DOTA 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: DOTA 2

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Tých 70€, čo ti tam píše je cena za valve complete pack, keďže sa hra samostatne nedá kúpiť (dá sa, ale nie cez steam store).
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

lifesteal funguje iba u niektorych? ursa a nic mi nepridavalo.
Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

Son-Goku napísal:lifesteal funguje iba u niektorych? ursa a nic mi nepridavalo.
si nastuduj co su orb efekty...
http://www.dota2wiki.com/wiki/Unique_Attack_Modifier
Son-Goku
Darca
Darca

vobec tomu nerozumiem, slaby v angl, ale mam to chapat tak ze nie kazdy champ moze mat hocktory item?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

V podstate ide o to ze co vidis na tej stranke ten zoznam, tak z tych itemov/abilit budes mat len 1 bonus aktivny naraz. To ktory sa bude brat do uvahy ide podla nasledovneho pravidla

1. Ako prve sa beru effekty, ktore maju urcitu % sancu na proc
2. Potom idu orb effekty, ktore mas z herovych abilit
3. Potom idu orb effekty, ktore mas z itemov

Cize v tvojom pripade si mal Ursu a jeho Fury Swipes co sa radi do kategorie 2. Lifesteal z itemu sa radi do kategorie 3, lebo neprocuje, ale dava ti ho kazdym hitom. Cize aktivny bol orb effekt Fury Swipes.

To vsak nechap tak ze teraz ked budes mat napriklad Mjolnir, tak nebude ziadny orb effekt aktivny. Ak ti zrovna neprocne nieco z kategorie 1 tak sa zoberie nieco z nizsich kategorii.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Omfg henten sa tu zas bude kazdy den vypytovat na tie najtrivialnejsie veci a prespamuje 20-stran ako v LoLku.

Pocuvaj ma goku, bud chod spat k LoLku, alebo sa dotu nauc hrat sam alebo od kamarata ako kazdy jeden z nas. Hraj si co chces len si chod s tym tvojim imbecilnym spamom niekam inam, su aj CZ/SK fora venujuce sa dote, navody, clanky, videa ako hrat. Vygoogli si to a daj pokoj.

A ak mi niekto chce povedat ze nanho bezdovodne utocim, najprv si chodte poprezerat temu o LoL.
Son-Goku
Darca
Darca

jo borec neviem o tom ze by ti dal akesi pravomoci tomase alebo hojko.aj som googlil a natrafil na dotu2 temu presne o tom alebo nebolo mi to jasne,myslim ze ak sa vyjadri mod ze mam zakazane niekde pisat tak potom to bude pre mna platit.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Son-Goku máš dve veľmi jednoduché možnosti:
1. Zlepšiť sa v angličtite
2. Nájsť si partiu s ktorou budeš hrávať a naučíš sa to...

+ ako spomunul gangy existuje XY špecializovaných fór kde máš kompletné tutoriály.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Tak pani ale tato tema nebola len zalozena aby sa tu "pro"gameri rozpravali. Ked to hrava rekreacne a nikto z kamaratov tu hru nehra, tak sa predsa spyta nie? Sme diskusne forum, je tu tema o Dote 2, s Dotou 2 to suvisi. Mne osobne by nevadilo ak by sa aj kazdy den opyta nejaku vec, ktorej nechape, rad by som mu to vysvetlil. Komu to vadi tak nech nereaguje na jeho prispevky, nie je to povinnost.
Son-Goku
Darca
Darca

ser na to presuniem sa na dota forum mne to problem nerobi,pisal som to tu lebo som tu registrovany a nemal som zapotreby sa este inde.inak mas k+, zacnem "spamovat" chudaka corn flakea
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

