Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

@ndrejko napísal:Tomasito: tak otazka znie čo to dokaže???? :wink:
aj mna by zaujimalo co to dokaze. pretoze 80% (nie zo slovenska :) ) mi dokazal dobre zmeravit usta :)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

no marišu som maximálne skúsil .... nič viac som ani nechcel vyskúšať a už som nemal asi 3 roky trávu a ani nechcem zmenil som štýl života je to na 2 veci .... ono to všetko začína len na tráve a jedného krásne dňa si pri heroíne ... keď ťa to zobere ... takže už nikdy :idea: :smt018 : a potom keď sa usmeješ vyzeráš takto keď dlho húliš ... :aasmile27:
mastermind
VIP
VIP

tomasito: na koks predsa zavislost v pravom slova zmysle nie je.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

mastermind napísal:tomasito: na koks predsa zavislost v pravom slova zmysle nie je.
Hm, co je podla teba "zavislost v pravom zmysle"? Ja som zavisly nebol, no zaujima ma to preto, lebo kamosova sestra sa zo zavislosti na kokaine liecila, pricom ti mozem vymenovat X pripadov znamych ludi, ktori sa z kokainovej zavislosti liecili tiez...
mastermind
VIP
VIP

Tomasito napísal:Hm, co je podla teba "zavislost v pravom zmysle"? Ja som zavisly nebol, no zaujima ma to preto, lebo kamosova sestra sa zo zavislosti na kokaine liecila, pricom ti mozem vymenovat X pripadov znamych ludi, ktori sa z kokainovej zavislosti liecili tiez...
zavislost v pravom slova zmysle je pre mna stav ked tu davku potrebuje tvoja fyzicka stranka. zavislost na koks je skor psych. zalezitost imho
Tomasito
VIP
VIP

mastermind, kazda zavislost je sprevadzana abstinecnym syndromom, takze ja osobne nerobim rozdiel medzi psychickou a fyzickopu zavislostou... prihladanie na psychicku a fyzicku zavislost je dalsi z krokov nespravnym smerom, ktory moze skoncit v odvykacom centre.
mastermind
VIP
VIP

mna upozornovat nemusis. to som sa len dostal ku kvalitnejsiemu tak som chcel skusit.
Tomasito
VIP
VIP

mastermind, bol by som nerad, keby to tu niekto vnimal ako poucovanie, ale odvolavanie sa na psychicku a fyzicku zavislost pri tvrdych drogach, akou je napr. koks moze byt dost nebezpecne. Aby si pochopil, preco som si dovolil to upozornenie... Ked si nejake decko- ktorych tu nie je malo- precita: “na koks predsa zavislost v pravom slova zmysle nie je“, moze to zobrat ako fakt bez ohladu na to co si pod tym predstavujem ja alebo ty, pricom staci aby malo taketo decko zazobanych fotrovcov, prepne mu v hlave a zacne tlacit koks ako cokoladu. That´s it

Ad, 80% (nikdy nevies)... aspon si to dal s pocitom, ze tam bolo viac koksu ako pudru- u nas to neraz byva presne naopak :)
mastermind
VIP
VIP

nj mas pravdu. takze deti: drugs are bad. :)
Tomasito napísal:Ad, 80% (nikdy nevies)... aspon si to dal s pocitom, ze tam bolo viac koksu ako pudru- u nas to neraz byva presne naopak :)
tu som si isty. bolo to z prvej ruky :roll:
Tomasito
VIP
VIP

mastermind napísal:Tu som si isty. bolo to z prvej ruky :roll:
Sak dobre, (c)istota pol zivota... nie kazdy ma to "stastie" chodit na dovolenky do krajin ako Kolumbia, Bolivia, Peru etc. :)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

NIE neskúsil som nidky žiadne drogy a ani nemienim. Mám s tým veľmi dobré skusenosti z veľmi blízkeho okolia. Závislím treba pomôcť. ale iba takým, čo chú sa z toho dostať, ostatné prípady by som poriešil olovennými tabletkami. Daľšia vec, sú dealeri , z ktorými by som tiež vedel čo treba. Hlavne v okolí Trnavy je veľa dealerov a 80 % sú z toho cigáni, takže by som mal dvojitý dóvod, aby som ich mohol utratiť :evil:
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

[quote="hezo"]Závislím treba pomôcť. ale iba takým, čo chú sa z toho dostať, ostatné prípady by som poriešil olovennými tabletkami.quote]uvedomuješ sa čo si napísal že závislím treba pomôcť a tým ktorý s tým nechcú prestať tak by si ich nakŕmil olovenými tabletkami ... myslíš si že je to také jednoduché prestať? Ten človek žije úplne v inom svete ako ty a keď je momentálne nenadrogovaný tak aj chce ale potom na neho príde tá chuť a podobne a musí si dať dávku a aj nechce ... ale inak má pocit že umre .... nemyslím že je to také jednoduché prestať, aly myslím si že viac ako 70% ľudí sa chce toho zbaviť ... ale nejde to
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

ja viem presne ako to je, ake to je tažke... ale môžu si za to sami. najlepšia odvykačka je ich asi zavreť do basy a je to. aspon na tri roky. mam skusenost s takym clovekom co bol a este stale je zavisly od heroinu, je to uz asi sedem rokov...
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

mozno je to trochu od temy, ale je zaujimave, ze jedni z naj. veci /napr. piesne/ vznikli ked ludia nieco brali. nie je to ospravedlnenie, len fakt. proste je to blbe, ale v niecom su aj dobre... bohuzial vacsina z umelcov tak potom aj dopadla...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Naopak. Ja by som povolil tzv. "Drugs Caffe". Tam by boli poucenia, co sa it moze stat, co kt. droga sposobuje, proste kompletne detaily a hotovo.. Ako moj otec hovori: "Mas tam vsetky info, ked sa chces zabit a si sprosty, sprav to, pouceny si bol." Takto by sme predchadzali vrazdam, kradeziam a AIDS.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ano skusal som drogy...
alcohol, cigarety... skoro denne :D
pijem pivo a obcas po veceri alebo k dakemu snack-u si dam pohar vina a fajcim cca 10-20ks cigariet denne...
na intraku ficala ganja...
prestal som ss tym ked som videl co to spravilo zo zopar notorickymi hulicmi :D
vsetkeho vela skodi... ;)

:!: tvrde drogy odmietam... :!:
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

deblasco napísal:ano skusal som drogy...
alcohol, cigarety... skoro denne :D
pijem pivo a obcas po veceri alebo k dakemu snack-u si dam pohar vina a fajcim cca 10-20ks cigariet denne...
na intraku ficala ganja...
prestal som ss tym ked som videl co to spravilo zo zopar notorickymi hulicmi :D
vsetkeho vela skodi... ;)

:!: tvrde drogy odmietam... :!:
to potom nemôžeme ani sexovať veľa ? :? :lol:
xman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa xman »

len ganju a t tiez len par krat za rok na oslavacha ked sa stretne vacsia partia na chatach,inak ze by som musel kazdy den,to ani ne a ani by som nechcel,len tak prilezitostne mi staci,nic tvrdsie by som nikdy nevyskusal,ziadne laboratorne s...cky nechcem
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

dal som ze nie ale ak sa rata alkohol pripadne cigy, tak potom ano...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Hm... tak ma teraz napadlo, co vedie ludi k tomu aby to skusili, aby si slahli,...? Byt inn? zapadnut do spolocnosti? zvedavost? moznost povedat "uz som to mal"? Alebo jedno s druhym... Co prevazuje?
Napísať odpoveď