Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Drogy

Príspevok od používateľa Korag »

Dnes je den LSD, uz tomu bude 70 rokov co vedec Albert Hofmann objavil ''nahodne'' tuto latku a zazil zmenu vedomia prave na bicykli ked sa vracal domov, preto sa dnesok alternativne nazyva aj Bicycle Day.
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/a ... 67381.html
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

bboy_BIOS napísal:Som rád že som čistý ako vypraný uterák:D:D Osobne neberiem a ani nechcem brať drogy, taktiež nepijem a nefajčím. Čo sa týka napr trávy a hríbov, je to prírodný produkt, aj keď v dnešnom svete nevieme:D:D Ale beriem ak napr. trávu niekto používa na kreatívne účely, aj keď pre mňa osobe diela spravené pod vplyvom nemajú plnú hodnotu:) Neberiem ale decká čo to berú zo srandy a frajeriny. Peacee
Neni nic lepsie ako si sam vypestovat a potom to hulit a papat :-)
muay thai
Light Expert
Light Expert
Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)

Príspevok od používateľa muay thai »

:smt033 + :smt039 mi sposobilo 4 hodiny grcania a valania sa po dlazke na zachode a tak som si povedal ze nikdy viac, k spokojnosti to nepotrebujem, ale ten pocit ked clovek zavre oci tak ide vracat a ked ich ma otvorene chce sa mu spat .... no fuj. Ale vsak ved kazdeho predsa nieco ine bavi.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

To už je tvoja chyba že to kombinuješ. Ja som tiež tak dopadol keď som si dal po chlaste. Pred tým pohodka.
muay thai
Light Expert
Light Expert
Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)

Príspevok od používateľa muay thai »

No jo ved ja to nejak nezatracujem, ale uz necitim potrebu pit alebo hulit, vzdy si radsej iba zapalim pall mallku :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kombinovanie je pre pokrocilych :P
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Alebo nezodpovedných ;)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

No hej, tiez mi je zle, ked to kombinujem inak, nez som zvyknuty. Vzdy sa najskor treba zhulit, az potom ozrat. V opacnom poradi to robi zlotu a s tymto nazorom som sa stretol u vacsiny hulicov...
SRneC
Addict
Addict

Merco_ napísal:Alebo nezodpovedných ;)
nezodpovedni su prave nepokrocili, je to velmi diskutabilne niekomu viac po tom chuti alko, niekto si tym spomali az zastavi ozratost. :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Raz som sa opil tak, že už to bolo skoro nebezpečné, a od vtedy si to veľmi úspešne strážim.
Drogy (ak nerátam alkohol, cigarety (aj tak nefajčím)), som okrem trávy neskúšal. To bolo 3x, prvé dva razy žiadne účinky, išlo o zabaleného džointa, či ako to nazývate. Tretí krát to ale bol celkom silný bong, či čo to, proste z fľaše, zo zvedavosti. Povedal som si, že keď to nič nerobilo posledné dva rázy, tak to nič nebude robiť ani teraz. No účinok prišiel, a neskutočne silný. Na mňa to celé pôsobilo zle. Kravatový pocit škrtenia (možno preto, že som kravatu mal?), čas išiel neskutočne pomaly, strašne silná dehydratácia, piť som musel doslova každých pár sekúnd, točenie hlavy, pri sedení neprííjemný pocit vznášania sa, nutkanie až skoro na zvracanie, blbá rovnováha. Proste, pocit ako niekto opisuje pred infarktom. Neviem, či to bola zlá tráva, alebo som ja niečo spravil zle, ale proste, toto mi stačilo, a nikdy viac sa trávy nedotknem. Myslím, že zdravé ponaučenie nikdy nie je na škodu.
SRneC
Addict
Addict

To co opisujes si prezil hadam kazdy :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Urcite to nebola zla trava, len si bol nepripraveny a spanikaril si. Pri huleni je nutne byt neustale v pohode a aj ked nahodou pridu nejake divne stavy (ak uz hulis dlhsie, tak nepridu), tak ich treba myslienkami potlacit a vratit sa spat do pohody. Proste si sa zlakol, to je vsetko. Tiez som to zazil, ked som si necitil, ze mi bije srdce. Chytil som paranoju a myslel som, ze zomieram. Ma museli ukludnovat asi pol hodinu, esteze som bol s niekolko rocnym hulicom. Ubalil mi cigo, strcil mi ho do huby, povedal ze to blokuje cannabinoidne receptory a rusi ucinky THC. Do toho mi rozpraval o programovani a bolo. Inak to video z tohto je fakt vtipne :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nj, o desat rokov starsi bracho chcel, aby som mu zavolal sanitku. :lol: Stava sa, ono to vacsinou byva take v tych "poprve" pripadoch, pretoze clovek byva nervozny alebo ma strach.
SRneC
Addict
Addict

