Dôkazy lásky
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Dôkazy lásky
Nadpis hovorí asi za všetko, zaujímalo by ma, ako dávate najavo svojim polovičkám že vám na nich záleží, že ich milujete..
Všimla som si, že na tomto fóre je aj pár kreatívcov tak by ma zaujímali aj ich názory:)
Všimla som si, že na tomto fóre je aj pár kreatívcov tak by ma zaujímali aj ich názory:)
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dôkazy lásky
...celá láska stojí na detailoch...a pre niekoho úplných prkotinách...a tým pádom nieje potrebné sem písať konkrétne veci zo svojej skúsenosti...každý si také maličkosti totiž dokáže predstaviť...a ak sa dvaja naozaj ľúbia a sú si obaja tým druhým istí, nepotrebujú si lásku "dokazovať", pretože ju jednoducho cítia...veta "dokáž mi, že ma ľúbiš" vo mne vyvoláva adaptáciu vydieračskej praktiky...
-
Grim
Darca
...no prejavy lásky...asi že si nehoním ego, nepotrebujem si honiť, mám frajerku...
...bože, veď ako sa prejavujú city? Ty si vychovaná v rodine bez emócionálnych prejavov a spoločenského života, že máš potrebu dávať takéto otázky?...
-
javatar
Hardcore addict
Grim - praveze prejav citov nie je taka jednoznacna zalezitost
uz som to tu do pozoru daval a napisem to zase - odporucam knihnu 5 jazykov lasky - je to velmi zaujmava teoria (vo vela pripadoch fungujuca)
autor v nej rozpisuje 5 zakladnych sposobov prejavov lasky s tym ze u kazdeho je primarny iny a je dolezite k tomu druhemu "hovorit" najme tym jeho primarnym jazykom - tym sa dosahuje efektivnejsie citove uspokojenie a tym padom aj pohodovejsi zivot
uz som to tu do pozoru daval a napisem to zase - odporucam knihnu 5 jazykov lasky - je to velmi zaujmava teoria (vo vela pripadoch fungujuca)
autor v nej rozpisuje 5 zakladnych sposobov prejavov lasky s tym ze u kazdeho je primarny iny a je dolezite k tomu druhemu "hovorit" najme tym jeho primarnym jazykom - tym sa dosahuje efektivnejsie citove uspokojenie a tym padom aj pohodovejsi zivot
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
aspon že javatar pochopil o čo mi išlo, grim ja si skutočne ego "honit" nepotrebujem..
-
hojko
Site Admin
//premazane
lollo - Zablokovany pristup do temy, nebudem tu kazdu chvilu mazat nezmyselne prispevky, ktore vobec nesuvisia s temou.
lollo - Zablokovany pristup do temy, nebudem tu kazdu chvilu mazat nezmyselne prispevky, ktore vobec nesuvisia s temou.
cudna tema
.
no ak chces prejavit naklonnost svojmu partnerovi, budem ti odporucat to, co odporucam kazdej zene na fore. Oralny sex. A ked uvidis v obchode nejaky novy druh piva (napr. z belgicka), tak mu ho kup.
Ci to myslite vazne, sa ukaze pri prvych problemoch/tragediach (choroba, strata zamestania+socialneho statusu, smrt dietata atd atd)
.
no ak chces prejavit naklonnost svojmu partnerovi, budem ti odporucat to, co odporucam kazdej zene na fore. Oralny sex. A ked uvidis v obchode nejaky novy druh piva (napr. z belgicka), tak mu ho kup.
Ci to myslite vazne, sa ukaze pri prvych problemoch/tragediach (choroba, strata zamestania+socialneho statusu, smrt dietata atd atd)
ústupky... vo veciach pre mňa dôležitých.
i keď niekedy si hovorím, že to neni až tak dobrý nápad.
i keď niekedy si hovorím, že to neni až tak dobrý nápad.
-
hojko
Site Admin
silmarill: Co narobis, niekedy treba ustupit a priznat si chybu, aj ked to nie vzdy je pravda. Ale co by clovek neurobil pre lasku.
to neni o "priznaní chyby" - proste v rámci rozhodovania ustúpiť partnerke na úkor seba.
kamaráti mi hovoria že som sa sám strčil pod papuču, no nevnímam to tak. je mi dôležitejšie pohodlie a spokojnosť manželky pred mojím.
kamaráti mi hovoria že som sa sám strčil pod papuču, no nevnímam to tak. je mi dôležitejšie pohodlie a spokojnosť manželky pred mojím.
-
Soviet
Darca
A je to iste dolezitejsie prenu? teda tvoje pohodlie a spokojnost?silmarill napísal:je mi dôležitejšie pohodlie a spokojnosť manželky pred mojím.
