Preco by som ho mal nejako aplikovat? Ved aj pocitacove hry vytvaraju zavislost. Nakupovanie. Gambling. A to nesnupes, nepijes, nefajcis, nejes, nepichas a ani si ich nestrkas do .
Tato tema je o drogach, nie o "drogach".
tvrde drogy su naj kto nevyskusal nevie
...ale za to kto ich bere nemusi byt hned fetak alebo narkoman, ja sa povazujem napr za rekreacneho uzivatela.. sem tam si pofetujem ale viem sa zabavit aj bez toho
preco by mal prave fukat? LSD, psilocybin a pod. maju od spinaveho pika dost daleko a tiez sa radia medzi tvrde drogy a pritom na nich nie je nic zle...
kubooo napísal:preco by mal prave fukat? LSD, psilocybin a pod. maju od spinaveho pika dost daleko a tiez sa radia medzi tvrde drogy a pritom na nich nie je nic zle...
koľko minút majú spomínané látky účinok ?? teda ako dlho pretrvávajú take stavy??..
Aspon co ja viem o LSD tak to zavisi od kvality. Medicinske v kvapalnom stave je o dost vacsi rock&roll ako pilulkovy, ale zohnat take daco je v podstate nemozne. Takze to bezne od 2-3hodin vyssie.
//fuha, podla toho clanku ma LSD daleko dlhsie ucinky..
no jó čiže niečo ako poriadne THC akurát že z toho sú troška väčšie FLASHE? .::D neviem nemám to v pláne možno taký trip malý pod jazyk si dať ale možno chcem vyskúšať hubky teraz...keď vyrastúú..
Zalezi kolko ich zjes, na zaciatok radsej menej, 30 je v pohode. S THC by som to neporovnaval, hlavne su na tom vizualne halucinacie, "trosku" iny pohlad na svet... to sa snad ani neda opisat, TREBA vyskusat hlavne opatrne