Dobry horor
-
qwerty-xyz
Re: Dobry horor
pri pozreni filmu srpski film mam 100 chuti na srbsko vedome a s usmevom na perach odpalit 1000 jadrovych hlavic, a nasledne tam do pol roka vyslat komando, ktore spali a zabije kazdeho ziveho, ci osobu ci zviera .... a rezisera by som nechal ukrizovat, .... kto by prehlasil ze reziser si zaluzi uznanie toho by som ukamzite zastrelil do hlavy .... a privrzencov nechal postrielat vsetkych do posledneho.... kto toto povie ze je dobry film alebo horor, nech sa zastavi niekedy na kavicku, myslim ze zozbieram peknych par ludi aj z radov ZBORU ktori mu jeho myslienkove pochody radi vytmavia ....
skus ShiningMarkoff napísal:Neviete mi odporucit nejaky dobry horror, ale nemám rád tie ľakačky, skor mi ide o atmosféru, tajomno a pod.
ten mam už dlhsie stiahnuty a chystam sa naňho, ale este nieco by som potrebovalpiton napísal: skus Shining
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
skus Sinister
-
Mek
Addict
... a poznate toto z ceskej produkcie?
http://www.csfd.cz/film/236197-nekdo-ta ... me-ma-rad/
su case ohlasy na to, ze je z toho znacne citit amatercina... no mne sa pacila ta myslienka a ten "revenge" stal za to.
http://www.csfd.cz/film/236197-nekdo-ta ... me-ma-rad/
su case ohlasy na to, ze je z toho znacne citit amatercina... no mne sa pacila ta myslienka a ten "revenge" stal za to.
-
martinez13
Light Professional
nevedeli by ste mi poradiť nejaký horor na večerné sledovanie s priateľkou, aby sa trošku pritúlila?
čiže nech je tam to napätie, atmoška, lakačky,..
minule sme pozerali V zajatí démonov a hodnotím fakt že super, takže niečo na ten štýl by som uvítal.. moc v hororoch nemám veľký prehlad tak sa pýtam
minule sme pozerali V zajatí démonov a hodnotím fakt že super, takže niečo na ten štýl by som uvítal.. moc v hororoch nemám veľký prehlad tak sa pýtam
Tak pozri niečo od režiséra Wan-a.. Okrem zajatia démonov má aj iné super horory napr. Insidious.
Tiež dobrý horor posledne bola Mama.
Tiež dobrý horor posledne bola Mama.
urcite jej nepustaj Eden Lake 
mne to prislo ako kvalitny nie moc extremny film ale ked som to pustil (vtedy este) priatelke tak mi s vaznou tvarou povedala "ako sa ti moze taketo nieco pacit" a 2 dni so mnou nekomunikovala... kamarat spravil rovnaku chybu s rovnakym vysledkom
mne to prislo ako kvalitny nie moc extremny film ale ked som to pustil (vtedy este) priatelke tak mi s vaznou tvarou povedala "ako sa ti moze taketo nieco pacit" a 2 dni so mnou nekomunikovala... kamarat spravil rovnaku chybu s rovnakym vysledkom
Myslím, že mu ide skor o ducharinu. Ak chce úchylarinu, nech si pustí Evil Dead alebo ešte lepšie Martyrs, či Srpski film. Po tom poslednom sa s ním rozíde 
-
martinez13
Light Professional
vďaka za postrehy, pozrieme si tú mamu, vypadá to byť celkom fajn, a ako alternativa ten Evil Devil
Insidious sme pozerali no moc sme to neprežívali ako pri v zajatí demonov a na dvojke som bol v kine a niekedy sa pekne celé kino smialo..
aacid: dik za radu, to si škrtám
poväčšinou v strede hororu už mi nadáva že som úchylák, no predsa keď je na mňa nalepená, nech sa nečuduje
Insidious sme pozerali no moc sme to neprežívali ako pri v zajatí demonov a na dvojke som bol v kine a niekedy sa pekne celé kino smialo..
aacid: dik za radu, to si škrtám
poväčšinou v strede hororu už mi nadáva že som úchylák, no predsa keď je na mňa nalepená, nech sa nečuduje
Úchylárčina ako stvorená pre pozeranie s priateľkou je toto: http://www.csfd.cz/film/231649-antikrist/
preco toto zaradili medzi horory?
von Trier nerobi hory. psychologicke az psychiatricke dramy, ale nie horory.
von Trier nerobi hory. psychologicke az psychiatricke dramy, ale nie horory.
Mne osobne vždy tieto "nehorory," či napr. tento alebo rôzne Lynchove filmy, prišli oveľa viac znepokojujúce a vyvolávajúce nepríjemné pocity, ako tie kvantá hororov, ktoré pozerám ako oddych po náročnom dni.
ozivim tak kto sa tesi na toto
Veľmi trápne s tým zdôrazňovaním "podľa skutočných udalostí." A koľko ľudí tomu verí.. 
Okrem tých, čo tu chalani spomenulo sa mi páčil It Follows.martinez13 napísal:nevedeli by ste mi poradiť nejaký horor na večerné sledovanie s priateľkou, aby sa trošku pritúlila?čiže nech je tam to napätie, atmoška, lakačky,..
-
guess.whoo
Redeemer
novy Conjuring je tiez velmi dobry. par lacnych lakaciek a clische zaver, ale je to na horor v poriadku.
podľa mňa super film ale jednička bola lepšia, nedá mi sa neopýtaťhughito napísal:Veľmi trápne s tým zdôrazňovaním "podľa skutočných udalostí." A koľko ľudí tomu verí..
Som presvedčený o neexistencii duchov a tento film má od skutočných udalostí na hony ďaleko.
odhliadnuc o toho ze tie "skutocne udalosti" na ktorych je film zalozeny neboli skutocne, ukazalo ze je to hoax, cely ten film bol pre mna sklamanie. po cely cas som nemal ani trochu strach, nemal som ani trochu pocit ze by hlavne postavy boli v skutocnom ohrozeni... nebyt zopar lakaciek, je to cista rozpravka pre deti.
ale bol som na to v kine s babou a je sa to pacilo, takze na to aby sa priatelka pritulila, moze byt
ked tak nad tym rozmyslam, je to na to dokonaly film, lakacky vystrasia, dievca sa prituli, ale po skonceni filmu to na nej nenecha ziadne traumy, ziadne znechutenie alebo smutok, takze budes mat sancu si aj trochu uzit
ale bol som na to v kine s babou a je sa to pacilo, takze na to aby sa priatelka pritulila, moze byt
ked tak nad tym rozmyslam, je to na to dokonaly film, lakacky vystrasia, dievca sa prituli, ale po skonceni filmu to na nej nenecha ziadne traumy, ziadne znechutenie alebo smutok, takze budes mat sancu si aj trochu uzit