Dr. House
Re: Dr. House
Spoiler k poslednej časti siedmej série:
//upravené, vďaka za upozornenie
Mne sa posledná časť celkom páčila, ale spravili z neho riadneho psychopata, veď on ešte keď vychádzal s autom tak tam ešte všetci sedeli takže on by ich v pohode zabil. Neviem si predstaviť ako bude pokračovať ďalšia séria keďže tam nebude Kadiová a jeho chcú zatknúť policajti....
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vovinko dobuducna aj napis, co cca spoiler obsahuje..
Napriklad:
K poslednej casti:
a bac spiler
Lebo takto som sa bal kliknut na spoiler aby ma tam nedajboze daco neprekvapilo co bude v novej serii
Napriklad:
K poslednej casti:
a bac spiler
Lebo takto som sa bal kliknut na spoiler aby ma tam nedajboze daco neprekvapilo co bude v novej serii
mam jeden problem..dufam ze to nespada pod warez, ak ano vymazte to...zacal som tento serial pozerat len nedavno, videl som zopar casti a chytilo ma to, tak ze si to idem pozriet od zaciatku... tak som si zacal tahat serie, konkretne dake verzie od Kraitona... s titulkami z jednej house funstranky... prva seria OK, druha seria OK, no pri tretej mi absolutne nesedia titulky, su uplne inak nacasovane... a casti su tiez od toho isteho uploadera, ta ista kvalita... jediny sposob ako sa to da pozerat je tak ze kazdych 5 sekund stlacim ctrl-lava sipka nech mi posuva dozadu titulky...a tak nemam z celeho dielu nic.. a pozeral som titulky vsade, vsetky su zle precasovane, nasiel som len jedny dobre, a to nejake skryte titulky z TV nova...ale tie su otrasne, po anglicky ako tak viem a vidim ze su prelozene uplne zle, vynechane vety, nepochopene vtipy atd.... tak sa pytam, ci nemal niekto presne takyto problem a ak mal, ako ho vyriesil.... dakujem velmi pekne
-
Peter_Retep
VIP
stiahnut verziu na ktoru su titulky
no ta moja by mala byt spravna..a inu ani nemam z kade stiahnut, tretia seria uz je stara po jednom tie casti nenajdem nikde
vyskúšaj nadabované diely, síce sa ti najprv nebudú pačiť všetky hlasy ale na to si zvykneš a myslím že je to lepšie ako to s ľavým ctrl...
Dabing... 
B3rET: pozri si vypis z mediainfo pre tie diely, malo by tam byt uvedene fps. Pri zdroji titulkov by to malo byt tiez a tieto hodnoty sa takmer urcite lisia. Ak to najdes, tak potom treba titulky precasovat na ine fps cez nejaky program (ja som pouzival Subtitle workshop, ale mozno existuje aj nieco online).
B3rET: pozri si vypis z mediainfo pre tie diely, malo by tam byt uvedene fps. Pri zdroji titulkov by to malo byt tiez a tieto hodnoty sa takmer urcite lisia. Ak to najdes, tak potom treba titulky precasovat na ine fps cez nejaky program (ja som pouzival Subtitle workshop, ale mozno existuje aj nieco online).
Gothar: no presne som dufal v nieco taketo... len to neviem precasovat, vsade na nete som nasiel dake komplikovane navody co by som musel pri kazdom diely sediet a precasuvat si ho... stiahol som si ten Subtitle workshop, len neviem ako na to...ked to spravim po svojom, titulky su chybne, neviem ci to robim zle alebo volim zly format... ak je to dake jednoduchsie tak mi napis prosimta postup ak budes mat cas niekedy
No ja si to uz presne nepamatam, ale viem ze tam bola funkcia, kde sa zadalo zdrojove fps titulkov a potom fps videa, stacilo to potvrdit a precasovalo ich to.
-
Soviet
Darca
No s Housom som sa tiez natrapil, ked som ho zacal pozeravat. Teraz uz vsak mam vsetky serie s pasujucimi CZ/SK + EN titulkami.. Mam to vsak v BA a tam sa najskor okolo konca tyzdna dostanem. Cize vedel by som ti ich potom uploadnut niekam.
diky moc ale uz netreba, precasoval som tie titulky z 29,987 ci ako na 25 a uz sedia...siel som na to zlym programom...diky gothar, aj soviet za ochotu 
8. séria začína tretieho októbra 
Nová herečka, ktorá nahradí kadiovú sa volá Odette Annable.
-
KaptMichal
King
nebude to nejaka mlada nahrada? 
Nemala by priamo nahradit Cuddy
Spoiler
IGN: What can you say about your character?
Annable: My character is named Dr. Adams. She meets House at a prison -- she's a prison doctor -- and they have a connection. They sort of immediately get each other, and she, much like House, believes in finding the clues and the puzzle and is very intrigued by what the discovery of a diagnosis is. So she's very eager, she's enthusiastic, she's friendly... And she works at the prison. She definitely believes in redemption and second chances. That's sort of all I really know.
Annable: My character is named Dr. Adams. She meets House at a prison -- she's a prison doctor -- and they have a connection. They sort of immediately get each other, and she, much like House, believes in finding the clues and the puzzle and is very intrigued by what the discovery of a diagnosis is. So she's very eager, she's enthusiastic, she's friendly... And she works at the prison. She definitely believes in redemption and second chances. That's sort of all I really know.
-
Soviet
Darca
Tak od prvej casti som cakal kusok viacej, nejako mi to vojenske prostredie nesedelo. Je to vsak zatial zmena, takze uvidime, ako sa to dalej vyvinie
Konecne je co pozerat.
mne sa naopak novy diel velmi pacil, specialne:
Spoiler
A:"...and completely divorced from humanity."
H:"Well, me and humanity, ... we got together too young."
H:"Well, me and humanity, ... we got together too young."
Ty vole, ja som omylom vbehol do tejto temy a cumim ze uvodna cast bude vojenska.. nemyslel si nahodou vazensku?Soviet napísal:Tak od prvej casti som cakal kusok viacej, nejako mi to vojenske prostredie nesedelo. Je to vsak zatial zmena, takze uvidime, ako sa to dalej vyvinieKonecne je co pozerat.
-
Soviet
Darca
Aha pardon
Aspon som tym padom zle spoileroval
Ako ano, bol to dobry diel jackb, ukazovali perfektne opatovne povahu Housa, to sa mi natom tiez pacilo, ale to prostredie mi dako nevonalo.
Ako ano, bol to dobry diel jackb, ukazovali perfektne opatovne povahu Housa, to sa mi natom tiez pacilo, ale to prostredie mi dako nevonalo.
basa nevonia nikomu