Diskusia - Dopravaci

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
BAD BOY
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Diskusia - Dopravaci

Príspevok od používateľa BAD BOY »

Aky mate nazor na stopojucich dopravakov ??? :shock:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

aky nazor?.... robia svoju pracu ako kazdy iny, a obcas si chcu aj oni prilepsit ako kazdy iny....

zalezi to od povahy, daktory sa nechaju ukecat a daktory ked ich ukeciavate su este horsi..... dakedy si poviem ze to bol spravny chlap (zena).... a dakedy si aj zahresim.... ved aj oni su ludia.....
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

V pohode... niekedy by mohli byt viac tvrdsi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

C954: Co myslis pod pojmom, ze byt viac tvrdsi??? Ze ti za kazdu cenu bude musiet najst nieco na aute, aby ti mohol dat pokutu a ked uz nic nenajde, tak ti zacne kontrolovat hmlove svetla???
C954
Light Star
Light Star

hojko napísal:Co myslis pod pojmom, ze byt viac tvrdsi??? Ze ti za kazdu cenu bude musiet najst nieco na aute, aby ti mohol dat pokutu a ked uz nic nenajde, tak ti zacne kontrolovat hmlove svetla???
Nie takto. Myslel som takto, aby sa zamedzilo korupcii a aby sa pokutovali pretekari (do marca, kedy ma vojst do platnosti nova novela zakona o premavke na pozemnych komunikaciach). Potom uz bude stacit, ked im zoberu vodicak. Pokutovat sa tak bude len za mensie priestupky, za vacsie sa bude brat vodicak (resp. sudne konanie).

Samozrejme za nesvietiace svetlo by som nepokutoval, rovnako, ako aj za prekrocenie rychlosti (10 - 20 km.h-1).

//EDIT :)
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

Ja som skor narazal na to, ze ked ta len tak zastavia, hoci si sa nedopustil ziadneho pristupku, stale nieco hladaju aby ti tu pokutu dali. :x
C954
Light Star
Light Star

To sa nazyva dopravna kontrola... to je vsade vo svete. Nestalo sa mi, aby umyselne nieco hladali. Kontroluju to, co maju prikazane. Preukazy, svetla, lekarnicku a reflexnu vestu. O podrobnejsich kontrolach neviem.

Mali by zacat kontrolovat deti sediace na prednych sedadlach nedosahujuce 12 rokov zivota... co ked :lol:
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

Tak s tymi detmi s tebou suhlasim. 8)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Heh to si pametam ako vzdy ked som bol maly a sedel vpredu (to bolo vtedy hrozne vzrusujuce) mi otec vravel - keby nas zastavili policajti, mas 12!
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

To si aj ja pametam :).Sa ma otec vzdy pytal ked som nastupil do auta ze kedy som sa narodil :D.Tak som hned zbrklo 7.4.1990
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Diskusia - Dopravaci

Príspevok od používateľa Runes »

BAD BOY napísal:Aky mate nazor na stopojucich dopravakov ??? :shock:
ako bolo povedane robia si svoju pracu a co par dopravakov poznam nehladaju nic pokial je vodic slusny ale ked typek zacne donich skakat bodaj by na silu daco nehladali necudujem sa im. Ja som za tieto prehliadky sak pokial clovek spolupracuje za 2 min uz fici prec.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

C954 napísal:To sa nazyva dopravna kontrola... to je vsade vo svete.
Nie ...vsade na svete to neni...vo vela krajinach bezdovodne alebo iba kvoli nejakej preventivnej kontrole nezastavuju...iba ked spravis priestupok alebo napr hladaju vazna na uteku alebo nejakeho zlodeja a pod...v niektorych krajinach dokonca ak ta bez priciny zastavia a napr nestihnes dolezitu schodzu a mas to ako dokazat tak ich mozes zazalovat. Napr. USA ale amikov neriesim ti su blazni, tam sa sudia aj za to ze si niekto za sebou neumyl zachod
:P
a k tym dopravakom...za dobu co mam vodicak (takmer 4 roky) sa mi uspesne vyhybaju...ani raz ma nezastavili.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Ja som ich nejak stale presvedcil ze som chudobny student... S kazdym sa da dohodnut...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mne tie kontroly veľmi nevadia, zatiaľ ma za takmer 10 rokov aktívneho šoférovania zastavili iba 3x, z toho raz bola moja úplne prvá jazda na nový vodičák (takmer som skolaboval, ale policajt zacítil ešte vriaci vodičák, tak ma ihneď pustil).. a posledné dva zastavenia boli tohto roku, z toho posledné bolo za prekročenie rýchlosti.. (moje prvé "oficiálne" prekročenie rýchlosti).. pošlo 2000sk. Veľmi som nezjednával, aj keď teraz jak si uvedomujem, tak by som to možno zjednal. Ale vzhľadom na minimálne skúsenosti s riešením pokút som nechal tak.. možno časom. ;)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Retsko napísal:Ja som ich nejak stale presvedcil ze som chudobny student... S kazdym sa da dohodnut...
na skode 120 ktorej odpadavali dvere to nebol velky problem. :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

brm napísal:Mne tie kontroly veľmi nevadia, zatiaľ ma za takmer 10 rokov aktívneho šoférovania zastavili iba 3x, z toho raz bola moja úplne prvá jazda na nový vodičák (takmer som skolaboval, ale policajt zacítil ešte vriaci vodičák, tak ma ihneď pustil).. a posledné dva zastavenia boli tohto roku, z toho posledné bolo za prekročenie rýchlosti.. (moje prvé "oficiálne" prekročenie rýchlosti).. pošlo 2000sk. Veľmi som nezjednával, aj keď teraz jak si uvedomujem, tak by som to možno zjednal. Ale vzhľadom na minimálne skúsenosti s riešením pokút som nechal tak.. možno časom. ;)
no pochval sa, o kolko si zhresil? :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Za Levočou smerom na Poprad.. ten dlhý kopec, kde sú tri pruhy (dva smerom hore).. a už sa to šlo zužovať do jedného pruhu, tak som pridal, aby som stihol predbehnúť ešte jednu Nivu.. a akurát v tom momente šla oproti zelená Fabia.. oficiálne 117km/h.. :oops: A to som si celú cestu dával pozor, lebo v tej dobe bola policajná akcia po celej ceste z PO do PP.. ak v tom úseku vtedy nebolo 20 radarov, tak ani jeden....
Napísať odpoveď