pinacolada napísal:nie.to normalne rastie v nasich zemepisnych sirkach??
//thanks tomasito asi sa vyberiem po dlhom case opat s chutou do lesa
jasne ze rastie...v mojom okoli sa ich da najist aj na tisice...kamarat ich dal do pohara s medom, ten med to za nejaku dobu nasiakne hribikmi(cim dlhsie tym lepsie)a moze sa zacat hostina
c.a.r.n.e. napísal:jasne ze rastie...v mojom okoli sa ich da najist aj na tisice...kamarat ich dal do pohara s medom, ten med to za nejaku dobu nasiakne hribikmi(cim dlhsie tym lepsie)a moze sa zacat hostina
ste magori ze to zerete, jednemu volovi u nas to odpalilo pecen
len reakcia na tvoj prispevok, ze by to nemali zrat lebo to moze odpalit pecen. mam pocit, ze o tom asi vie kazdy a napriek tomu to mnohym nevadi. len tolko. uz som ticho
turtlak69 napísal:len reakcia na tvoj prispevok, ze by to nemali zrat lebo to moze odpalit pecen. mam pocit, ze o tom asi vie kazdy a napriek tomu to mnohym nevadi. len tolko. uz som ticho
to je vsetko pekne a co ja s tym, mozem si tu napisat hoci tak jebkaj sa na mna a nesnaz sa tu robit z drog super veci
peterkozel napísal:ste magori ze to zerete, jednemu volovi u nas to odpalilo pecen
no pozor ja som hovoril len o tom co spravil kamos...ja som mal hriby zatial len raz a zatial stacilo...mozno niekedy vinimocne, ale je fakt pravda ze je to velka zataz na pecen, preto je podlamna uplna blbost to zrat stale aj ked je teraz sezona
c.a.r.n.e. napísal:no pozor ja som hovoril len o tom co spravil kamos...ja som mal hriby zatial len raz a zatial stacilo...mozno niekedy vinimocne, ale je fakt pravda ze je to velka zataz na pecen, preto je podlamna uplna blbost to zrat stale aj ked je teraz sezona
pecen ti to moze odpalit len ak toho zozreres vela (resp. mas slabsiu pecen) alebo to zeres prilis casto... ze si tym chlapec odpalil pecen je jeho chyba - naco to uziva ked nevie co to obnasa
miki7779 napísal:chlapci ked sa tu tak bavite o hribikoch kde to prestne najdem?? v lese? a co to mam jest cele ? alebo ako poradte .. chcem len vyskusat
mozes trocha vysusit.. alebo normalne so smotankou .. rastie to na vyssie polozenych miestach.. vraj..
ja som drogy nikdy nebrala a dufam,ze k tomu ani nedojde...lebo nikdy nemozes vediet ako to dopadne a ci uz po 1.davke nebudu problemy...poznam ludi,z ktorych su uplne trosky kvoli drogam a nechcem tak skoncit aj ja moja droga je jedine internet
moni19 napísal:ja som drogy nikdy nebrala a dufam,ze k tomu ani nedojde...lebo nikdy nemozes vediet ako to dopadne a ci uz po 1.davke nebudu problemy...poznam ludi,z ktorych su uplne trosky kvoli drogam a nechcem tak skoncit aj ja moja droga je jedine internet
no jo ale po prvej dávke nikdy nevzniká podla mna závislosť to nie je o závislosti ale psychickej slabosti podla mna.. ja už pohulievam peknýh pár rokov a vôbec niesom závislý a ani mi to nechýba a som normálny človek.. jasné sú obdobia ked to preháňam a sú obdobia ked zase vôbec... záleží od osobnosti podla mna
triple napísal:no jo ale po prvej dávke nikdy nevzniká podla mna závislosť to nie je o závislosti ale psychickej slabosti podla mna.. ja už pohulievam peknýh pár rokov a vôbec niesom závislý a ani mi to nechýba a som normálny človek.. jasné sú obdobia ked to preháňam a sú obdobia ked zase vôbec... záleží od osobnosti podla mna
no ved to...zalezi na osobnosti,preto to radsej nebudem skusat,lebo neviem,co to so mnou urobi