Dobierka
Re: Dobierka
pokial dobre pamatam pride ti postou sek
Takže mi peniaze príjdu poštou?
no mal by ti dojst sek s ktorym pojdes na postu
ale je aj moznost poslat ich na ucet a potom nemusis chodit pre peniaze na postu
No práveže na účet to poslať nechcem..takže to s tým šekom sa mi páči a dakujem 
Prídeš na poštu, povieš tete za okienkom, že chceš poslať balík / list na dobierku. Ona ti dá taký modrý šek. Ten vyplníš spolu s podacím lístkom, odovzdáš, teta to skontroluje, zaplatíš, odchádzaš. Potom ti príde z pošty, že tam máš tie peniaze. Prídeš s tým dokladom a je to.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ale musis mat OP aby ti peniaze dali, len pre info 
Chcel by som sa opýtať , cenu tej dobierky vám povedia? A keď si pojdem po peniaze s tým šekom tak k tomu istému okienku kde som dával ten balík ? Dakujem za odpoveď.
-
krankenwagen
Professional
Cenu dobierky platis hned na mieste, cize ano, povedia. Mas ju aj na podacom listku. A nie, nemusis ist presne do toho isteho okienka 
A na balík mám napísať "dobierka" a vedla toho sumu už aj s prirátaným poštovným (dobierkovým)?
Nie je nutné. Stačí adresa komu to posielaš a tvoja.
Okej dík moc
zabalím pošlem . Ešte vypísať tie papiere to je že jeden je to čo ja posielam ,další je že on mne má poslat peniaze takže adresáta a odosielatela vymením že?
-
PAuLi3
Darca
na podaci listok davas adresu odosielatela svoju a jeho adresu prijimatela, na penazny poukaz davas adresu odosielatela jeho a tvoja adresa bude adresa prijimatela.... btw. toto by ti vsetko na poste povedali
No len pre istotu lebo milujem také paničky typu čo tam na teba idú zjapať tak preto sa radšej pýtam ,ďakujem k+ 
Jasné, že by mu to na pošte povedali. Ale v dnešnej dobe internetu by sa oháňali tým, že či si nemôže také základné veci pozrieť aj tam. Dnes už sú niektoré pracovníčky Pošty až veľmi "fajnové".
Nejdem vytvárať novú tému, tak sa spýtam tu..
Ako môžem poslať balík doporučene? Jednoducho chcem, aby príjemca nič neplatil, pretože posielam slúchadlá na reklamáciu. (Sennhesier
sklamali ma, mal som ich pol roka a odišlo pravé slúchadlo)
Vďaka
Ako môžem poslať balík doporučene? Jednoducho chcem, aby príjemca nič neplatil, pretože posielam slúchadlá na reklamáciu. (Sennhesier
Vďaka
Úplne jednoducho. Prídeš na poštu, vyplníš podací lístok (tvoje a jeho meno/adresu, nič viac) a tete za okienkom povieš, že to chceš poslať doporučene. Všetko.
Keď sa mi nedá hýbať s karmou, tak aspoň poďakujem takto 
ja len dodám že vačšinou to neni chyba sluchadla ,ale JACK-a , stači ho vymeniť čo myslim zvládne aj neandrtálec a nemusiš čakať mesiac na reklamáciu