Download Master

Programovacie jazyky, rady, poradňa...

Myslite ze tento projekt stoji za to?

Hlasovanie ukončené 23 jan 2008, 14:33

Ano
2
50%
Nie
2
50%

Celkom hlasov: 4

Uncle Down
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Download Master

Príspevok od používateľa Uncle Down »

Ahoj lidi, asi poznate funkciu download master na routeroch od ASUS-u, kto by nevedel, v skratke sa jedna o podporu stahovania cez protokoly torrent, http a ftp s nativnou podporou v samotnom firmware zariadenia, co vlastne znamena ze si cez web-rozhranie routera zadam nejaky link, pripadne uploadnem do routera torrentovsky subor, pripojim nejaky USB kluc alebo HDD a zadam stahovanie a on frci(cize nemusim zhavit PC, zbavim sa hluku a podobnych neziaducich efektov a odoberam par watt). Samozrejme technologia je licencovana(cize so zdrojovym kodom sa mozme rozlucit). Chcel by som nieco podobne zbastlit a dat na net aj so zdrojovymi kodmi...len na to treba ludi a preto sa obraciam na vas. :)

//t0m4s3 - tema presunuta do sekcie Programovanie
lepi22
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lepi22 »

Cau ja mam na teba otazocku, da sa cez download master stahovat aj z rapidsahre?bo mne to nechce ist a neviem co s tym mam spravit.Dikes!
Uncle Down
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Rapidshare na download masteri

Príspevok od používateľa Uncle Down »

Ahoj, no ma to hacik a nie je to sposobene samotnym asusom, ale rapidom. Podotykam ze ASUS som nikdy doma nemal, jedine ako som ho videl bolo demo webrozhrania na nete, tak to ber s rezervou.

Router funguje na zaklade toho, ze si proste vypyta ten subor len zadanim linku, a ides, lenze v rapide ked stahujes nieco cez free tak tam je proces generovania linku a dalsie veci, ktore podla mna asus nezvlada(teda vlastne hej, ale ty cez interface to nedokazes zadat), ked mas aj premium, ma to dalsi hacik, totiz rapid chce meno a heslo a v tom je ten problem, na kompe ho zadas tu nie, samotny asus stahuje predpokladam nastrojom wget, ktory ma vselijake command lineove parametre medzi ktorymi je aj spominane meno+heslo, ale ten web nie je naprogramovany na to aby si mu to tam vedel zadat, chcelo by to preprogramovat firmver.
lepi22
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lepi22 »

Fuuu to tada je pekne komplikovane.Asi sa zda ze sa s tymto problemom nepohnem dalej.a cez ftp asi nejde nejako nastavit rapidshare?Hej ja mam premium ucet a preto som to chcel hlavne vyuzit, mno ak sa toto nebude dat nejako spojazdnit tak sa budem musiet naucit stahovat torrenty aj ked to mi nikdy neslo plnou rychlostou pripojenia.Dakujem za odpoved!!!!
Napísať odpoveď