Domeny a ine
-
Pepeknamornik
Zablokovaný
Domeny a ine
Ahoj ked si chcem kupit domenu da sa nejako zistit ci bude kvalitna respektive ci bude v poprednych miestach v googli?
Alebo ako casto bola vyhladavana.., Neviem ci ma chapete..
Kde sa oplati kupit websupoort? A je dobre si kupit aj eu spolu s sk? Aby to bolo prepojene ked tak do buducna...
Alebo ako casto bola vyhladavana.., Neviem ci ma chapete..
Kde sa oplati kupit websupoort? A je dobre si kupit aj eu spolu s sk? Aby to bolo prepojene ked tak do buducna...
Re: Domeny a ine
Neda sa to zistit. Domena nic neznamena, dolezity je obsah, pagerank, navstevnost, seo a kopa dalsich veci. Kup si ju hocikde, je to jedno.
Ak chceš mieriť len na slovenský trh, stačí ti asi aj .sk doména. Ak aj do zahraničia, zvážil by som domény .com, .org, .eu. Záleží však od exkluzívnosti tej konkrétnej domény, ktorú chceš kúpiť, od čoho sa odvíja cena.
-
Pepeknamornik
Zablokovaný
A kde sa oplati najviac? Lebo websupport je asi naj ci?
Uz som ti pisal, ze to mas uplne jedno kde kupis domenu. Ci je to WS, Forpsi alebo hocico ine.
-
Pepeknamornik
Zablokovaný
ok a nahodou neviete mi poradit ako a kde by som zohnal pzp kalkulacku a kalkulacku na uvery? Niektore stranky ju maju a neviem ci sa to da kupit na zakazku alebo ako to funguje...
LOL, vsak oslov kazdu poistovnu.
-
Pepeknamornik
Zablokovaný
Výhody domény:
- ľahko zapamätateľná
- celková hľadanosť slova "..." je na google.com 368.000x/mesačne, na google.sk - 720x/mesačne, na google.cz - 1.000x/mesačne.
Podla coho sa to da zistit?Tie statistiky kde?ako?
- ľahko zapamätateľná
- celková hľadanosť slova "..." je na google.com 368.000x/mesačne, na google.sk - 720x/mesačne, na google.cz - 1.000x/mesačne.
Podla coho sa to da zistit?Tie statistiky kde?ako?