Nemyslel som , ze niekedy budem sem pisat ale budiz.
Vec sa ma tak mam priatelku 4 mesiace vsetko je super lubime sa , vzajomne si rozumieme vo vseobecnosti je to velmi pekne.
Bohuzial ona nezvladla nemcinu a prepadla.
Rodicia jej dali domace vazenie , embargo na internet ani do roboty nesmie chodit az do reparatu.
Dnes som dostal smsku , ze hlavne kvoli mne aby som sa netrapil by sme mali skoncit. Nejko som jej to vyhovoril , ze to prekoname. Neviem ani co chcem pocut , len niekto kto ma stakymto niecim skusenosti trosku poradit.
Ja aj ona mame 19.
A čo treba poradiť? Pravdepodobne sa chcela s Tebou rozísť iba preto, že má domáce väzenie a nebude môcť byť s Tebou. Ak sa však máte radi, myslím, že to hravo zvládnete. Ak v tom nie je niečo inšie, nie je čo riešiť. Počkaj, kým spraví reparát a......
Ma 19 a rodicia jej daju domace vezenie ? Ved je to smiesne, obcas nezaskodi ukazat rodicom ze uz nieje decko a sama sa rozhodne co je prenu dobre a zle, a ked prepadla tak by sama mala vediet co robit ...
Urcite sa nerozchadzajte, spolocny cas si vzdy nejako najdete
RomanB myslim, ze to spolocne zvladnete, rozchadzat sa kvoli takej somarine ako je domace vazenie je blbost, podla mna. jej daj najavo, ze ty sa kvoli tomu rozist nechces, ze si tu vzdy pre nu a ze ju lubis. Teraz to ma tazke aj s rodicmi, tak jej daj najavo, ze si s nou a podpor ju. drz sa
Presne to som spravil , ak jej prijmu ziadost na komisonalnu skusku tak bude robit ten reparat o dva tzydne , ak nie tak v Auguste.
Spolcny cas sa najde , len je to tazke pre nu aj pre mna.
Asi som potreboval lent trosku povzbudit dakujem za nazory.
dokym este je skola tak ak mozes stretavaj sa s nou ked ide z/do skoly a ked budu prazdiny tak mozno ked pojde dajme to niekde nieco aspon vybavit, na nejaky nakup, atd neverim ze ju odpoja zo sveta na 2 mesiace...
fizz napísal:Sheep...mna odpajali kedysi za 4 trojky na vysvedceni;) na cele leto...
K problemu: To, ze sa s tebou chcela kvoli tomu rozist ti ukazuje ako strasne ta ma rada...aj ked to znie cudne. Pokial sa poznas s jej rodicmi, skus za nimi zabehnut a poprosit ich aby ju pustili na nejake tri hodiny von s tebou, ked bude treba, tak im aj povedz, ze jej chces pomoct s nemcinou... Myslim si, ze maloktory rodic by ti takto povedal nie.
ja to nemyslel na internet, ale ze ju nepustia vobec von 2 mesiace
RomanB: Je za tým, že sa chce rozísť skutočne len tá nemčina alebo aj niečo iné? Pokiaľ je to len kvôli tomu, že prepadla, tak to sa narovná a všetko bude dobré, možno keď to vravela, bola len nahnevaná a smutná.
Držím palce.
skus ju trosku psychicky podporit... povedz jej, ze to zvladne, ze nech sa trochu posnazi a o par tyzdnov to zas bude ako predtym... nevidim to dovod na rozchod, jedine, ak by to ona tak videla...
Kolega myslim ze by si ju mal teraz hlavne moc moc moc podporovat..stat pri nej a vsemozne jej pomahat ako len vies. Myslim ze ste obaja rouzmni ludia a ze to f pohode predychate.