Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

SkiwO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SkiwO »

no zatial som si este nikdy nic nepichol a dufam ze k tomu ani nedojde :cry: mal som zatial len thak marihuanu, lisohlavky a extazu .... vsetko v ramci toho aby bola piatok sranda .... nemozeme kazdy z boha tyzden byt naje*any z alkoholu thak co to skusit nieco ine .... ale netreba to prehanat urcite nie kazdy tyzden ...... jeden kamarat to tak robil dokonca sa stal z neho velky diler marihuany v meste a teraz :shock: zacal brat pravidelne piko a je z neho trosku ... obcas ho nespoznávam :!:
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

drogy zobrat si ich raz a byt cely zivot grogy :D

to len tak na uvod.. ked sme pri tej trave je podla mna lepsia ako alkohol.. ma viac kladov ..resp menej zaporov... nepovazujem ju moc za drogu v pravom slova zmysle.. 3 roky hulim a nic ..ked cem dam si pol roka pauzu bez toho aby mi to chybalo..skuste to s alkoholom.. droga je skor alkohol ako trava .. koleso uz je na vyysej urovni, piko, heroin, kokian a podobne veci su uz extrem a viem ze mam dost silnu volu aby som takym veciam neprepadol .. len by mi celkom vyhovovalo keby sa ganja dekriminalizovala :D ani by sa nemusela legalizovat
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

SkiwO napísal:no zatial som si este nikdy nic nepichol a dufam ze k tomu ani nedojde :cry: mal som zatial len thak marihuanu, lisohlavky a extazu .... vsetko v ramci toho aby bola piatok sranda .... nemozeme kazdy z boha tyzden byt naje*any z alkoholu thak co to skusit nieco ine .... ale netreba to prehanat urcite nie kazdy tyzden ...... jeden kamarat to tak robil dokonca sa stal z neho velky diler marihuany v meste a teraz :shock: zacal brat pravidelne piko a je z neho trosku ... obcas ho nespoznávam :!:
Zatial som si ešte nič nepichol , lol ... to máš taku slabu povahu a nevies si povedať že Streliť si nikdy nestrelíš alebo ta to tak trochu láka ? :P

Cil kamarát ktorý pravidelne fetoval pervitín cez jeho nosné dutiny , "objavil" že vnitrožilný aplikace je lepší a kvalitnejší :D ... no a teraz týžden ho nebolo doma videť a on sedí na odvykačke ... bacha nato , tento za týžden dosiahol ustav , to sa nepodari hocikomu ... :lol: :?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

S ludi ktori beru pervitin sa stavaju take strasne svine , uplna zmena povahy
zivote nikdy !
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Drogy - nikdy!!!!!!!! :!:
Svoju smrť si predstavujem inak :D :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

RomanB napísal:S ludi ktori beru pervitin sa stavaju take strasne svine , uplna zmena povahy
zivote nikdy !
V zasede som proti drogam ale co sa tyka pervitinu moze sa vyuzit na vojenske uceli.
V knihe Zaskodnik to bolo viac rozpisane takze skusim to v skratke priblizit. Ked sa jedna o zaskodnicky boj a vojak je raneny a nema dost sil ziskat potravu alebo ak je vojak na pokraji smrti a je potrebne ho este udrzat pri zivote tak pervitin mu moze zachranit zivot s tym ze mu doda tu potrebnu energiu aby vydrzal este do vyhladania lekarskej starostliovosti.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

kali520 napísal:V zasede som proti drogam ale co sa tyka pervitinu moze sa vyuzit na vojenske uceli.
V knihe Zaskodnik to bolo viac rozpisane takze skusim to v skratke priblizit. Ked sa jedna o zaskodnicky boj a vojak je raneny a nema dost sil ziskat potravu alebo ak je vojak na pokraji smrti a je potrebne ho este udrzat pri zivote tak pervitin mu moze zachranit zivot s tym ze mu doda tu potrebnu energiu aby vydrzal este do vyhladania lekarskej starostliovosti.
heh kamo vela drog sa da vyuzit na ine ucely ako cisto psychicka stimulacia
kokain napriklad pouzivaju pri operaciach nosa lebo ti v nom stiahne zily
heroin predpisuju v britanii pri akutnych bolestiach ci dokonca infarkte myokardu
a to som este nezacal pri com vsetkom sa da pouzit konope...
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Chalani este otazka...pytal som sa kamarada nech mi zozenie travu a on ze bude ale len hasis ... je to o moc nezdravejsie? .... :roll: sorry som laik
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

