no mne sa vcelku páčil aj Zvieraci cintorín na svoju dobu slušné, ale keď som bol ešte deco tak mi hrôzu naháňala hudba z Čelustí a je to už tiež dobrá klasika, ktorú si rád pozrem aj teraz. A tiež ma strašne bavili Kriters to bolo super nehovorím, že to bol strašidelný film ale dobre som sa naňom pobavil a v poslednej dobe to bol asi Saw a Kruh, ale ich pokračovania už boli slabučké na rozdiel od vyššie uvedených filmov
...takych hororov na pobavenie je viac napr.: ked si das zopar piv tak sa da super zasmiat na Muche 1,2 ...ako minule sme s ana tom rehotali ze "Jeeeej on si odklada ucho do policky"
vandal666 napísal:Grudge 1 a 2 rulezzz jednoznacne...
A keby CRADLE OF FEAR mal lepsie efekty spravene (napr. aby nebolo vidno figuriny pri niektorych scenach) tak by aj ten bol dobry
aj podla mna jednoznacne the grudge tam som sa asi najviac krat posebe lakol a otacal za seba
mne sa the grudge nepacil,to si radsej pozri kruh 1 a inak stare zombikovske horory su najlepsie,usvit mrtvych bolo celkom dobre,inak amytiville horror je celkom v pohode a wolf creek ma byt tiez dobry
XilleR napísal:...takych hororov na pobavenie je viac napr.: ked si das zopar piv tak sa da super zasmiat na Muche 1,2 ...ako minule sme s ana tom rehotali ze "Jeeeej on si odklada ucho do policky"
No tak to bola dobra komedia. Som sa na tom rehotal este dve hodiny potom ako som to dopozeral, ale ja som sa smial aj na Residente v niektorych momentoch. Pripadalo mi to az neuveritelne smiesne.
hucas napísal:Viděli ste z poslední doby nějaký dobrý horor? jako dobrý tím myslím že ste se u něj lekli nebo báli...dneska sou právě skoro všecky jen o efektech
Dobry bol texasky masaker motorowou pilou. Ale widel som daky francuzky z 80 rokow (na nazow si nespomeniem ) ale to sa nedalo (fekal, humus) po 10 minutach som to wypol no proste