Najlepsie je, ze tie stavy padaju na neurodnu podu, zaciatocnik trpi, pokrocily by dal za to 20e. :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No hej, pokrocily sa uz tazko dostane do stavu paranoje, pretoze uz nejako podvedome vie, ze ma ostat v klude.. Ale mne osobne bad tripy nechybaju... To co som vtedy zazil malo aj vyvrcholenie.. Isiel som sna hajzel a osral som cely hajzel a ogrcal cele umyvadlo :D (paralelne)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Dík za utešenie, ale trávu znova do huby nedám. :lol:
Ak to niekomu chutí/páčia sa mu tie stavy, nemám nič proti.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

TommyHot napísal:No hej, pokrocily sa uz tazko dostane do stavu paranoje, pretoze uz nejako podvedome vie, ze ma ostat v klude.. Ale mne osobne bad tripy nechybaju... To co som vtedy zazil malo aj vyvrcholenie.. Isiel som sna hajzel a osral som cely hajzel a ogrcal cele umyvadlo :D (paralelne)
Heh, zlaté alkoholické excesy. :lol:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym napísal:Raz som sa opil tak, že už to bolo skoro nebezpečné, a od vtedy si to veľmi úspešne strážim.
Drogy (ak nerátam alkohol, cigarety (aj tak nefajčím)), som okrem trávy neskúšal. To bolo 3x, prvé dva razy žiadne účinky, išlo o zabaleného džointa, či ako to nazývate. Tretí krát to ale bol celkom silný bong, či čo to, proste z fľaše, zo zvedavosti. Povedal som si, že keď to nič nerobilo posledné dva rázy, tak to nič nebude robiť ani teraz. No účinok prišiel, a neskutočne silný. Na mňa to celé pôsobilo zle. Kravatový pocit škrtenia (možno preto, že som kravatu mal?), čas išiel neskutočne pomaly, strašne silná dehydratácia, piť som musel doslova každých pár sekúnd, točenie hlavy, pri sedení neprííjemný pocit vznášania sa, nutkanie až skoro na zvracanie, blbá rovnováha. Proste, pocit ako niekto opisuje pred infarktom. Neviem, či to bola zlá tráva, alebo som ja niečo spravil zle, ale proste, toto mi stačilo, a nikdy viac sa trávy nedotknem. Myslím, že zdravé ponaučenie nikdy nie je na škodu.
Mam takeho kamarata, dlhooooo rocny hulic, radost si robi tym ze ludi, ktori nezvyknu hulit si zobere na paskal a to by si nechcel zazit co ten uz ludom porobil :mrgreen:
1. 6hodin bez znamky pohybu, zrazu sabla potom sme ho polozili spat :D
2. Taka fajna 2,5 litrova PEPSI MAXI vianocna, cca 0,5g prepalenych tryskou, nazvyte to ako chcete.. smotana, stena, kardan ... dotycny hlava v hajzli 3 hodiny tam spal s hlavou vyvesenou do hajzla :smt033
Ja moc nepreferujem taketo zbongovanie sa, radsej ten dzointik :) ako sam vidis, v tej miere to zas tak neskodi :P
Aj ja sam som sa uz par krat prehulil... totie megakoncentrovane bonga okrem toho ze sa s tym skoro zadusis :smt033
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

SRneC napísal:Najlepsie je, ze tie stavy padaju na neurodnu podu, zaciatocnik trpi, pokrocily by dal za to 20e. :D
chces si uzit slusnu paranoju, vyskusaj salviu, aspon 25x extrakt... velice rychlo ta tie chutky prejdu...
teda aspon u nas to tak bolo, z 6 ludi co sme skusali salviu mal iba jeden v pohode trip a aj to preto ze si toho asi dal malo.

ale predpokladam ze to bude tak isto o skusenosti, ked som salviu skusal druhy krat (aj ked v mensom mnozstve), tak pri prichode zleho stavu som si bol schopny povedat ze "klud, ono to prejde, aj ked myslis ze to nikdy neskonci, skonci, uzivaj si to."

idealny trip som zazil pri kombinacii travy s mensim mnozstvom salvie (10x extrakt), sluchatka na usi, nejaku riadnu divocinu (jefferson airplane) a uzival som si v inom svete...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

fuha tak taka opekacka a hriby :-), do toho nejake brcko, to tiez nieje zle cestovanie :smt033
ale to s tou hudbou a tak, normalne chutky :oops:
Napísať odpoveď