Driver: San Francisco
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Driver: San Francisco
vyhrať ju . a už vážne končím.. 
xDDDDD no to si ma dodrbal 
kebyze neni video ti napisem ze to tak vyvojari spravili ze ked buchne tak ti padne komp a to je koniec celej hry 
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kazdopadne nikto ti s tym nie je ochotny pomoct preto, ze sa na tomto fore warez neriesi
ak sa ti ta hra naozaj paci tak podpor vyrobcov tym ze si ju kupis.
aha ta parada 
uz som zufali z jednej misii..mam znicit najskor bedne po cestach kde su lieky..ked to spravim idu na rad 3 kamiony..musim ich znicit skor ako dojdu oni do ciela..lenze problem je v tom ze dokazem znicit maximalne jeden kamion..a co tie dalsie dva? mate niekto nejake tipy na to? ako na to? viem ze ked zabacaju ..stalcit alt a bum do nich ale nei vzdy sa to podari..o to viac ked su az 3..nie a nie sa dostat cez tuto misiu
Hmm a ty to nicis s jednym autom ???
Shiftni sa do oproti iduceho auta a a takto narážaj. Veď presne nato tam je tá vec.
ano len s tym policajnym..ahaaa..to ma nenapadlo ty kks..siftnem sa do oprotiiducehoa napalim to celne do kamiona..skusim..dik za radu snad pomoze:)
tak napíšem teda aj ja nejaký ten svoj názor ku hre. dnes som si to pustil prvý krát. čo sa grafiky týkalo, tak to vôbec nebolo zlé. ale to bude asi tým, že nie som zarytý hráč a na grafike si nepotrpím. za to čo sa hrateľnosti týka, tak som bol veľmi sklamaný. horšiu akrádu som ešte nehral. o fyzike sa radšej nebudem zmieňovať. to teleportovanie sa do iných ľudí je pre mňa novinka. no nejako mi to nezapadá do tohto žánru hry, ale keďže je Driver San Francisco akrádou, tak je mi to v podstate jedno. čo sa deju týka, tak mu veľmi nechápem (asi som na hry už naozaj starý). Tanner je v kóme ale aj napriek tomu za neho hrajem. ale zasa čo ma potešilo sú licencované autá. docela ma prekvapilo, že je tam aj Ford RS200, ktorý by som v živote v nejakej hre nečakal (okrem hier z prostredia rally ako napríklad Dirt 3). uvidím, ako sa ten dej bude vyvíjať ďalej a možno na neho zmením aj názor.
licencované autá
nechápem deju
nepodarené arkádové ovládanie
podľa mňa veľmi slabá fyzika v hre
celkové hodnotenie hry - 4/10
celkové hodnotenie hry - 4/10
načom to hráte ?? gamepad ?? volant ?? klávesnica ?? kedže hrám teraz na klávesnici z dvovodu ze sa mi pokazil volant tak sa mi zdá byt to ovládanie dosť zlé
prečo neviem nájsť na mojej windows 7čke AppData ??
mam vymazat nejake settings.yml ..v tomto priecinku a neviem najst ten priecinok
(C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\ )
na toho Drivera.....
inak čo na to hovoríte oplatilo sa mi to nainštalovať?
mam vymazat nejake settings.yml ..v tomto priecinku a neviem najst ten priecinok
(C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\ )
na toho Drivera.....
inak čo na to hovoríte oplatilo sa mi to nainštalovať?
Musíš si nastaviť zobrazovanie skrytých súborov a priečinkov, aby si mohol vidieť AppData.
a jak si to nastavim ? (v niektorych veciach som uplny dement
)
štart/ovládací panel/vzhľad a prispôsobenie/v kolonke možnosti priečinka klikni na "zobraziť skryté súbory a priečinky"/otvorí ti okno a v ňom nájdi a zaškrtni "zobrazovať skryté súbory, priečinky a jednotky" -----> hotovo
v tom appdata mi nenaslo ani som nenasiel ziadny ubisoft game launcher..no nevadi drbem sa na to xD
podľa toho, čo si chcel mi je jasné, že máš warez verziu. nevadí, ja ju mám tiež a nič som nevymazával, aj keď to bolo v popise "inštalácie" písané. celé som to prešiel a nemal som žiadne problémy. takže sa môžeš vykašľať aj na to 
Dakujem tomuto foru vzdy mi vie pomoct.
Prosím Vás, je možné v tejto hre mať viac profilov? Ďakujem...
zahral som tak 40min a DELETE cistá blbosť