Drogy
Re: Drogy
Ja som dostal hypoglykemiu aj napriek tomu ze niesom diabetik.
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2013, 10:47)
Kks vcera som videl na vlastne oci ako kamos spucoval 12 bong (neboli to smotany bolo to na styl ze natlaceny sulec a prepaloval to tryskacom na 2-3x) a pol hodinku na to sam spucoval 2g jointa.
Dovolim si povedat, ze DOSŤ.
Ja som tento problem mal pri prudkej zmene zivotneho stylu, zrazu superzdrava strava (mozno az prehnane), behanie, cvicenie, kickbox... Fakt som sa drel a stalo sa mi to, teda neviem isto no trener povedal ze to nieje tak nebadany jav.Mírná hypoglykemie se může projevit u zdravých lidí při nízkém příjmu potravy nebo vysoké tělesné zátěži, příznaky jsou přitom mírnější, zřídka dojde k několikavteřinové mdlobě.
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2013, 10:47)
Kks vcera som videl na vlastne oci ako kamos spucoval 12 bong (neboli to smotany bolo to na styl ze natlaceny sulec a prepaloval to tryskacom na 2-3x) a pol hodinku na to sam spucoval 2g jointa.
Dovolim si povedat, ze DOSŤ.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Divim sa, ze o tuto temu este nezavadil uplink - ten musi jaky matros fukat
hegy: "spucovat" 2g nie je problem, ked je to nejake seno, ale je mi jasne, ze ty mi napises, ze to bol min train-wreck zpod lampy s 23% aktivnym THC
hegy: "spucovat" 2g nie je problem, ked je to nejake seno, ale je mi jasne, ze ty mi napises, ze to bol min train-wreck zpod lampy s 23% aktivnym THC
neviem nepestoval som to 
urcite to nebola slama, tazko povedat bol som autom neriesil som mozno dnes skusim
kazdopadne, ja som na tom tak ze si dam 2-3 bongá a som v uplnom gauci neschopny nicoho, ten clovek by podla mna zhulil naposedenie 3-5g hocicoho no vcera som si myslel ze uz sa najde jeho strop (predsa len 10 minut v kuse si daval bonga potom odpalil bejzbolku) a on furt taky ako vzdy... Nechapem, da sa vybudovat imunita?
urcite to nebola slama, tazko povedat bol som autom neriesil som mozno dnes skusim
kazdopadne, ja som na tom tak ze si dam 2-3 bongá a som v uplnom gauci neschopny nicoho, ten clovek by podla mna zhulil naposedenie 3-5g hocicoho no vcera som si myslel ze uz sa najde jeho strop (predsa len 10 minut v kuse si daval bonga potom odpalil bejzbolku) a on furt taky ako vzdy... Nechapem, da sa vybudovat imunita?
Tak on je taky uplne prostý clovek. Kuchár (vari fantasticky, akoze, FANTASTICKY), zaujmy bicyklovanie a vodna fajka vsade chodi s ruksacikom v ktorom ma fono a naozaj dokaze zhulit pocas dna aj 2 gramy za den, miestamy mam pocit ze aj neobmedzene vela...
A pozeral som fotky zo vcera a vyzera to ze to az take seno nebude, skor naopak
e/Minule som sa ho pytal ze ci mi vie povedat jedno miesto kde este nehulil asi 30 minut rozmyslal potom povedal ze "nie"
A pozeral som fotky zo vcera a vyzera to ze to az take seno nebude, skor naopak
e/Minule som sa ho pytal ze ci mi vie povedat jedno miesto kde este nehulil asi 30 minut rozmyslal potom povedal ze "nie"
-
Hellboy248
Guru wannabe
tomu sa vravi, ludske trosky
-
t0m4s3
Admin
Nepoznam tohto konkretneho cloveka, ktoreho Hegy opisuje, ale ako som uz pisal, poznam ludi, ktori toho dokazu zhulit vela (vlastne svojim sposobom musia, pretoze uz si vybudovali imunitu). No a teraz otazka. Pokial tento clovek ma normalne zamestnanie, zaujmy, vzdelava sa (napr. cisco certifikacie) tak je podla teba troska? Ci iba si prizemne zgeneralizoval, ze kazdy kto vela huli je automaticky troska? Manazeri co skoro denne snupu koks su tiez trosky?Hellboy248 napísal:tomu sa vravi, ludske trosky
A ty si co/kto ze si tak o nom rozhodol?
Pomaha chorej mame financne aby mohla ich rodina existovat ,bez neho by to neslo.
Je schopny uzivit seba a este financne podporit svoju rodinu a este stale si zije nad pomery.
Vela ludskych netrosiek toto nedokaze...
Milujem taketo zovseobecnenia.
Pomaha chorej mame financne aby mohla ich rodina existovat ,bez neho by to neslo.
Je schopny uzivit seba a este financne podporit svoju rodinu a este stale si zije nad pomery.
Vela ludskych netrosiek toto nedokaze...
Milujem taketo zovseobecnenia.
-
Hellboy248
Guru wannabe
t0m4s3: nech maju zamestnanie, karieru a su aj skvelymi rodicmi ..ale su uz nuteni hulit, nedokazu si dat pauzu na mesiac.
Hegy: uz len pre to ze v ruksaku nosi bongo je pre mna troska
-
t0m4s3
Admin
A teba, spolocnost, ich deti alebo ich zamestnavatela to nejak obmedzuje?Hellboy248 napísal:t0m4s3: nech maju zamestnanie, karieru a su aj skvelymi rodicmi ..ale su uz nuteni hulit, nedokazu si dat pauzu na mesiac.
-
Hellboy248
Guru wannabe
nie netrapia ma, no ked zrazi teba alebo niekoho tebe blizkeho lebo si dal 10 bong ktore mu konecne nieco spravili, stale ho budes obhajovat?t0m4s3 napísal: A teba, spolocnost, ich deti alebo ich zamestnavatela to nejak obmedzuje?
neviem ako si prisiel nato ze som "cs geeka", asi ti tvoje supermondeo povedalo ..ked povies ze tu koncis diskusiu tak to dodrz a bud tichoHegy napísal:Nie, ale v ociach Counter-Strikoveho GEEKA je troska, tod vsio. (asi presedeny zivot za CSkom je menej "trosecne", existuju na to nejake tabulky?)
-
t0m4s3
Admin
Nie nebudem ho obhajovat, budem ho obvinovat rovnako ako toho co ma zrazil uplne cisty, ci to sa bezne nestava?Hellboy248 napísal:
nie netrapia ma, no ked zrazi teba alebo niekoho tebe blizkeho lebo si dal 10 bong ktore mu konecne nieco spravili, stale ho budes obhajovat?