K teme:
Neviem ci spravne chapem, ale mas na mysli dokazy, v style: Uprednostim ju, pred kamaratmi obcas, vecer ju pozvem na romanticku veceru, spravim jej ranajaky, alebo aky dokaz lasky mas na mysli, lebo to je asi velmi obsirna tema
-
jin
VIP
Keď si "v chomúte", tak sa na to nepozeráš touto optikouSoviet napísal: A je to iste dolezitejsie prenu? teda tvoje pohodlie a spokojnost?
A inak dôkazy lásky... je toho veľa. Ústupky, drobnosti, raňajky, večere, prekvapenia, romantika a rôzne iné malé milé bláznovstvá...
-
blitzkrieg
Professional
dôkaz lásky sa stavá aj na kompromisoch aby ste polovičke ukázali že viete ustúpiť a nezáleží vám len na tom čo chcete VY, podľa mňa je toto celkom dôležité vo vzťahu 
Dôkazom pravej lásky je vôla dobrovoľne prinášať obetu pre toho druhého.
No ženy majú radi maličkosti drobnosti pekné slovo
a to ako dôkaz lásky stači nič nestojí a ženu to poteší napr... si pre mňa všetko zlatko ďakujem ti že sme sa spoznali ....
sem tam kompromis .... dať jej za pravdu romantická prechádzka s nečakanou večerou... a hlavne spolu strávený čas .... to vie najviac oceniť .... keď je stredobodom ona
že vie že v tej chvíli sa nezaujímaš o nič iné iba o ňu ....
sem tam kompromis .... dať jej za pravdu romantická prechádzka s nečakanou večerou... a hlavne spolu strávený čas .... to vie najviac oceniť .... keď je stredobodom ona
Podľa mňa to už ani tak nie je obeta, ale skôr niečo, čo človek sám chce.Frikso napísal:Dôkazom pravej lásky je vôla dobrovoľne prinášať obetu pre toho druhého.
Inak už samotný význam názvu témy mi príde pomerne nedospelý (alebo nedozretý, ak to tak môžem nazvať), v úprimnom a rovnocennom vzťahu ani jeden z partnerov nemusí nič úmyselne "dokazovať" a ja si ani neviem spomenúť, či na mňa moja ex niečo také niekedy vytiahla, alebo sa na to pýtal niekto z mojich priateľov...
Možno trochu extrémny príklad, ale keby mi dievča povedalo, že dokáž mi lásku tým, že mi kúpiš niečo, tak ju rovno pošlem do prdele. Na druhú stranu, za dôkazy lásky sa dajú považovať všetky tie maličkosti, ktoré človek robí (a rád) pre vzťah a pre toho toho druhého.
Ja som skor tichy romantik
Take veci ze budem holku volat mojko, cherie to nikdy nebolo moje, aj malokrat poviem ze niekoho lubim skor to davam najavo pohladom, dotykom, lebo ak ju lubim tak to na mne vidno a ona to vyciti...
NoGoodAdvice: A ak mas na mysli nieco zo zaujmov, tak to sa neda nariadit vsetkym, kazda je ina. Moja Ex bola profesionalna fotografka, ja budem coskoro inzinier v "Earth Science", cize co bolo nase spolocne boli vyjazdy do hor na pobrezia... ja som si pozeral svoje, ona mi to aj pofotila a robila si aj foto pre sebam, ale hlavne bolo ze sme boli spolu.... Podla mna je dost dolezite sa zaujimat o to co robi ten druhy v pare... Preto nechcem ziadnu kadernicku...
NoGoodAdvice: A ak mas na mysli nieco zo zaujmov, tak to sa neda nariadit vsetkym, kazda je ina. Moja Ex bola profesionalna fotografka, ja budem coskoro inzinier v "Earth Science", cize co bolo nase spolocne boli vyjazdy do hor na pobrezia... ja som si pozeral svoje, ona mi to aj pofotila a robila si aj foto pre sebam, ale hlavne bolo ze sme boli spolu.... Podla mna je dost dolezite sa zaujimat o to co robi ten druhy v pare... Preto nechcem ziadnu kadernicku...
jj, treba odpozorovat, ci druha polovicka ma radsej slovnu pochvalu (snad aj pred ostatnymi) alebo castejsi dotyk ci pohladenie alebo jednoducho skutky (ked niekto obetuje svoje pohodlie kvoli tomu druhemu). vsetko dokopy je najsuper, ale predsa len u kazdeho plati urcity rebricek.javatar napísal:Grim - praveze prejav citov nie je taka jednoznacna zalezitost
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
kathleen - uz si mala partnera, ktory ti daval to vsetko dokopy?:)
-
hojko
Site Admin
NoGoodAdvice: A ty???