aaa knihy pises vtedy az ked si das jedno mleeko ze ? vtedy to vsetko ide krasne a samoDigital napísal:No hej mal som vypadky pamate ale teraz v poslednej dobe jak som zacal čítat knihy a brat ma dokonca nahovoril aj na pisanie knih (ale len take ze pre seba) tak mam pamat výbornú si myslím , treba precvicovat hlavne mozog ked sa uz huli teda
Drogy
Keď si uvedomuješ, že ti to nerobí dobre, neuvažuješ s tým prestať? Pretože ja keď som fajčil a že ma začalo bolieť v pľúcach, tak som hneď na pár týždňov vysadil zo strachu, že som niečo chytil.Digital napísal:No hej mal som vypadky pamate ale teraz v poslednej dobe jak som zacal čítat knihy a brat ma dokonca nahovoril aj na pisanie knih (ale len take ze pre seba) tak mam pamat výbornú si myslím , treba precvicovat hlavne mozog ked sa uz huli teda
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Neuvažujem prestatpinco napísal:Keď si uvedomuješ, že ti to nerobí dobre, neuvažuješ s tým prestať? Pretože ja keď som fajčil a že ma začalo bolieť v pľúcach, tak som hneď na pár týždňov vysadil zo strachu, že som niečo chytil.
ja som prestal po tom ako sme si dali s kamosmi basket a ja som skoro skolaboval... teraz je to mesiac a pol tak dufam ze vydrzimpinco napísal:Keď si uvedomuješ, že ti to nerobí dobre, neuvažuješ s tým prestať? Pretože ja keď som fajčil a že ma začalo bolieť v pľúcach, tak som hneď na pár týždňov vysadil zo strachu, že som niečo chytil.
Podľa mňa je to dosť veľké okno, keď zabudneš na to, čo si robil pred pár dňami. Ovplyvňuje tráva výkon napríklad pri športe, sexe?Digital napísal:Neuvažujem prestatKed sa uz necitim dobre davam si prestávky , týžden-dva . S tou hlavou je to normalka proste zabudas ale nie zas tak jak po alkohole . Napr nespomenes si co si robil sobotu vecer a take drobnosti , ale da sa to lahko dobehnut , dokonca aj predbehnut castým čítaním/písaním !
uprimnaDUSA, mesiac a pol? Tak to už máš najhoršie za sebou, len tak ďalej, držím palce
-
Digital
Guru
No pri sexe je ovela vacsia nadržanost + tá euforia . A sport ? No poznam strasne vela futbalistov , basketbalistov , hokejistov atd.. ktorý húlia vela rokov a sú v sporte velmi dobrý. No a to zabudanie neni to zas takee ze nevies co si robil doslova ale napr nevies si spomenut co si pozeral v telke .. dá sa nato spomenut ale musis sa viac zamyslietpinco napísal:Podľa mňa je to dosť veľké okno, keď zabudneš na to, čo si robil pred pár dňami. Ovplyvňuje tráva výkon napríklad pri športe, sexe?
uprimnaDUSA, mesiac a pol? Tak to už máš najhoršie za sebou, len tak ďalej, držím palce
nj, mozno zo zaciatku priatelu, resp. pokial naozaj zahulis raz za cas... ; )Digital napísal:No pri sexe je ovela vacsia nadržanost + tá euforia.
To, ze pravidelne hulenie ganje znizuje hladinu testosteronu- co je nase sexualne palivo chlape- je vseobecne znama vec. BTW. si spravne ochlpeny, resp. mas spravne dozrete semenniky? Joke ; )Opakovane fajcenie marihuany podla vykonanych vedeckych studii ovplyvnuje hormonalne nastavenie organizmu. Okrem vplyvu na menstruacny cyklus, co moze znizit plodnost, bol účinok opakovaneho uzivania marihuany pozorovany najma u muzov. Je mozne sa domnievat, ze marihuana vo vyssich davkach znizuje hladinu testosteronu. Dokonca bol popisovany pripad, kedy doslo ku zaostavaniu vyvoja pohlavnych organov (ochlpenie, dozrievanie semeníkov) u 16 rocneho fajciara marihuany. Ide teda o to, ze pri opakovanom fajceni marihuany by sa u muzov mohol vyskytnut znizeny zaujem o sex, pripadne aj mozne poruchy erekcie. Dalsim rizikovym faktorom su psychicke zmeny, ktore mozu negativne ovplyvnit sex. zivot. Moze sa vyskytnut znizeny zaujem o sex z dovodu depresivneho nastavenia osobnosti, pripadne au uzkostne stavy mozu byt na pozadi nezaujmu o sex.
Zdroj: http://www.infodrogy.sk/index.cfm?modul ... visoryID=4
-
Digital
Guru
No joo mas pravdu , vsetko ma svoje negativne stránkyTomasito napísal:To, ze pravidelne hulenie ganje znizuje hladinu testosteronu- co je nase sexualne palivo chlape- je vseobecne znama vec. BTW. si spravne ochlpeny, resp. mas spravne dozrete semenniky? Joke ; )
Myslim si ze moj dick je v poriadku ak ta to zaujma teda
-
okonenipica
Zablokovaný
Tomasito: Marihuana je dar prirody. To vieme vsetci. A kedze ludstvo je brutalne premnozeny druh, a priroda si s nami uz nevie rady, tak jednoducho to zariadila tak, ze nas zacala ovladat cez jej dari a ludia maju mensiu chut na sex a rozmnozovanie a rozsirovanie potomkov.. To je predsa logicke. Ale zasa u mna je to tak, ze ked som sfajceni, a som sam, alebo s holkou, a prave mi nebehaju po rozume globalno dolezite veci, tak mam brutalnu chut na sex, co je sposobene urcite tim, ze som VIP medzi ludmi, takze clovek ako ja, ktori nosi v sebe niake posolstvo, alebo ma dolezity osud (to neviem preco ma priroda bere ako celebritu to este musim zistit) sa musi rozmnozovat a posuvat svoje vzacne geny dalej medzi svoje potomky..

-
okonenipica
Zablokovaný
Samozrejme ze som to pisal cisty bracho, 2tyzdne som zavrety doma bo som chori, ale to je jedno..pinco napísal:okonenipica: ťažkú úvahu si stvoril, bol si úplne čistý, keď si to písal?Priznaj sa!
![]()
Vies preco som to pisal cisty ? Namiesto toho aby som tu pisal na hojkovi som sa mal uz davno osprchovat a ist k doktorovi, som tam objednani, takze mam dokaz ze som dneska nehulil
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný