Kamaratka ma taky problem ze dlho drzala shift a teraz jej nic nejde napr na pokeci nemoze rpcky odosielat enterom potom miesto velkych pismen jej pise male a naopak alebo ked kliknem na volaku ikonu tak ocernie.Newie niekto poradit? diki
tak kto ma problem ty ci kamaratka no jedno nahodou neklikla na tu blbost ze zjednodusenie ovladanie (ked napr zmacknes vela vela krat daky gombik) druha moznost nema ten shift premacknuty ?? skus odpojit a dat inu klavesnicu
kubki napísal:no ano ked drzala dlho shift tak sa jej zapla nejaka blbost, vyriesi to jednoducho ked ten shift podrzi este raz tak dlho tak by to malo byt v poho.
huh ani nie lebo ked sa spustila daka ta "vozickarska" blbost tak uz bude ignorovane to stlacanie si pamatam ked sa to mne spustilo 3hod som to hladal kym som to nasiel de sa to vypne som vtedy hral NFSU 1 hehe ale s toho co pise je to podla mna mechanicka porucha takze zober srobovak jeeeeemne vyber klavesnicu kukni ci neni preliacena gumicka permanentne resp ci neni zopnuty kontakt zalezi od druhu klavesnice ak sa to rozopne tak vsetko bude ok na 99%