Drogy
-
->slavo<-
Addict
asi 4dni potom by si to uz nezvladol ,alebo durman a budes dozivotne na psychiatrii .fizz napísal:Aky najdlhsi ucinok moze mat hocijaka droga bez pravidelneho uzivania ci velkej davky?
osobne taktiez poznam jedneho byvaleho spoluziaka ktory to bral do skoly ten durman a zral toho mrte a dnes je zneho bezdomovec ktoreho nechcu ani na psychiatrii lebo mu tak strasne dr.e az to pekne neni .
najprv sa zblaznil rodicia ho dali na psychiatriu potom ho zo psychiatrie vyhodili a rodicia ho doma nechceli tak je zneho bezdomovec
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To záleží fakt od druhu drogy a fyzických a psychických proporcií jednotlivca. AK sa opýtaš na konkrétny druh, možno ti budem vedeť orientačne povedať.fizz napísal:Aky najdlhsi ucinok moze mat hocijaka droga bez pravidelneho uzivania ci velkej davky?
-
MisguidedAngel
Star
-
mr_margera
Medium Professional
-
MisguidedAngel
Star
-
mr_margera
Medium Professional
Ano, s tým súhlasím. Ide ti to do buniek aj do krvy, ide o to, že sa v tebe uloží malé množstvo tej látky, ktorá sa náhle môže uvoľniť a spôsobiť tzv. flasback. To znamená, že ti naraz niečo prebehne hlavou, alebo máš dajme tomu nejaký farebný záblesk a to je celé... Do akej doby sa to môže stať je nepredvídateľné, záleží to od jedinca, ako som spomínal vyššie.
Drogy su svinstvo.
Z najrozsirenejsich drog som bol prilezitostny konzument alkoholu, som pravidelny fajciar a kedysi to bola aj marihuana pravidelne.
Alkohol som z casti pochoval uz si dam len prilezitostne a to tak raz za mesiac raz za dva.Cigarety idem pochovat uz coskoro lebo mam tazky zdravotny stav ktory mi nedovoluje fajcit.Marihuanu som nechal kompletne to jeto najvacsie svinstvo
Cloveka z toho poseka
Z najrozsirenejsich drog som bol prilezitostny konzument alkoholu, som pravidelny fajciar a kedysi to bola aj marihuana pravidelne.
Alkohol som z casti pochoval uz si dam len prilezitostne a to tak raz za mesiac raz za dva.Cigarety idem pochovat uz coskoro lebo mam tazky zdravotny stav ktory mi nedovoluje fajcit.Marihuanu som nechal kompletne to jeto najvacsie svinstvo
Cloveka z toho poseka
WTF? Kanabis oznacene ako afrodiziakum a nie halucinogen?PFCOOLER napísal:odporúčam pozrieť hlavne toto:
Kód: Vybrať všetko
http://www.biotox.cz/enpsyro/obshrost20nej.html
-
zvonenie33
Light Professional
Re: Drogy
ako tak citam tak nemozem pochopit jednu vec...
ako mozte na nieco povedat ze je to zle, ze je to svinstvo len z toho dovodu ze takto vam to hovorili rodicia alebo takto ste sa to ucili v skole... ked neikto vyskusal a povie ze je to blbost, ok beriem, jeho subjektivny nazor. ale toto su predsudky. niektorym to sice zivot znicilo ale nie kazdemu (tak ako aj manzel/ka moze znicit vam zivot ale za to sa vseobecne nehovori ze manzelky su zle pretoze to neplati v kazom pripade) zalezi od osobnosti kedze na vacsinu drog je psychicka zavislost ktora zavisi len od vas ci ju dokazete ovladat alebo nie resp. od vasej pevnej vole a psychicka zavislost moze byt na vsetkom co mate radi. PC, sladkosti, pivo, kofola.... fyzicka je horsia.. ked telo latku vyzaduje napr tak ako vyzaduje vzduch tak mu len tak lahko nerozkazete.
takze hodnotte drogy az vtedy, ked s nimi nadobudnete nejake skusenosti.... chapem ak nechcete, ale zdovodnenie "neskusim, lebo je to zle" je skor zalozene na predsudkoch a vseobecnych mienkach o drogach.
