Dilema v laske?"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Dilema v laske?"

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ahojte.. chcem vediet co si myslite o bozku ktory vsplanie medzi byvalimi partnermi...lenze je tu aj to ze obaja maju svoje polovicky.. ale ked ten bozk prisiel tak ze sa mu uz odolat nedalo.. prislo to samo.. krasne prenadherne.. jeden od druheho sme nechceli odist..ale su tu aj tie dve osobky.. dufam ze tu daco poradite..alebo ze tu najdem aj osoby s podobnou situaciou.. :?
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tieto situacie - nahle vzplanutie vasne - niesu nicim zriedkave ani vynimocne, no da sa nimi vela pokazit...
Vypliva z nich, ze k byvalemu partnerovi stale nieco citis a s ikvoli nemu ochotna podstupit riziko. Poznam taketo bozky, ako si napisala, neda sa im odolat. V tom okamihu sa ti premietnu pred ocami vsetky nadherne chvile, ktore ste spolu zazili a vtedy toho bozku nelutujes. Tak je to aspon u mna...Tento druh bozku je veelmi zlastny a pritom jeden z najkrajsich, ake existuju. Bohuzial aj najskodlivejsi...
Osoby s podobnou situaciou? Osobne nie, ale mam skveleho kamarata, ktory to takto taha s jednou zadanou babou uz vyse pol roka, pravda sice ze 4 mesiace z toho bola v Nemecku, cize realne dva mesiace, no zda sam ze ked sa vratila, tak sa medzi nimi nic nezmenilo. Aspon na prvy pohlad...Zatial nevedia, co budu robit, ale obaja sa velmi boja, ze to praskne a ona to skonstatovala najnovise tak, ze: "Ostane pri svojom terajsom, iba nevie ze ci nastastie, alebo bohuzial". Tzv. "Zakazana laska..."

V tvojom pripade s ivsak davaj pozor, aby z iskricky nevznikol poziar...je blbe, pokial zijes dvojity zivot - velmi rychlo by ta to znicilo :idea:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja by som na to povedal, ze jin nieco o tom vie. proste mate problem.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

last_knight napísal: proste mate problem.
jo jo tak to mame,,ale taky mily maly problemik,ale keby to bolo to posledne co by som mal spravit tak to spravim .. teraz uz mozem aj umriet ...a budem spokojny.. sak lusta moja
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

Uf, tazka situacia :( (aspon podla mna) poradit asi nedokazem no, ale asi aspon povedat, ze nech sa uz obaja rozhodnete akokolvek. aby sa ublizilo co najmenej osobkam, kiez by mohli byt vseci stastny a mali svoju dokonalu polovickou :cry:
midnight_man
Guru
Guru

all

cTn napísal:ze nech sa uz obaja rohodnete akokolvek aby sa ublizilo co najmenej osobkam,
presne toto chcem aj ja,,a myslim ze to bude ok ak to ostane tak ako to je ..lebo v inom pripade by sme sa uz nemohli potom pozriet do oci nasim druhym polovickam,, myslim ze aj lusta to potvrdi,, mi sa mame moc moc radi,,a mozno niekdo nebude suhlasit ale ostatny nemusia vediet co sa deje,,
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: all

midnight_man napísal:presne toto chcem aj ja,,a myslim ze to bude ok ak to ostane tak ako to je ..lebo v inom pripade by sme sa uz nemohli potom pozriet do oci nasim druhym polovickam,, myslim ze aj lusta to potvrdi,, mi sa mame moc moc radi,,a mozno niekdo nebude suhlasit ale ostatny nemusia vediet co sa deje,,
Mozem sa teda opytat ako ste sa rozhodli ? pretoze vies o tom, ze lzy plodia len dalsie lzy (hovorim z vlastnej skusenosti) a taktiez lzy do vtazhu nepatria a ak tam uz su po vacsine ten vztah znicia :cry:
midnight_man
Guru
Guru

