Drogy
no zatial som si este nikdy nic nepichol a dufam ze k tomu ani nedojde
mal som zatial len thak marihuanu, lisohlavky a extazu .... vsetko v ramci toho aby bola piatok sranda .... nemozeme kazdy z boha tyzden byt naje*any z alkoholu thak co to skusit nieco ine .... ale netreba to prehanat urcite nie kazdy tyzden ...... jeden kamarat to tak robil dokonca sa stal z neho velky diler marihuany v meste a teraz
zacal brat pravidelne piko a je z neho trosku ... obcas ho nespoznávam 
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
drogy zobrat si ich raz a byt cely zivot grogy
to len tak na uvod.. ked sme pri tej trave je podla mna lepsia ako alkohol.. ma viac kladov ..resp menej zaporov... nepovazujem ju moc za drogu v pravom slova zmysle.. 3 roky hulim a nic ..ked cem dam si pol roka pauzu bez toho aby mi to chybalo..skuste to s alkoholom.. droga je skor alkohol ako trava .. koleso uz je na vyysej urovni, piko, heroin, kokian a podobne veci su uz extrem a viem ze mam dost silnu volu aby som takym veciam neprepadol .. len by mi celkom vyhovovalo keby sa ganja dekriminalizovala
ani by sa nemusela legalizovat
to len tak na uvod.. ked sme pri tej trave je podla mna lepsia ako alkohol.. ma viac kladov ..resp menej zaporov... nepovazujem ju moc za drogu v pravom slova zmysle.. 3 roky hulim a nic ..ked cem dam si pol roka pauzu bez toho aby mi to chybalo..skuste to s alkoholom.. droga je skor alkohol ako trava .. koleso uz je na vyysej urovni, piko, heroin, kokian a podobne veci su uz extrem a viem ze mam dost silnu volu aby som takym veciam neprepadol .. len by mi celkom vyhovovalo keby sa ganja dekriminalizovala
-
Digital
Guru
Zatial som si ešte nič nepichol , lol ... to máš taku slabu povahu a nevies si povedať že Streliť si nikdy nestrelíš alebo ta to tak trochu láka ?SkiwO napísal:no zatial som si este nikdy nic nepichol a dufam ze k tomu ani nedojdemal som zatial len thak marihuanu, lisohlavky a extazu .... vsetko v ramci toho aby bola piatok sranda .... nemozeme kazdy z boha tyzden byt naje*any z alkoholu thak co to skusit nieco ine .... ale netreba to prehanat urcite nie kazdy tyzden ...... jeden kamarat to tak robil dokonca sa stal z neho velky diler marihuany v meste a teraz
zacal brat pravidelne piko a je z neho trosku ... obcas ho nespoznávam
Cil kamarát ktorý pravidelne fetoval pervitín cez jeho nosné dutiny , "objavil" že vnitrožilný aplikace je lepší a kvalitnejší
V zasede som proti drogam ale co sa tyka pervitinu moze sa vyuzit na vojenske uceli.RomanB napísal:S ludi ktori beru pervitin sa stavaju take strasne svine , uplna zmena povahy
zivote nikdy !
V knihe Zaskodnik to bolo viac rozpisane takze skusim to v skratke priblizit. Ked sa jedna o zaskodnicky boj a vojak je raneny a nema dost sil ziskat potravu alebo ak je vojak na pokraji smrti a je potrebne ho este udrzat pri zivote tak pervitin mu moze zachranit zivot s tym ze mu doda tu potrebnu energiu aby vydrzal este do vyhladania lekarskej starostliovosti.
heh kamo vela drog sa da vyuzit na ine ucely ako cisto psychicka stimulaciakali520 napísal:V zasede som proti drogam ale co sa tyka pervitinu moze sa vyuzit na vojenske uceli.
V knihe Zaskodnik to bolo viac rozpisane takze skusim to v skratke priblizit. Ked sa jedna o zaskodnicky boj a vojak je raneny a nema dost sil ziskat potravu alebo ak je vojak na pokraji smrti a je potrebne ho este udrzat pri zivote tak pervitin mu moze zachranit zivot s tym ze mu doda tu potrebnu energiu aby vydrzal este do vyhladania lekarskej starostliovosti.
kokain napriklad pouzivaju pri operaciach nosa lebo ti v nom stiahne zily
heroin predpisuju v britanii pri akutnych bolestiach ci dokonca infarkte myokardu
a to som este nezacal pri com vsetkom sa da pouzit konope...
-
yamahaMiso
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
nezdravejsie??to co je za otazka omg.ked si to das iba raz tak rozdiel na zdravi neuvidis.ak to planujes davaj dlhodobejsie tak je ta otazka na mieste.yamahaMiso napísal:Chalani este otazka...pytal som sa kamarada nech mi zozenie travu a on ze bude ale len hasis ... je to o moc nezdravejsie? ....sorry som laik
skor by som sa pytal ci to je navykovejsie
lolec, "len" hasis? Je to vytazok ganje ako takej, t.j. ucinnejsi, preto aj drahsi. Jedna rada... Predtym ako kamosa za ten has vyplatis, vyskusaj, ci sa prilis netrusi- ak ano, s usmevom na tvari mu ho vrat- je to shit. Pokial bude "lepkavy" / drzat pokope, t.j. bude ti pripominat plastelinu... domysli si (nechcem tu tieto veci propagovat, preto znova opakujem, ze drogy su spatnee).yamahaMiso napísal:pytal som sa kamarada nech mi zozenie travu a on ze bude ale len hasis ... je to o moc nezdravejsie? ....sorry som laik
a este by som pridal, daj si pozor, aby to nebol kusok gumy. uz nejedneho cloveka takto obabrali. Hoprsie je, ked ako vravel kamos: Predali komusi gumu namiesto hašu, on sa nasral, chcel sa zhuliť a hotovo. tak zhulil tu gumu.Tomasito napísal:lolec, "len" hasis? Je to vytazok ganje ako takej, t.j. ucinnejsi, preto aj drahsi. Jedna rada... Predtym ako kamosa za ten has vyplatis, vyskusaj, ci sa prilis netrusi- ak ano, s usmevom na tvari mu ho vrat- je to shit. Pokial bude "lepkavy" / drzat pokope, t.j. bude ti pripominat plastelinu... domysli si (nechcem tu tieto veci propagovat, preto znova opakujem, ze drogy su spatnee).
lolci, nie, vdaka, o taketo teda nemam zaujem.
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star