dalsia vec co ma irituje je pokladat hulicov za fetakov. FETak je ten ktory berie amFETaminyako napriklad metyl amfetamin (piko) a nie preboha ten kto fajci marihuanu alebo je hriby. Tento nazor vam neberem len ak date za pravdu ze aj vy ste fetaci pokial fajcite alebo pijete alkohol. Lebo teoreticky robite to iste ako ked niekto huli. Umelo dodate telu latku ktora ovplyvni cinnost mozgu. Cize ak je fetakom ten co "fetuje marihuanu" tak je fetakom aj ten co "fetuje alkohol" alebo "fetuje cigarety" znie to komicky...
adox: 1. x to zapise velmi malo ludom... telo este nevie co s tym
ako mozte na nieco povedat ze je to zle, ze je to svinstvo len z toho dovodu ze takto vam to hovorili rodicia alebo takto ste sa to ucili v skole... ked neikto vyskusal a povie ze je to blbost, ok beriem, jeho subjektivny nazor. ale toto su predsudky. niektorym to sice zivot znicilo ale nie kazdemu (tak ako aj manzel/ka moze znicit vam zivot ale za to sa vseobecne nehovori ze manzelky su zle pretoze to neplati v kazom pripade) zalezi od osobnosti kedze na vacsinu drog je psychicka zavislost ktora zavisi len od vas ci ju dokazete ovladat alebo nie resp. od vasej pevnej vole a psychicka zavislost moze byt na vsetkom co mate radi. PC, sladkosti, pivo, kofola.... fyzicka je horsia.. ked telo latku vyzaduje napr tak ako vyzaduje vzduch tak mu len tak lahko nerozkazete.
takze hodnotte drogy az vtedy, ked s nimi nadobudnete nejake skusenosti.... chapem ak nechcete, ale zdovodnenie "neskusim, lebo je to zle" je skor zalozene na predsudkoch a vseobecnych mienkach o drogach.
dalsia vec co ma irituje je pokladat hulicov za fetakov. FETak je ten ktory berie amFETaminyako napriklad metyl amfetamin (piko) a nie preboha ten kto fajci marihuanu alebo je hriby. Tento nazor vam neberem len ak date za pravdu ze aj vy ste fetaci pokial fajcite alebo pijete alkohol. Lebo teoreticky robite to iste ako ked niekto huli. Umelo dodate telu latku ktora ovplyvni cinnost mozgu. Cize ak je fetakom ten co "fetuje marihuanu" tak je fetakom aj ten co "fetuje alkohol" alebo "fetuje cigarety" znie to komicky...
adox: 1. x to zapise velmi malo ludom... telo este nevie co s tym
-
mr_margera
Medium Professional
Nemyslím si, že niečo zľahčuje. Hovorí presne tak, ako keby som to vravel ja. A nepredávam ani hash, ani ganju.
-
Grim
Darca
...nie, nesom z tých...ale zdá sa mi že sa to v poslednej dobe dosť zľahčuje. Pravda, nikdy som to neskúšal, ale kamoš áno...hovoril že nikdy viac, museli mu volať sanitku...takže asi toľko k tomu...ale rašpektujem rozhodnutie daného človeka, ak to chce brať nech si to berie (a potom nech znáša následky)...nemám záujem sa tu s vami hádať, takže kľud, áno? 
Tak to je jeho problem, ze to prehnal, to iste sa ti moze stat aj s alkoholom.Grim-Reaperka napísal:...nie, nesom z tých...ale zdá sa mi že sa to v poslednej dobe dosť zľahčuje. Pravda, nikdy som to neskúšal, ale kamoš áno...hovoril že nikdy viac, museli mu volať sanitku...takže asi toľko k tomu...ale rašpektujem rozhodnutie daného človeka, ak to chce brať nech si to berie (a potom nech znáša následky)...nemám záujem sa tu s vami hádať, takže kľud, áno?
-
mr_margera
Medium Professional
čo vyskúšal kamoš, že mu museli volať sanitku?
-
Grim
Darca
...heh...marihuanu...on bol tiež toho názoru že to nemá žiadne negatívne následky...ale už svoj názor zmenil...
kybel - áno je to jeho problém, ale on sa to nesnažil prehnať...to nebol úmysel aby mu museli volať sanitku...
kybel - áno je to jeho problém, ale on sa to nesnažil prehnať...to nebol úmysel aby mu museli volať sanitku...