Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ViRuS napísal:mno... hm ... v prvom rade si nemyslim ze nieco ako (cisto) prospesna droga existuje, kazda droga ma svoje plus a minus ale urcite sa neda povedat ze vsetky drogy su zle...
tak ako som uz v tejto teme pisal, mnoho drog ma svoje medicinske ucinky, kokain sa pouziva pri operacii nosa, heroin predpisuju v anglicku proti silnym bolestiam. ale aj napriklad vyssie spominane lsd sa v 70. rokoch v usa testovalo pri protialkoholickej terapii a to s necakane dobrymi vysledkami (dokym to vlada usa nezatrhla preradenim lsd do 1. skupiny, 3x hura americkej vojne proti drogam...). a to som este nezacal s konope ktore sa na medicinske ucely pouziva uz tisicrocia... tak napriklad: tetrahydrocannabinol (thc) a cannabinol (cbn) - psychoaktivne zlozky konope dokazali zbrzdit primarny nadorovy rast z 82% na 25% a to bez poskodenia zdravych buniek. cannabinoidne kyseliny efektivne nicia bakterie ako stafylokoky a streptokoky. dokonca alkoholovy roztok konope dokaze znicit organizmy odolavajuce penicilinu. aby som sa zas velmi nerozpisal tak vymenujem este zopar: pomaha pri migrene, nespavosti, nechutenstvu,... plus ked si vezmes potencial aky ponuka konope v priemysle clovek by sa az cudoval preco je tato rastlina nelegalna... a preto si myslim ze vyrok "drogy su spatne" je uplna hlupost...
to co pises o ganji.. mozo thc znizuje sancu na rakovinu o 50 ci kolko % ale to by si ganju musel zrat.. lebo fajcenie ganju zvysuje percento vzniku rakoviny 10x viac ako normalne cigarety.. a pokial to budu ludia fajcit tak negativne ucinky nikdy nebudu vyvazene pozitivnymi...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

SRneC napísal:no neviem ale podla mna sa IBA pri ganji ziadna cesta ani nevytvara :?
Ak myslis,skusaj...Ale som presvedceny,ze raz budes tvrdit opak.Je to dobry relax a clovek bez relaxu asi moc stastny nebude...Ale to uz je troska filozofia,dobre jedlo,sex,sport,hudba a mnoho inych veci-je to vlastne zavislost...A ak clovek nema svoju davku,chyba mu nejake uspokojenie...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

skenner:Lenže to by sa musela ganja fajcit v takom mnoztve jak cigareta... a to mnozstvo ani zdaleka sa nevyrovná tabaku... :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

dudo02 napísal:Ak myslis,skusaj...Ale som presvedceny,ze raz budes tvrdit opak.Je to dobry relax a clovek bez relaxu asi moc stastny nebude...Ale to uz je troska filozofia,dobre jedlo,sex,sport,hudba a mnoho inych veci-je to vlastne zavislost...A ak clovek nema svoju davku,chyba mu nejake uspokojenie...
Co kofein,alkohol.. ani z tade nie je cesty spet ? Ale ved vlastne dobre, zi v zdravi a v osvietenskych nazoroch:)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kukiak napísal:Co kofein,alkohol.. ani z tade nie je cesty spet ? Ale ved vlastne dobre, zi v zdravi a v osvietenskych nazoroch:)
Este som nevidel cloveka, ktory by mal abstaky z kofeinu.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

axXis napísal:Este som nevidel cloveka, ktory by mal abstaky z kofeinu.
tak to potom zijes asi velmi kratko :roll:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

skenner napísal:to co pises o ganji.. mozo thc znizuje sancu na rakovinu o 50 ci kolko % ale to by si ganju musel zrat.. lebo fajcenie ganju zvysuje percento vzniku rakoviny 10x viac ako normalne cigarety.. a pokial to budu ludia fajcit tak negativne ucinky nikdy nebudu vyvazene pozitivnymi...
kde vidis ze by som pisal nieco o sposobe podania, ha? pisal som to na margo vyslovenej domnienky ze vsetky drogy su zle. existuje x zdravych sposobov podania marihuany od "zratia" az po vaporizaciu. okrem toho tak ako napisal digital a v tejto teme je to spomenute snad milion krat: fajciar marihuany nikdy nebude mat taku "frekvenciu fajcenia" ako fajciar tabaku co relativne kompenzuje nasledky na plucach... imho co sa tyka fajcenia konope pokial si dusevne zdravy tak pozitiva vzdy prekryju negativa
//axxis: na strednej som mal spoluziacku ktora roky pila na ranajky kavu, bez nej by ani nerozlepila oci a fakt by som nechcel byt pri tom keby jej niekto rannu davku odoprel...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

kukiak napísal:Co kofein,alkohol.. ani z tade nie je cesty spet ? Ale ved vlastne dobre, zi v zdravi a v osvietenskych nazoroch:)
Ja som pisal,ze velakrat niet cesty spat...Teda existuje,ale mnoho ludi tu cestu nedokaze najst.Cestou spat myslim"navrat do minulosti".Dokazat byt stastny bez drogy,ako niekedy...Mnoho ludi prestalo pit,drogovat-ale ci su naozaj stastny???Mas vsetko,ale citis,ze ti nieco chyba a velmi dobre vies co to je...Ale nechces to...A pokusas sa to niecim nahradit...Ale nedari sa ti to najst-nevyrovna sa tomu nic...
A samozrejme nie je pit ako pit.A hulit ako hulit.
A nie su to osvietenecke nazory.Iba pocity.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

MurphY napísal:no chlapec so skusenostami sa oziva..nemas skusenosti s nicim ci uz s drogami alebo s babami a ides sa mi tu smiat ? lol.. ja sa smejem na tvojich prispevkoch ale nikdy som ti to nepovedal lebo som nechcel aby si sa citil menejcenny