yamahaMiso napísal:Chalani este otazka...pytal som sa kamarada nech mi zozenie travu a on ze bude ale len hasis ... je to o moc nezdravejsie? .... :roll: sorry som laik
nezdravejsie??to co je za otazka omg.ked si to das iba raz tak rozdiel na zdravi neuvidis.ak to planujes davaj dlhodobejsie tak je ta otazka na mieste.
skor by som sa pytal ci to je navykovejsie
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

je to o moc nezdravejsie?
skor o dost drahsie
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

yamahaMiso napísal:pytal som sa kamarada nech mi zozenie travu a on ze bude ale len hasis ... je to o moc nezdravejsie? .... :roll: sorry som laik
lolec, "len" hasis? Je to vytazok ganje ako takej, t.j. ucinnejsi, preto aj drahsi. Jedna rada... Predtym ako kamosa za ten has vyplatis, vyskusaj, ci sa prilis netrusi- ak ano, s usmevom na tvari mu ho vrat- je to shit. Pokial bude "lepkavy" / drzat pokope, t.j. bude ti pripominat plastelinu... domysli si (nechcem tu tieto veci propagovat, preto znova opakujem, ze drogy su spatnee).
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Tomasito napísal:lolec, "len" hasis? Je to vytazok ganje ako takej, t.j. ucinnejsi, preto aj drahsi. Jedna rada... Predtym ako kamosa za ten has vyplatis, vyskusaj, ci sa prilis netrusi- ak ano, s usmevom na tvari mu ho vrat- je to shit. Pokial bude "lepkavy" / drzat pokope, t.j. bude ti pripominat plastelinu... domysli si (nechcem tu tieto veci propagovat, preto znova opakujem, ze drogy su spatnee).
a este by som pridal, daj si pozor, aby to nebol kusok gumy. uz nejedneho cloveka takto obabrali. Hoprsie je, ked ako vravel kamos: Predali komusi gumu namiesto hašu, on sa nasral, chcel sa zhuliť a hotovo. tak zhulil tu gumu. :lol: alebo dalsi blazon-najlepsie sa zhuliš z polystyrénu...
lolci, nie, vdaka, o taketo teda nemam zaujem. :D
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

zalezi na tom co povazujes za drogu...dnes sa nazori na drogy strasne lisia.
Ale viem ze nikdy nevyskusam travu a ani nic tvrdsie. :x
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

micpu napísal: nikdy nevyskusam travu a ani nic tvrdsie. :x
nikdy nevies.......toto si hovorili mnohy fetaci :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

El Bastardo napísal:nikdy nevies.......toto si hovorili mnohy fetaci :wink:
Skor si to fetáci nehovorili :P
El Bastardo
Light Star
Light Star

Digital napísal:Skor si to fetáci nehovorili :P
neni to tak davno co jeden radsej nemenovany kamos zazeral na brata zo slovami: Ja nebudem nikdy hulit an brat drogy.........nebudem jak on........neznizim sa na taku uroven. Co myslis jak to dopadlo?? :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

El Bastardo napísal:neni to tak davno co jeden radsej nemenovany kamos zazeral na brata zo slovami: Ja nebudem nikdy hulit an brat drogy.........nebudem jak on........neznizim sa na taku uroven. Co myslis jak to dopadlo?? :)
Jak Rudinko ? :lol:(chlapec kery sa dostal do ustavu)
El Bastardo
Light Star
Light Star

Digital napísal:Jak Rudinko ? :lol:
presne tak aj rudinko.......bohuzial :?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

El Bastardo napísal:presne tak aj rudinko.......bohuzial :?
Bohuzial u Rudinka ? Ustav si zaslužil ...
El Bastardo
Light Star
Light Star

Digital napísal:Bohuzial u Rudinka ? Ustav si zaslužil ...
podla mna si nezasluzi ustav nikdo.........ale zas rudz to maximalne doje***........urobil nestastnych vela ludi okolo seba, ludi kery mu verili.........NECH TRPI
Napísať odpoveď