Doplnok do Firefoxu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Doplnok do Firefoxu

Príspevok od používateľa N@pster »

Chcel by som vytvoriť pluing do firefoxu vdaka ktoremu po kliknuti by sa mi pustilo radio co si tam prednastavim kedze sa velmi do toho nevyznam nevedel by mi niekdo poradit ako zacat alebo ako upravit niejaky už exzistujuci pluing Dakujem
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

len ta opravim, chces vytvorit "doplnok"

a na mozilla.sk najdes navod.
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

to je sice pekne ze si ma opravil ale kukal som to a nenasiel som nic a pre to hladam niekoho k tom s tym ma uz skusenosti
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nenašiel si návod na vytváranie doplnkov?

Inak vytvoriť univerzálny prehrávač streamov rádií môže byť dosť komplikované (keďže viac-menej každé rádio to má riešené inak).

PS: Napr. pre Radio FM existuje doplnok, ktorý obsahuje zabudovaný prehrávač (ale len pre toto rádio).
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Aj mne by sa zišiel nejaký návodík :). Už dlhšie na štve, že FF nemá vlastnosť ísť o krok dozadu tak že kliknem s pravý (držím) a potom stlačím ľavé. Myslím, že to nebude nič ťažké. Ale bez návodu asi ťažko :)

Prípadne dajú sa robiť aj pre Chrome moduly?
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

To ze Radio FM ma add-on viem aj som ho kukal ale nepouzielne pre mnaked som si stiahol windows gadgets s radiom dokazal som ho upravit podla svojich predstav a nieco podobne by som chcel ale do mozilly spravit
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Gepid napísal:Aj mne by sa zišiel nejaký návodík :). Už dlhšie na štve, že FF nemá vlastnosť ísť o krok dozadu tak že kliknem s pravý (držím) a potom stlačím ľavé. Myslím, že to nebude nič ťažké. Ale bez návodu asi ťažko :)
Až tak jednoduché to zase nebude. ;) (teda aspoň podľa toho, ako to je robené v doplnku Mouse Gestures, síce väčšinu z toho kódu by si nepotreboval, ale netuším, či existuje jednoduchý a hlavne rýchly spôsob, ako zisťovať stlačené tlačidlá)
N@pster napísal:To ze Radio FM ma add-on viem aj som ho kukal ale nepouzielne pre mnaked som si stiahol windows gadgets s radiom dokazal som ho upravit podla svojich predstav a nieco podobne by som chcel ale do mozilly spravit
Prečo je to nepoužiteľné? Čím je dobrý ten gadget (netuším ktorý a navyše nemám Windows, takže aj tak by som ho nemohol otestovať)?
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

podarilo sa mi najst zaujimavy web kde sa da vytvorit toolbar

Kód: Vybrať všetko

http://www.conduit.com/ 
Dokazal som tam spravit aj to svoje radio ale je uz pozde a zajtra to prejdem si pozorne co vsetko si tam viem spravit takze dufam ze to niekomu pomoze ako mne
Napísať odpoveď