DOTA 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: DOTA 2

Príspevok od používateľa Sphinx »

Co bolo pekne? To ze navi dostali ako školáci... Prvá hra ako na pube s rankom 3000+, kradnúť farmu a sólo pobehovali po mape a posledná kde mali team pusherov a dali len 2 T1 veze dole? To bolo co... Som rád že ich ego dostalo na prdel
lupoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lupoo »

Prosím ťa, každý vedel, že Na´Vi sú už mimo a žijú len zo slávy, že 3 roky po sebe boli vo finále. Nie sú egoistický, len ich to už nebaví. Ich tým potrebuje nejakú novú krv.
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

Škoda, že dendi nedostal svojich typických hrdinov. Mirana a DP nie sú úplne preňho. A chvost.... 44444. Taktiež nechápem, prečo išli pre push. Sami vedia, že nie sú Alliance a im idú iba teamfighty.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Ako uz bolo spomenute, Natus uz nie je to co byvalo, drzal som im palce, ako kazdy rok, lebo mali vzdy nieco do seba :) Kazdopadne od zaciatku som sledoval postup teamu Newbee, a ten to podla mna dotiahne na prve miesto ;-)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

nebolo o com to finale ... NB jednoznacne dali VC-- gg do 20 min v kazdom kole.. pekne no .
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

neskutocna nuda,ale fakt ze neskutocna,za tych 7,20 to ani nestalo cumiet na prihluplych cinankov co sa ani tesit z 5 mil nevedia,takmer nulove emocie.mam pocit ze to ani ludia moc nesledovali finale.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Hrôzny international. Žltý a ešte aj nudný.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

njn, nehraju pre nas, ale pre seba ;)

ale vzdat grand finale v 16. minute, ked este nepadli ani vsetky T1 towers, je fakt dost potupne ..
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

mne to pripadalo ako keby to prehrali naschvál .. po prve pick-y len na early game a potom už bez šance a to gg do 20 min fail jediná pekná hra bol prvý zápas finále co sa dalo pozerať ostatne čistá fraška
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

20 minútové nudné hry o 5 miliónov... tak asi lepšie ako klasické čínske hry - 60 minút farmiť.
lupoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nechápem čo tu frflete toľko na to :P Newbee boli silný a žiaden EU tím nedokázal vybrať dobrý pick proti tímom z východu. Stále sa všetci snažili hrať greedy lineupy a neskúšali nič nové, resp. nepredvídateľné.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

bajdwej, ake mate MMR, ja som zacal hravat dotu2 nedavno, mam pocit ze uz sa chytam :-D uz som hral aj asi 30% herov a da sa povedat ze skoro vsetkych uz poznam, relativne, aj skilly.
Teraz mi to nakalibrovalo 3600MMR, co je fajn, ale netusim co to znamena :D
lupoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

že si celkom priemerný, ale prvých 10 hier nehovorí nič takmer, keď zahráš takých 100 - 200 ranked tak potom môžeš povedať presnejšie aké máš MMR. Pretože je easy urobiť si smurf account a hrať zeusa, spectru a potom ti to hodí celkom vysoký MMR niektorým okolo 4600.

3600 je peklo obyčajné a mal som tam skúsenosť byť, gyro 0 - 36 v mojom tíme automatické suicide na enemy base, supporti nevedia rotovať na mid, wardy musí kupovať offlane a tie picky ani nehovorím ... je to taký slabší priemer čo máš.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

jj myslel som si a tak vzhladom na moje schopnosti mi pride team primerany, horsie je to ked narazis na dementa(ov) a s tym uz nema skill co docinenia, to su proste take typy ludi, co dokaze aj zahrat (ma vela mmr?) ale dostane gank a uz je z neho rage kid a trolí -> gg
lupoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

veď to uvidíś, mám kamoša ktorý má nahraných 1200+ hier a má solo 3300 a to mu verím, pretože on si myslí že tu hru vie hrať, pritom hrá otrasne.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ja mam zase kamosa co ma 5.5kMMR hra to dost aktivne a mam moznost ked si na mna cas od casu najde cas vidiet ako zle to hram, takze ja viem na com stojim :-D
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nika147 »

Zdravím. Chcem sa opýtať jednu vec. Keďže som v dote newbie, hľadala som si nejaké guidy v ktorých som našla že skeleton king je pre nováčikov najlepší, lenže ten už v Dote nie je. Na nejakých stránkach som čítala, že SK je po novom Wraith King, ale niesom si istá či je to stále ten najviac easy hrdina, tak sa chcem opýtať, je WK SK v inom skine alebo ako? Je silný a jednoduchý, alebo je nejaký iný hero s ktorým mám začínať?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

riki, drow, sniper su lahke postavy, Skeleron King bol premenovany na Wraith Kinga
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Priamo v hre máš mód nazvaný tuším limited heroes, kde si môžeš vybrať iba herov vhodných pre začiatočníkov tak odporúčam hrať toto, pokiaľ sa do toho nedostaneš.
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nika147 »

Ja len rozmýšľam druhú postavu za ktorú hrať carry a WK sa mi zdal dobrý, hlavne kvôli reinkarnácii, keď už nemá dobrý escape. A čiste teoreticky by sa s ním mohol dať zahrať aj support.
Už som sa do toho celkom dostala, väčšinu hrdinov už poznám, aké majú skilly atď. Chcela som nejakého strength hrdinu ako druhú možnosť keď si v druhom tíme vyberú Pudge alebo Bloodseekra, tak som si chcela byť istá že SK je premenovaný na WK. :D
Napísať odpoveď