Osobne si myslím, že najlepšie horory sú čínske , tam to proste nieje o hektolitroch krvi a krvi , ale proste o psychike ...
Komerčné sračky typu hostel , a všetky typy amerikánskych zapadnutých a pokazených áut v púšti alebo v nejakej opustenej zemi sa môžu schovať
ledenaster napísal:To je to co kradu detom sny atak.... ? Tak to je PRD
vo freddy vs. jason nikto nekradne sny lokeq freddy zomrel a jediny sposob akym mohol zabijať bolo to, že mal schopnosť vojsť do snov a ak ich zabil v sne, zomreli aj v skutočnosti alebo sa do nich mohol dokonca prevteliť..
masino napísal:... a ten Jason bol naopak taky tichy, nikdy nic nepovedal...
Jason nikdy nič nehovori.. si pozri prve filmy s nim a zistiš kto a čo je..
triple napísal:fredy vs Jason je rozprávka pri ktorej som sa nudil iba...
ja som už strašne doho nevidel filem pri ktorom by som sa fakt že bál alebo ho pozeral s napatím... síce čo sa mi páčilo ale to bolo trošku dávnejšie bole JAPERS CREAPERS (či ako sa to píše) celý film bol vpohode až sa to na konci debalo a pak dvojka ked vyšla tak že za píííčovinu to bude ale dalo sa to pozrieť a miestami to bolo aj napínavé...
takže pre mna môžu byť tieto dva "horory"
Pise sa to Jeepers Creepers a 1 bola fakt parada........... velmi velmi dobry horor .... to co isiel na tom haraburdovom aute nemalo chybu
no a Dvojka uz slabsia, ako kazda Dvojka u filmov...... ale aj ta sa dala...len to bolo take mooooooc ponatahovane a dost nerealisticke.....
Dokonca sa Jepeers zmenil s potvory na potvoru s kridlami netopierimy...hmm..... cudne ..... myslim pri porovnani 1 a 2
ledenaster napísal:Pise sa to Jeepers Creepers a 1 bola fakt parada........... velmi velmi dobry horor .... to co isiel na tom haraburdovom aute nemalo chybu
no a Dvojka uz slabsia, ako kazda Dvojka u filmov...... ale aj ta sa dala...len to bolo take mooooooc ponatahovane a dost nerealisticke.....
Dokonca sa Jepeers zmenil s potvory na potvoru s kridlami netopierimy...hmm..... cudne ..... myslim pri porovnani 1 a 2
Jeepers mal kridla aj v prvom diely lol a v prvom diely bolo realisticke že mu vytrhol srdce, zašil ho a on dalej žil? ved je to horror, videl si už realisticky horror?
Old Dirty Bastard napísal:Jeepers mal kridla aj v prvom diely lol a v prvom diely bolo realisticke že mu vytrhol srdce, zašil ho a on dalej žil? ved je to horror, videl si už realisticky horror?
viem viem na kazdom filme su muchy.....ja len ze viac tych much je na Dvojke...
Inak dobry horor je aj Resident Evil
ledenaster napísal:
Inak dobry horor je aj Resident Evil
Resident Evil bolo moje najvacsie sklamanie roka, ked to bezalo v kinach... strasne daco... ale ked som to videl viackrat, zistil som ze to az tak zle nebolo... ale nijak uzasny horor to nebol... nemozem ani povedat, ze som sa bal...
je vela filmov, ktore maju napisane, ze su horory a skor by som ich dal do komedii pre dospelych
R1k1nko napísal:smrt prichadza v bielom
komedia - horor
celkom sa to da takze ak nemate dnes vecer co robit tento film nieje zly
ABSOLUTNE sklamanie tento film.
Tu mas REAL
Rusi idu v noci autom.......dobra nalada...........uvidia zenu v bielom.....zoberu ju do auta....zena je evidentne napeta, unavena....pytaju sa jej ze ci je v poriadku...no na krizovatke dievca ukaze rukou...a povie:
TAM SOM MALA NEHODU .........................A ZOMRELA SOM
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................a koniec jeden z nich prezil ostatny zahynuli......a neskor zistili vysetrovatelia ze zenu zomrela uz par rokov predtym
Old Dirty Bastard napísal:oba diely su dobre horrory, fakt neviem prečo su na dvojku take blbe ohlasy.. snad možno preto že to ludia s titulkami pozerali, nie?
Presne tak, obe časti sú dobré, hodnotenia na IMDB a podobne ma netrápia.
Old Dirty Bastard napísal:oba diely su dobre horrory, fakt neviem prečo su na dvojku take blbe ohlasy.. snad možno preto že to ludia s titulkami pozerali, nie?
ja pozeram filmy iba s titulkami.............dabing (a hlavne slovensky) znizuje kvalitu.............cest vynimkam
obe som videl s titulkami... a na imdb som nepozeral
btw nepovedal som ze je dvojka na <> ale ze jednotka je lepsia