opovaz, toho uz spamujem ja!
Gangy
Darca
Darca

Son-Goku napísal:jo borec neviem o tom ze by ti dal akesi pravomoci tomase alebo hojko.aj som googlil a natrafil na dotu2 temu presne o tom alebo nebolo mi to jasne,myslim ze ak sa vyjadri mod ze mam zakazane niekde pisat tak potom to bude pre mna platit.
jo dement, hojko.com nieje tvoja osobna armada pomocnikov tak si to laskavo natlc do tej dutej hlavy a prestan kvoli vlastnej imbecilite obtazovat cele forum.
metthal napísal:Tak pani ale tato tema nebola len zalozena aby sa tu "pro"gameri rozpravali. Ked to hrava rekreacne a nikto z kamaratov tu hru nehra, tak sa predsa spyta nie? Sme diskusne forum, je tu tema o Dote 2, s Dotou 2 to suvisi. Mne osobne by nevadilo ak by sa aj kazdy den opyta nejaku vec, ktorej nechape, rad by som mu to vysvetlil. Komu to vadi tak nech nereaguje na jeho prispevky, nie je to povinnost.
Bol si si pozriet LoL temu? Ze nie? Tak tahaj alebo sa prestan hrat na staresinu. Alebo si ho rovno pridaj na steame a odpovedaj mu na jeho otazky priamo ked ta to tak bavi, hla problem je vyrieseny.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

gangy gangy.. esteze si tu sam curak v poli. viac takych ako ty by uz toto forum neznieslo.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Son-Goku napísal:lifesteal funguje iba u niektorych? ursa a nic mi nepridavalo.
no ursa ma fury swipes spell a ten je orb efect takze ak chces mat lifesteal musis spravit item Vladmir's Offering (je to aura, ktora davaj aj lifesteal jednotkam okolo teba). Vladmir's Offering nie je orb efect pre melee jednotky ( melee = je to opak ranged)
Gangy
Darca
Darca

lumir napísal:gangy gangy.. esteze si tu sam curak v poli. viac takych ako ty by uz toto forum neznieslo.
Diky moc, vazim si to.
slovak125
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovak125 »

Tak pani, trocha oneskorene ale predsa, co hovorite na The International 2? Cina to uplne prevalcovala, v top 8 bol az jeden europsky team aj ked Na Vi. Osobne som ocakaval ovela viac od CLG a mTw a aj coL sa malo dostat vyssie. Taktiez ma zarazil Azijsky "gangnam" styl ked skoro v kazdej jednej hre mali morphlinga (ak nebol bannuty) a taktiez nagu. Celkom som sa potesil, ze sa znova celkom zacal pickovat chaos knight a rhasta co su vyborni hrdinovia. Dost som bol aj sklamany, ze Valve nepustili von Dotu 2, kedze boli iste predpoklady, ze by sa tak po TI2 mohlo stat...
Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

No hej Cinania to hrali jak roboti, Na'vi su pre mna aj tak vitazi, predvadzali najkrajsiu hru, akcie a bolo vidno, ze sa tou hrou bavia a o to ide, nie ako Cinania kazdu hru pickovat Nagu :D
a Dendi je pán :D
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

slovak125 napísal:Tak pani, trocha oneskorene ale predsa, co hovorite na The International 2? Cina to uplne prevalcovala, v top 8 bol az jeden europsky team aj ked Na Vi. Osobne som ocakaval ovela viac od CLG a mTw a aj coL sa malo dostat vyssie. Taktiez ma zarazil Azijsky "gangnam" styl ked skoro v kazdej jednej hre mali morphlinga (ak nebol bannuty) a taktiez nagu. Celkom som sa potesil, ze sa znova celkom zacal pickovat chaos knight a rhasta co su vyborni hrdinovia. Dost som bol aj sklamany, ze Valve nepustili von Dotu 2, kedze boli iste predpoklady, ze by sa tak po TI2 mohlo stat...
- tak tento IT2 sa ako hard carry hralo len zopar hrdinov magina, morph, syllabear, naga obcas juger a lycan (vacsinou autoban)
- a nechapem ako si to myslel ze sa znova zacal pickovat chaos, od kedy bol pridany do cm mode tak bol vacsi banned alebo picknuty. Proste nesajovi staci tredka+armlet+bubny a dost peklo robi.
- po TI2 je 3 dni takze, takze si zbytocne sklamany
slovak125
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovak125 »

Myslel som to tak, ze po odohrati zapasov a vyhlasenim vitaza TI2, este ohlasia Dotu, teraz myslim, ze to bude az na konci q4 tohto roka.
btw CK bol dost zriedkavy v The Defense alebo este pocas Dota 1 turnajov, no ale to bola aj ina meta...
Napísať odpoveď