DOTA 2
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: DOTA 2
WK sa hrava aj ako support, ono sa do toho dostanes,len chce to trosku treningu, zahrat par hier s ludmi proti botom, aby si sa naucila co jako a pojde to potom samo, len treba chciet 
-
nika147
Expert
Tak ja som to s limitovanými hrdinami ani poriadne nehrala, som najpr neriešila že ten je ľahký a ten ťažký. Som si našla nejaké guidy, item build (ktorý som trochu upravila) a išlo to pohoda.
sniper nie je lahky hero pre zaciatocnikov, lebo tento hero bez itemov je chodiaci frag a dobry lasthit + map awereness vyzaduje viac hier odohrat.
Pre zaciatocnikov nieco take ake je ogre magi, lich, tidehunter, warlock, maiden, kentaur
Pre zaciatocnikov nieco take ake je ogre magi, lich, tidehunter, warlock, maiden, kentaur
Ja som kazdemu dotu vysvetloval na viperovi. Ten je podla mna objektivne najlahsi.
Dobry link, Nika celkovo si pozri cely Purge-ho kanal ak vies anglicky, su to fakt vyborne videa pre zaciatocnikov, napriklad
-
nika147
Expert
To som už čítala po anglicky, aj videá mi kamoš posielal, len som sa k nim ešte nedostala, radšej čítam 
-
Croven
Star
este tu su celkom zaujimave veci
http://twop.navi-gaming.com/en/dota_2
http://twop.navi-gaming.com/en/dota_2
-
xH4wK
Ja som akurat tiez zacal hrat dotu.. no skusenosti z lolka nepomahaju 
Kazdopadne pomaly sa ucim
a co horis na dota2 vs. LOL
ja som zase naopak teraz zacal z doty2 riesit LOL a LOL mi pride teda... take... hmmm neviem to povedat ale nesedi mi ani grafika, ani ovladatelnost, ani mechanika (nemas movement v stromoch, skryvas sa v kricku, nemozes deny creepov) dalej mi to pride viac staticke zaciatok ziaden gank take viac mi imponovala dota, dota2 a HoN
len seci to hraju
dpc
ja som zase naopak teraz zacal z doty2 riesit LOL a LOL mi pride teda... take... hmmm neviem to povedat ale nesedi mi ani grafika, ani ovladatelnost, ani mechanika (nemas movement v stromoch, skryvas sa v kricku, nemozes deny creepov) dalej mi to pride viac staticke zaciatok ziaden gank take viac mi imponovala dota, dota2 a HoN
-
xH4wK
Mne pride DOTA lahsia co sa tyka vyhier.. tam staci ked das 2 killy na lajne a uz ta nezastavia.. aspon mne to take pride 
-
Croven
Star
ty si co? hral s botmi? staci ale 2x gang a hra sa vyrovnava a naklana na vasu stranuxH4wK napísal:Mne pride DOTA lahsia co sa tyka vyhier.. tam staci ked das 2 killy na lajne a uz ta nezastavia.. aspon mne to take pride
lol som nehral ale v dote už som zažil neuveriteľné otočenia hry. Také že 0:6 na veže a o skóre ani nehovorím, odrazu sa prehrávajúcim podarí jeden teamfight alebo antimage konečne farmne mantu a sú zasa na koni.
(prípadne jeden magnusov vcuc celého po killoch lačniaceho tímu k fontáne vo fáze, keď už prebieha fontain shaming vie taktiež otočiť hru
)
(prípadne jeden magnusov vcuc celého po killoch lačniaceho tímu k fontáne vo fáze, keď už prebieha fontain shaming vie taktiež otočiť hru
Tak ty si hotovyxH4wK napísal:Mne pride DOTA lahsia co sa tyka vyhier.. tam staci ked das 2 killy na lajne a uz ta nezastavia.. aspon mne to take pride
V dote je o dost viac moznosti ako v lolku, tam je to vsetko na jedno kopyto, zahraj si ranked zapasy s ludmi co maju nad 1000 hodin a potom hovorxH4wK napísal:Ja som akurat tiez zacal hrat dotu.. no skusenosti z lolka nepomahaju
citam ze to je razantnejsi zasah do mapy po 7 rokoch,vobec sa mi nepacia tie prechody pomedzi stromy, napr pudga bude krasne vidiet ked bude stat pri secret shope na tope
Tiež sa mi tá mapa nepáči. Síce zmenili viacmenej len pravú stranu ale zmení to celý gameplay. A to ako zničili bloodseekera....myslím že už ho v hre moc neuvidíme.
EDIT:
To si hádam robia srandu s týmto updatom. Hral som teraz hru proti Lancerovi a v tomto patchi sa nedá zabiť. Doppewalk mu zmenili na niečo neskutočné, pl už zomiera a miesto toho aby sa zneviditeľnil a vy by ste ho dustli tak zmizne na 1 sekundu a takisto jeho ilusky a zrazu sa objaví na úplne inom mieste kde ich všetkých hodí na kopu. Ak má difusal tak manu nemáte za 2 sekundy a aby toho nebolo málo tak ešte mu pridali pasívku ktorá ma cd 5 sekúnd a vždy ked začne utociť tak on aj jeho ilusky sa rozbehnú so speedom 800 na vás. Takisto riki si teraz hopsá po teamfighte jak sa mu chce. Ten, kto tento update vymýšlal by si zaslúžil vzduchom chladenú nech mu dopne čo zrobil.
EDIT:
To si hádam robia srandu s týmto updatom. Hral som teraz hru proti Lancerovi a v tomto patchi sa nedá zabiť. Doppewalk mu zmenili na niečo neskutočné, pl už zomiera a miesto toho aby sa zneviditeľnil a vy by ste ho dustli tak zmizne na 1 sekundu a takisto jeho ilusky a zrazu sa objaví na úplne inom mieste kde ich všetkých hodí na kopu. Ak má difusal tak manu nemáte za 2 sekundy a aby toho nebolo málo tak ešte mu pridali pasívku ktorá ma cd 5 sekúnd a vždy ked začne utociť tak on aj jeho ilusky sa rozbehnú so speedom 800 na vás. Takisto riki si teraz hopsá po teamfighte jak sa mu chce. Ten, kto tento update vymýšlal by si zaslúžil vzduchom chladenú nech mu dopne čo zrobil.
videa som s lancerom videl,easy escape z jeho strany ked uz mal davno skapat.aj tak ho v pro scene ani nie je vidiet,skoda.vsetci si mysleli ze d2 bude kopia...
btw http://blog.dota2.com/2014/11/the-fores ... is-coming/ klikajte si na obrazok.
btw http://blog.dota2.com/2014/11/the-fores ... is-coming/ klikajte si na obrazok.
Cauko, zacal som po dlhsej pauze znovu hrat Dotu a nejako tam pomenili system ako dropuju itemy, dropuju cele sety. Neviete nahodou akej maximalnej rarity moze padnut set?
Neviem ako to presne funguje, ale od toho patchu mi doslova nepadol ani jeden item / set.