cTn napísal:Mozem sa teda opytat ako ste sa rozhodli ? pretoze vies o tom, ze lzy plodia len dalsie lzy (hovorim z vlastnej skusenosti) a taktiez lzy do vtazhu nepatria a ak tam uz su po vacsine ten vztah znicia :cry:
myslim ze tu slzy nebudu,,no ja neviem ci bude lusta suhlasit,neviem,,este neprisla,,ale myslim ze to ostane tak ako to je,,mi dvaja sa mame moc moc radi,,ale ani ja a ani ona nemozeme nechat svoje polovicky,,,je to moc zamotane,takze to ostava na tajne vecerne stretnutia..myslim,, :wink: hh aked sme pritom,,aspon to nebude take onicom,,bude to mat troska vzrusenia ked bude clovek za kazdym rohom vidiet svoju polovicku :roll:
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:myslim ze tu slzy nebudu,,no ja neviem ci bude lusta suhlasit,neviem,,este neprisla,,ale myslim ze to ostane tak ako to je,,mi dvaja sa mame moc moc radi,,ale ani ja a ani ona nemozeme nechat svoje polovicky,,,je to moc zamotane,takze to ostava na tajne vecerne stretnutia..myslim,, :wink: hh aked sme pritom,,aspon to nebude take onicom,,bude to mat troska vzrusenia ked bude clovek za kazdym rohom vidiet svoju polovicku :roll:
Vzrusenie? to ano, som si 100% isty ze toto to vzrusenie urcite prida, len dajte prosim velky pozor, pretoze som si isty, aspon v poslednej dobe som zistil ze na svete beha velmi vela citlivuckych osobok a ublizovat sa predsa nema a ublizit niekomu v laske to asi boli najviac
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

myslim ze tu slzy nebudu,,no ja neviem ci bude lusta suhlasit,neviem,,este neprisla,,ale myslim ze to ostane tak ako to je,,mi dvaja sa mame moc moc radi,,ale ani ja a ani ona nemozeme nechat svoje polovicky,,,je to moc zamotane,takze to ostava na tajne vecerne stretnutia..myslim,, hh aked sme pritom,,aspon to nebude take onicom,,bude to mat troska vzrusenia ked bude clovek za kazdym rohom vidiet svoju polovicku
Vacsinou si prispevky iba citam a nereagujem na ne, ale vacsiu spinu som tu na tomto fore mozno ani necitala. Vy dvaja si uvedomte, ze tu nejde o to ako co najlepsie zakryt vase klamstvo, akokolvek sa mozte mat radi. Mi to prislo luto, ze clovek je schopny len pre svoje krasne pocity a chcenie takto vobec uvazovat. Aj v laske su pravidla a ak chce clovek milovat a byt stastny tak najprv nech si da do poriadku okolie ( v tomto pripade vase "polovicky"). Najviac co ma vsak zarazilo na tomto prispevku je vasa spokojnost a jedina obava len aby sa nato neprislo. Asi nemate doma zrkadlo. :?
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Vacsinou si prispevky iba citam a nereagujem na ne, ale vacsiu spinu som tu na tomto fore mozno ani necitala. Vy dvaja si uvedomte, ze tu nejde o to ako co najlepsie zakryt vase klamstvo, akokolvek sa mozte mat radi. Mi to prislo luto, ze clovek je schopny len pre svoje krasne pocity a chcenie takto vobec uvazovat. Aj v laske su pravidla a ak chce clovek milovat a byt stastny tak najprv nech si da do poriadku okolie ( v tomto pripade vase "polovicky"). Najviac co ma vsak zarazilo na tomto prispevku je vasa spokojnost a jedina obava len aby sa nato neprislo. Asi nemate doma zrkadlo. :?
úplne suhlasím. i tot je určitý druh nevery.... a vieš ako sa budu cítiť tie vaše polovičky ked to zistia..... :shock:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Janta uplnu suhlas. Akoze vy dvaja by ste sa mali uvedomit, jeden aj druhy. Ak ma pamat neklame, nie tak davno sa tu riesil problem, ako Lusta nejakeho chalan hrozne lubi a s Tebou jej bolo sice fajn ale proste lubila jeho, tak Ty si si nasiel dajaku inu aby si na Lustu zanudol. A zrazu tu mame znovu taketo zmeny.
Vy si radsej uvedomte co a koho chcete. Si myslite, ze laska je dajaka srandovna hra, kde si budete menit karty podla toho ako sa Vam zrovna zachce? Ako povedal Janta, laska ma aj svoje pravidla.

K tomu "vzruseniu" ked uvidite Vase polovicky... Tak mozno to berie niekto tak, no pre mna je to ubohost nahrubsieho zrna. Ono to nie je ziadna sranda, schovavat sa aby nas nevideli nasi partneri. Mi odpovedz na jednu vec. Ako si mohol chodit s niekym, koho si nevazis ani natolko, aby si jej nerobil takuto ubohost??? Ze stretavat sa tajne po veceroch...boze to kde sme?

