podla mna dost oničom časť teda čakal som viac bolo tam vela o tom prípade a malo o veciach čo sa deju okolo okrem wilsonovej holky a aj to len občas a kratko a kedže prípady ma už ani nebavia a sledujem to kvoli iným veciam tak ma to sklamalo ...........jedine čo sa mi páčilo je ako dali najavo jemným tónom že ibuprofen nepomáha a že v ďalšej časti sa stým dufam bude niečo diať
No tak posledna cast zacina davat konci serii zaujimave vyuzlovanie, kde house je cim dalej nepredvidatelnejsi a zacina akoby nevediac co robit sa spravat..
Posledna cast nic extra, ale verim, ze posledne v serii budu zaujimave..Hlavne koniec novej bol toho ukazkou..
Kybelvody napísal:da zena, s ktorou je wilson je jeho byvala manzelka? nejako som tomu nepochopil
ano, myslim ze jeho prva ex
inac co vravite na predposlednu cast serie 6? u mna mierne sklamanie, stale sa tam nieco riesilo ale nic nevyriesilo, myslim ze zaver 6tky nebude ani trochu siahat na zavery 4ky ci 5tky, co je skoda imo uvidime o tyzden
No musis sa na to pozriet trochu zo siroka - poukazuje to na Houseovu zufalost: chlasta, zacina citit bolest v nohe, teraz si uvedomil, ze vsetci okolo neho su stastni a vykaslal sa na terapiu, takze podla mna sa mozeme tesit na dobre finale. Ale pacilo sa mi aj spracovanie dielu, pripomenulo mi to diel s autobusovou nehodou a zas to bola zmena oproti klasickemu "mame pripad, niekolko rieseni, pacientovi je zle, tesne pred koncom ho zachranime...", kde sa na pozadi riesi celkovy dej.
no ppráveže koniec 6tky ma byt to najlepšie čo režiser za svoju karieru vyprodukoval .....spoiler vyzera dobre a pravidelne sledujem fake obsahy., no su nejake 99% udaje ktore sa vtomto diely stanu nejdem ich tu vypisovať lebo koho to zaujima si to najde a koho nie nechcem mu hovorit obsah posledneho dielu
Tak tak..Ja idem podla english cislovania, kde je to brane ako 20ta..
Bohuzial cesi robia titulky ako na 21. Neviem naco to tak menia..
Vid imdb, ktore to ma cislovane spravne.. http://www.imdb.com/title/tt0412142/episodes#season-6
posledný dieľ mal opäť vysoký štandard, mňa už ani tak moc nezaujímajú tie lekárske prípady ako to čo zas House spraví a dúfam ako je zvykom tak posledný diel zas bude niečo čo nedostanem z hlavy aspoň mesiac
Pekne to ukoncili..Aj ked teraz ten serial bude asi trochu sladkejsi, co ma moc netesi..ale uvidime...
Cakal som, ze si to do seba rupne a bude sa dostavat opat so sraciek, ale aj toto urcite bude zaujimave
Veru ubehlo to strasne rychlo, co ma moc netesi..Teraz uz len cakat..