dlho podrzany shift

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
fiko2323
Expert
Expert

dlho podrzany shift

Príspevok od používateľa fiko2323 »

Kamaratka ma taky problem ze dlho drzala shift a teraz jej nic nejde napr na pokeci nemoze rpcky odosielat enterom potom miesto velkych pismen jej pise male a naopak alebo ked kliknem na volaku ikonu tak ocernie.Newie niekto poradit? diki
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

tak kto ma problem ty ci kamaratka :-) no jedno nahodou neklikla na tu blbost ze zjednodusenie ovladanie (ked napr zmacknes vela vela krat daky gombik) druha moznost nema ten shift premacknuty ?? skus odpojit a dat inu klavesnicu :-)
fiko2323
Expert
Expert

Príspevok od používateľa fiko2323 »

no shaq ona je mantava poviem jej a diki sa odpoved :)
kubki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kubki »

no ano ked drzala dlho shift tak sa jej zapla nejaka blbost, vyriesi to jednoducho ked ten shift podrzi este raz tak dlho tak by to malo byt v poho.
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

treba ho poriadne postlacat rychlo za sebou silnejsie... zablokoval sa. to sa stava...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

kubki napísal:no ano ked drzala dlho shift tak sa jej zapla nejaka blbost, vyriesi to jednoducho ked ten shift podrzi este raz tak dlho tak by to malo byt v poho.
huh ani nie lebo ked sa spustila daka ta "vozickarska" blbost tak uz bude ignorovane to stlacanie si pamatam ked sa to mne spustilo 3hod som to hladal kym som to nasiel de sa to vypne som vtedy hral NFSU 1 hehe ale s toho co pise je to podla mna mechanicka porucha takze zober srobovak jeeeeemne vyber klavesnicu kukni ci neni preliacena gumicka permanentne resp ci neni zopnuty kontakt zalezi od druhu klavesnice ak sa to rozopne tak vsetko bude ok na 99%
Napísať odpoveď