doska na nove c2d

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
salami
Medium Expert
Medium Expert

doska na nove c2d

Príspevok od používateľa salami »

dufam, ze nedostanem zyeb, ze tu uz taka tema je, ale pohladal som tak zbezne a nenasiel som...
a v teme
PRE TYCH CO POTREBUJU RADU SO ZOSTAVOU ! ! !
je 12 stran a podla poslednej pisu o amd

hw uz takmer vobec nesledujem, takze potrebujem poradit nejaku, podla moznosti, dostupnu v bgs na noveho milasika - Core 2 Duo E8400

najviac inklinujem k abit a asus
viac grafickych neplanujem urcite a ziadne technologie buducnosti dopredu tiez nepotrebujem, s dalsim procakom budem urcite kupovat aj novu dosku...
strop som si dal 5-6k, ale cim viac usetrim tym lepsie, popripade rychlejsie ramky ect.

a najlepsie by bolo, keby radili ti, s osobnou skusenostou, nie manici co maju tomshardware ako homepage. koli veciam ako: ze nb pece jak suka - pomaly tavi buzirky na kaboch, alebo bacha na chladic odpadol mi, ventialtor je sracka treba cim skor vymenit, nemozem tam napasovat taky a taky chladic cpu, chapete take veci, co sa z recenzie nedozvies(kto by povedal, ze mi speedfan bude robit bluescreeny, ale to je ot)

comp si kupujem vzdy na 3-4 roky, kym uz nieje vazna sunka(autodedect na sucasnom mi nastavil cod4 tak, ze pismo bolo rozmazane) potom ho supnem sestre a kupim novy, rad by som aj s tymto tak :D

kazda rada dobra, vopred vdaka ^^

P.S. pokukoval som na Asus P5E a Asus P5E WS PRO ale to uz je trochu drahy kusok
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

napr s tymito doskami nebudes mat problem ani s este novsimi procesormi
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=67
Napísať odpoveď