Radsej si to obaja vybavte u Vasich terajsich partneroch. Neznasam, ked si niekto ide po nieco co chce, ako sa hovori "cez mrtvoly"...Najprv si to ujasnite s nimi, potom si planujte vasu vlastnu buducnost.

Sorry ale z toho co si pisla mi bolo asi tak zle ako Jantovi...
midnight_man
Guru
Guru

for all

je to len uvazovanie,,nic take sa nedeje,, keby ste si to precitali cele tak by ste prisli na to ze som len uvazoval,,nikdo nepovedal ze to takto bude

Tak nam dakdo poradte..ani lusta ani ja sa nemozeme rozist so svojimi polovickami,,ja neviem,,chcelo by to aj lustin pohlad,, ale tak je to moc zamotana situacia,,ale moj pohlad je asi taky ze ja milujem lustu,ale nedokazal by som sa rozist s mojou holkou to by som jej nedokazal spravit, :?
pinco
Darca
Darca

Re: for all

Príspevok od používateľa pinco »

midnight_man napísal:je to len uvazovanie,,nic take sa nedeje,, keby ste si to precitali cele tak by ste prisli na to ze som len uvazoval,,nikdo nepovedal ze to takto bude

Tak nam dakdo poradte..ani lusta ani ja sa nemozeme rozist so svojimi polovickami,,ja neviem,,chcelo by to aj lustin pohlad,, ale tak je to moc zamotana situacia,,ale moj pohlad je asi taky ze ja milujem lustu,ale nedokazal by som sa rozist s mojou holkou to by som jej nedokazal spravit, :?
nedokázal by si jej to spraviť? A podváďzať ju, to dokážeš! Gratulujem ti :?
midnight_man
Guru
Guru

pinco napísal:nedokázal by si jej to spraviť? A podváďzať ju, to dokážeš! Gratulujem ti :?
ja ju nepodvazdam! proste sa stalo raz a ma to ine pozadie, nemohol som inac,,,nedalo sa povedat nie,,,
pinco
Darca
Darca

midnight_man napísal:ja ju nepodvazdam! proste sa stalo raz a ma to ine pozadie, nemohol som inac,,,nedalo sa povedat nie,,,
nepodvádzaš? Nedalo sa povedať nie? Sám seba presviedčaš o niečom inom. Si smiešny. Keď nad tým čo i len uvazuješ, tak zrejme by si to dokázal. Veď uvažuj nad tým ak nemá ženská hlavu, tak ju maj aspoň ty.
midnight_man
Guru
Guru

all

no jo ako vidim nedohodneme sa.. skoc si precitat,,par tem dozadu,, ja a lusta,ak chces..oks mi si to z lustou dako vyriesime,,
pinco
Darca
Darca

midnight_man napísal:no jo ako vidim nedohodneme sa.. skoc si precitat,,par tem dozadu,, ja a lusta,ak chces..oks mi si to z lustou dako vyriesime,,
nemaj strach ja som čítal celé vaše osudové vzplanutie od začiatku. A hneď sa mi to nepáčilo a hlavne to ako uvažuješ. Je to medzi vami, ale čo čakáte, že vám to budú ľudia na fóre schvalovať? Trápiš seba, priateľku, Lúšťu. Jeden bozk a myslím, že to nebude posledný a uvidíš, keď sa to celé dozvie tvoja terajšia priateľka. Vôbec jej to neublíži! Keď ju nemáš rád tak ju netráp, zatiaľ si môže nájsť niekoho lepšieho, niekoho, kto ju bude naozaj rád narozdiel od teba.
midnight_man
Guru
Guru

pinco napísal:ale čo čakáte, že vám to budú ľudia na fóre schvalovať?
ok mozno ja uvazujem tak,,ale netahaj do toho lustu ona tu nic take nenapisala..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Boze...To je zasa medzi midnajtom a lustou :roll:
Ludia vy ste bud jeden druhemu sudeni a este ste si to neuvedomili, alebo ste obaja nespokojny so svojim partnerskym zivotom a potrebujete nutne vzrusenie tohto druhu...
Osobne nepoznam celu historiu tohto...ehm...vztahu, necital osm vsetky temy, no z aktualnej situacie sa mi zda ze vas to zasa k sebe taha a z toho nemoze vzniknut nic dobre. Ako pre vas, tak pre vasich partnerov...
Zamknuté