Digital : neviem fakt cim to bolo pokvapkane ale urcite to nebola cista priroda vies co tim myslim ze to nebol cisty grass proste mal som zle haluze a nebol to neaky silny indoor alebo neco take bolo to niecim pokvapkane aj spojka mi to povedala len radsej prekusnem to ze to bolo pokvapkane lsd nez ketaminom..
co tu davas o prispevkoch ty decko . ja ti len vravim ze je to blbost nikto normalůny by neplitval LSD a nekvapkal by to na makak ktory ked hulis este drobis v prstoch . proste jedna kvapka tkaa vacsia je asi 10kvapocok a jedna kvapocka je 1 papier, LSD, znamka,(z ktoreho nemaju problem 2ja ludia alebo jeden na kasu rozbyt) pochybujem, ze by v tom niekto macal Makak len som ti chcel vysvetlit ze urcite Druhy travy su proste DELA , z niektorych Pekne je*e . napr jack flash je taky , a kopa inych ,
holandia,white widow, atd, trava uz neni len o smiati a suchotach su aj take sktorych pekne prepina,chapes? ZIADNA TRAVA POKVAPKANA S LSD OMG !!! max pokvapkana nejakym hnojivom. :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

->slavo<- napísal:co tu davas o prispevkoch ty decko . ja ti len vravim ze je to blbost nikto normalůny by neplitval LSD a nekvapkal by to na makak ktory ked hulis este drobis v prstoch . proste jedna kvapka tkaa vacsia je asi 10kvapocok a jedna kvapocka je 1 papier, LSD, znamka,(z ktoreho nemaju problem 2ja ludia alebo jeden na kasu rozbyt) pochybujem, ze by v tom niekto macal Makak len som ti chcel vysvetlit ze urcite Druhy travy su proste DELA , z niektorych Pekne je*e . napr jack flash je taky , a kopa inych ,
holandia,white widow, atd, trava uz neni len o smiati a suchotach su aj take sktorych pekne prepina,chapes? ZIADNA TRAVA POKVAPKANA S LSD OMG !!! max pokvapkana nejakym hnojivom. :D
Nooo jackflash je riadne kladivo :D
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

->slavo<- napísal:co tu davas o prispevkoch ty decko . ja ti len vravim ze je to blbost nikto normalůny by neplitval LSD a nekvapkal by to na makak ktory ked hulis este drobis v prstoch . proste jedna kvapka tkaa vacsia je asi 10kvapocok a jedna kvapocka je 1 papier, LSD, znamka,(z ktoreho nemaju problem 2ja ludia alebo jeden na kasu rozbyt) pochybujem, ze by v tom niekto macal Makak len som ti chcel vysvetlit ze urcite Druhy travy su proste DELA , z niektorych Pekne je*e . napr jack flash je taky , a kopa inych ,
este by som doplnil ze lsd ani nie je mozne fajcit, pretoze take teploty ta molekula ani nevydrzi. a je jasne, ze ked je dobra genetika a dobre vypestovana tak su to veci co zabijaju jednou ranou (hlavne 16-rocnych chlapcov :P )...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ViRuS napísal:este by som doplnil ze lsd ani nie je mozne fajcit, pretoze take teploty ta molekula ani nevydrzi. a je jasne, ze ked je dobra genetika a dobre vypestovana tak su to veci co zabijaju jednou ranou (hlavne 16-rocnych chlapcov :P )...
Prsne tak :) pekne si to vystihol .sveta pravda

/digital: JJ kladivko ,
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

skuste si precitat toto http://plc.host.sk/stavy.htm :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

GothaR napísal:skuste si precitat toto http://plc.host.sk/stavy.htm :)
Nj, tripreport stranok je viac. Tato je podla mna objektivna: http://www.erowid.org/experiences/
danny707
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danny707 »

no trava mi po velmi vycerpavajucich prazdninach fajne vymlela mozog.. hulili sme skoro kazdy den jacka herera cca 0,5g.. stavy boli neskutocne ale aj po dni (naposledy som hulil vcera pred skolou) sa citim dost zvlastne.. nieco ako dojazd ale ovela dlhsie..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

danny707 napísal:no trava mi po velmi vycerpavajucich prazdninach fajne vymlela mozog.. hulili sme skoro kazdy den jacka herera cca 0,5g.. stavy boli neskutocne ale aj po dni (naposledy som hulil vcera pred skolou) sa citim dost zvlastne.. nieco ako dojazd ale ovela dlhsie..
Nie chlapce, to zacinas rozoznavat farby, to je realita.
Hellb0Y
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellb0Y »

Vyskusal som LSD/TRIP/DOB (pre nevediacich , vsetko jedna droga , len DOB je domacky vyrobene lsd , ktore ma 2x vacsi ucinok... ) Extazu , Marihuanu ... Da sa povedat ze na marihuane som zavisli ... No ma to aj svoje plus a minus.. no snazim sa s tym skoncit tak casto , lebo jedine na co myslim ked idem von je to , ze co idem poriesit... Ak by som drogu chcel skusit , tak je to urcite kokain , najcistejsia droga... No aj tak ludom ktory sa dokazu bavit bez drog , hovorim ruky prec... od vsetkeho... nestoji to zato...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no to by ma zaujimalo ake plus moze mat byt zavisly na trave :roll:
djroco
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djroco »

drogy zničili vela ludom život.
Poznám ludí čo za drogy vyhodili desiatky tisíc
Ak nevjete investovat peniaze lepšie vaša vec.
Ale vela ludí chce byt IN
Znižuje to výkonnost v škole/práci nesústredenost, lahostajnost
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Neskusil som a ani nemam potrebu ... :)
Napísať odpoveď