM PROBLEM, NEVIEM AKO SA PRIHOVORIT BABE, ALE MOJ PROBLEM JE UPLNE !!!!JEDINECNY!!!"
pre mna za mna karmujte aj za toto, za ten predosly mi neprisla jedina karma ktora by sa dala oznacit za konstruktivnu kritiku, cize su mi vsetky taaaakto u riti... tak otvorte laskavo oci a zamyslite sa nad tym...
a vsimol si vobec niekto z vas ako to napisal? ako 5 rocny susedovie janko co prvykrat videl dievca, nie ako 15 rocny student prveho rocnika strednej skoly(od niekoho takeho by som cakal ze uz bude mat aspon trosku rozumu a ze sa bude vyjadrovat ako clovek... ze popise blizsie problem, ze porozmysla sam ako postupovat - chcu holky trtkov co pri akejkolvek dileme musia bezat na hojko a pytat sa? neviem o tom...)....
milionkrat sa to tu riesilo... presne toto... milionkrat zazneli tie iste rady... neviem ako vas, ale mna to uz naozaj nebavi stale dokolecka... keby totiz ludia vedeli citat, tak by zistili ze vacsina veci sa da zovseobecnit a netreba zakladat temu s tym ze "AHA, MAM PROBLEM, NEVIEM AKO SA PRIHOVORIT BABE, ALE MOJ PROBLEM JE UPLNE !!!!JEDINECNY!!!"
pre mna za mna karmujte aj za toto, za ten predosly mi neprisla jedina karma ktora by sa dala oznacit za konstruktivnu kritiku, cize su mi vsetky taaaakto u riti... tak otvorte laskavo oci a zamyslite sa nad tym...
-
javatar
Hardcore addict
maki: kazdy ma pocit ze jeho problem je proste jedinecny... vacsinou to tak nie je... cely zivot sa utapame v problemoch ktore riesili aj generacie pred nami...
Tiež si myslím ako Grim napísal, skús sa jej prihovoriť s nádychom vtipnosti ..Grim napísal:...opýtaj sa jej, či nemá uhlomer s vodotryskom......to je strašný problém nadviazať rozhovor...že?...
No mňa osobne by takáto vtipná otázka zaujala.. Zasmiala by som sa a to je tak asi všetko..
Ale v podstate je to individuálne..Niekomu to môže prísť trápne..
Keď to prirovnám na seba, páči sa mi aj tento pokus o rozhovor.
Len to, čo by nasledovalo ďalej by záležalo od ďalších jeho komunikatívnych schopností - aktivít a samozrejme od mojej nálady..
ano, to je pravda... ale uz by bolo nacase sa vymanit z toho bludneho kruhu...javatar napísal:maki: kazdy ma pocit ze jeho problem je proste jedinecny... vacsinou to tak nie je... cely zivot sa utapame v problemoch ktore riesili aj generacie pred nami...
ku karmadarcom - cucajte mi miesok vsetci doradu... vidim ze ste vsetci neskutocni prebornici vo vztahoch... priznavam ze karma s textom "ty urcite nemas priatelku" bola pravdiva... nemam... ale az take urcite to zas nieje
-
javatar
Hardcore addict
to je sice pekne ale nemozne - uz som ti pisal sem http://www.hojko.com/post1576782.html#p1576782
to je ako keby zrazu prisla generacia pubertakov ktori by zrazu nemali pocit, ze vedia vsetko lepsie ako ich rodicia...
na druhej strane je efektivnejsie "nechat sa naucit zivotom" ako studovat milon pripadov - information learned is more than information given.
to je ako keby zrazu prisla generacia pubertakov ktori by zrazu nemali pocit, ze vedia vsetko lepsie ako ich rodicia...
na druhej strane je efektivnejsie "nechat sa naucit zivotom" ako studovat milon pripadov - information learned is more than information given.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...wrtulku som už zbalil...a teraz si na rade ty...wrtulka33 napísal:Tiež si myslím ako Grim napísal, skús sa jej prihovoriť s nádychom vtipnosti ..
No mňa osobne by takáto vtipná otázka zaujala..
//...tu niekto zase nemá zmysel pre humor, ale veď nechajme ho v tom...
Vtipnosťou nič nepokazíš ale radšej ju oslov, lebo keby si jej niečo napísal na FB - a to takou gramatikou ako tvoj prvý príspevok, tak by Ti ani neodpísala .. sorry 
Grim napísal:...wrtulku som už zbalil...a teraz si na rade ty...
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Môžem sa spýtať len tak zo zaujímavosti kam chodíš na školu ?