Má rád Slovensko alebo BIELICH SLOVÁKOV? A ešte NEmaďarov....hm????Catlover napísal:ked ma niekto rad Slovensko, je automaticky idiot?
..........
Dolapenie vraha
-
Blade 55
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dolapenie vraha
-
fikotek
King
Jsou tu odpovedi jako: Klobouk dolu, souhlasim....atd To je blbost !!
Cetl sem par veci od LESa a po vetsinu byli vsechny Sci-fi...
Uwedu jen jeden priklad a to...."mam sako a to sako je specialni - kdyz zmacknu nejaky cudlik na naprsni kapse tak z te kapsy nebo buh-vi odkud vystreli pistol - LES ve sluzbach FBI
" Toto si urcite nekdo pamatujete. Jestli vite kde to je dejte prosim LINK.
Uwedu jen jeden priklad a to...."mam sako a to sako je specialni - kdyz zmacknu nejaky cudlik na naprsni kapse tak z te kapsy nebo buh-vi odkud vystreli pistol - LES ve sluzbach FBI
Vec ktoru som opisal je naozaj pravdou. Je mi velmi luto, ze ked som pozrel teraz na hlasovanie, ze vacsina hlasujucich by NECHCELA aby tento vrah bol dolapeny. Z toho mi je naozaj smutno, ale som si myslel, ze to takto podobne dopadne. Skratka nastavil som Vam zrkadlo a obraz v nom je velmi skaredy. Napis mi z coho si robim posmechstans napísal:Dolapenie vraha, hm správna myšlienka - je mi však veľmi ľúto, že sa chytil toho taký človek ako ty a robíš si z toho posmech. Je to len ďalšia "kravina" z tvojej produkcie. Veď ti tu už nikto neverí...
Uistujem ta, ze je to naozaj pravda.maslo napísal:keby to bola pravda tak klobuk dole
ale bneviem neviem
Uistujem ta, ze to sako mam a je vyrobene z latky z ktorej sa vyrabaju nepriestrelne vesty. To nebolo sako z ktoreho sa da strielat, ale kravata. Samozrejme aj to je pravda. Este som ho nepouzil, len som si ho vyskusal ci naozaj pracuje - gulka preletela preglejkou.elpopel napísal:Jsou tu odpovedi jako: Klobouk dolu, souhlasim....atd To je blbost !!
Uwedu jen jeden priklad a to...."mam sako a to sako je specialni - kdyz zmacknu nejaky cudlik na naprsni kapse tak z te kapsy nebo buh-vi odkud vystreli pistol - LES ve sluzbach FBI" Toto si urcite nekdo pamatujete. Jestli vite kde to je dejte prosim LINK.
Ja taketo veci nerobim pre slavu a v mediach o mne urcite pocut nikdy nebudes nestojim totiz o to. Keby som bol v mediach, to by bol zaciatok mojho konca t.j. mojej kariery. Ja sa totiz VYZIVAM, ked dam do basy a zneprijemnujem zivot roznym grazlom a to nielen v SR, ale aj v USA.test napísal:Les, konecne nieco co ma od teba zaujalo. Mozno prave pretoze, ze toto je ta najvacsia hlupost, ktoru som od teba cital!
Ale nech sa ti dari, budes slavny. Potom nezabudni na kamaratovi z hojko.com ked budes v TV, v novinach atd... a hlavne spomen Aryana!
zrkadlo si nastavil sam sebe, lebo to hlasovanie vypoveda skorej o tom ze ti tu uz nikto neveri a preto tam dali to nesuhlasim, to bol aj moj pripadLes napísal:Vec ktoru som opisal je naozaj pravdou. Je mi velmi luto, ze ked som pozrel teraz na hlasovanie, ze vacsina hlasujucich by NECHCELA aby tento vrah bol dolapeny. Z toho mi je naozaj smutno, ale som si myslel, ze to takto podobne dopadne. Skratka nastavil som Vam zrkadlo a obraz v nom je velmi skaredy. Napis mi z coho si robim posmech![]()
-
t0m4s3
Admin
preglejkou preleti aj snehova gula ked ju do nej hodim!Les napísal:Uistujem ta, ze to sako mam a je vyrobene z latky z ktorej sa vyrabaju nepriestrelne vesty. To nebolo sako z ktoreho sa da strielat, ale kravata. Samozrejme aj to je pravda. Este som ho nepouzil, len som si ho vyskusal ci naozaj pracuje - gulka preletela preglejkou.
co to trepes! nikto tu nenapisal ze by NECHCEL aby toho vraha dopadli! ludia len nesuhlasia s tvojim cinom, cize to ze tu pises bludy!!Les napísal:Vec ktoru som opisal je naozaj pravdou. Je mi velmi luto, ze ked som pozrel teraz na hlasovanie, ze vacsina hlasujucich by NECHCELA aby tento vrah bol dolapeny. Z toho mi je naozaj smutno, ale som si myslel, ze to takto podobne dopadne. Skratka nastavil som Vam zrkadlo a obraz v nom je velmi skaredy. Napis mi z coho si robim posmech![]()
Strielajuce trenirky nahodou nemas?Les napísal:Uistujem ta, ze to sako mam a je vyrobene z latky z ktorej sa vyrabaju nepriestrelne vesty. To nebolo sako z ktoreho sa da strielat, ale kravata. Samozrejme aj to je pravda. Este som ho nepouzil, len som si ho vyskusal ci naozaj pracuje - gulka preletela preglejkou.
Clovece, ty dnes nakladas, uff...
-
Nymphested
Zablokovaný