teraz moje otázky:Cím to je,že tie deti sú už až tak nevychované--neverím,že sú také z filmov....a stalo sa už aj vám niečo také?...ak áno ako ste sa zachovali v danej situácií...no nehorázne ma vytočili...
drze deti
-
pancuska26
Expert
drze deti
dnes ma riadne naštvala jedna situácia...sedíme s kamarátkami v buse zrazu neakí malé stvorenia začnú hrešiť po mne a po mojich kamarátkach,že nám dajú päsťou do tváre ak nevypadneme,že sme zasrané, nato hned padla moja otázka,že a vy máte koľko rokov no..že 11
..jasné bolo mi to vtipné no ked už ich nevychovanosť dosiahla hranice ked ma jeden udrel do hlavy už som bola v koncoch...nevedala som čo mám robiť ísť k nemu jednu mu fľasnuť cez ústa,alebo zachovať pokoj ved majú len 11 a 16...
teraz moje otázky:Cím to je,že tie deti sú už až tak nevychované--neverím,že sú také z filmov....a stalo sa už aj vám niečo také?...ak áno ako ste sa zachovali v danej situácií...no nehorázne ma vytočili...
To nieje filmami, to je spolocnostou a vychovou v rodine. Je to velmi rozsiahly problem, na dlhu diskusiu. A jeho zavaznost si clovek neuvedomi, kym sa s nim nestretne tak ako Ty. S podobnymi vystupmi (i ked nie priamo fyzickym napadanim) sa stretavam takmer denne v prostriedkoch MHD. Zvacsa vtedy, ked sopliaci vyskakuju na starsie zeny a podobne. Par krat pomohlo, ked som ich zahriakol aby si zavreli pi*u, ale to asi pomohlo len vdaka tomu ze mam skoro dva metre a vyse sto kil. Navyse to riesilo len aktualnu situaciu, nic viac. Ja na Tvojom mieste? Tazko povedat, zrejme by dostali po dobrej facke... problem ale je, ze do mna by si zrejme smradi nedovolili to co do Teba. Decka si dost dobre vyberaju svoje "obete", pustia sa do akcie len vtedy, ked vedia ze im nic nehrozi.
Chuda, no ono si mala poriadne je**ut tomu starsiemu a hned aj tomu malemu. Tu nie je co riesit, tie decka nema kto vychovat, keby som ja taketo nieco spravil, ked som bol v ich rokoch, tak otec, mama, babka, dedko by ma kazdy jeden z koze zodral. A to iste by potrebovali aj tie decka. Tam slova nepomozu.
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekce=1000&id_blok=3000&id_polozka=27000&unid=402e945065f6cp.s. pripadne im dat zvazkom klucov po lebeni
-
pancuska26
Expert
A v tom to je. Vcelku sa obavam, co z tych deti bude, ked dorastu. A este viac sa hrozim toho, aka bude dalsia "generacia" deti. Lebo ak to pojde tymto tempom, hranica trestnej zodpovednosti sa asi casom posunie na 8 rokov, alebo co.pancuska26 napísal:aj starší ľudia tam boli aj ,,dospeláci" nikto nič nepovedal..
To tu nevsimavost ostatnych ludi zabudni, sama si musis pomoct, je to smutne, no je to tak. Moj brat cakal na terapiu s kolenom pred budovou, pocuval mp3, asi 5 m odtial stal chlap v strednych rokoch a ked prisli za mojim bratom dvaja tak 15 rocny cigani, zobrali mu tu mp3, tak taktiez ani slovo nepovedal. Nebol to daky vychrtlik, priemerny dospely clovek. Takze, uz ti radili ko spray, paralyzatori dake / by som chcel vidiet tych chlapcov s ko-čkom v ociach, by bobky srali/ a verit si:).
-
pancuska26
Expert
jasné facku...nemám rada konflikty...a bud sa tam znemožním,že bijem o 5 rokov mladšie decko..alebo ignorujem...naozaj nevedela som čo skôr či mu dávať prednášky o tom aký je úbohý..alebo mu vlepiť..alebo kričať na autobusára...naozaj neviem...alebo dosť vám poviem dosť čudný pocit ked vám dieťa povie že vám rozrazí hlavu o okno...
...
-
Explo!D
Darca
Iste, tuto nie je nic o vychove decka, je to o spolocnosti, ked ma doticny kamaratov ktory fajcia, nadavaju, biju sa a neviem co vsetko este take 10-11 years kids robia tak je jasne ze im to znacne narusi psychiku alebo to proste po svojich kamaratoch zacnu opakovat. A co sa tika tvojho pribehu pancuska: tak to je jasne, u takychto mamrdov si treba vydobit respekt, ukazat im kto je pan a kto je pes, nehovorim ze vsetko sa musi riesit bitkou ale taku slabsi facku im pre buducnost ustedrit mozes

No mozno trocha nedomyslene, pardon. No ale nepomohli ani ostatní, takze su spolupachateliak6 napísal:A ja teba s KO-čkom, ako ho striekas v autobuse.
Tak potom som mal mozno smolu na ludi, aleboty sa obklopujes tymi spravnymischw33k napísal:hmm ako kedy Paťák , mám skôr pozitívne skúsenosti s pomocou ľudí ...
// k6 vidíš ako sa zatváril môj avavar keď sa pozrel hore ?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
pancuska26
Expert
pancuska26: ked budes mat trocha casu, tak si pozri moje prispevky v inych temach: v polovici z nich nadavam takym, ako si opisala, takze to je moj nazor
niekedy mam pocit, ze vludne slovo je na hovno, treba vziat remen a uvidia "zac je toho loket"
ale nerad sa bijem, proste ked to nespravili rodicia vcas, uz sa s tym neda nic robit...
-
Stoporko
VIP
...neboj, raz "padne kosa na kamen...ades napísal:pancuska26: ked budes mat trocha casu, tak si pozri moje prispevky v inych temach: v polovici z nich nadavam takym, ako si opisala, takze to je moj nazorniekedy mam pocit, ze vludne slovo je na hovno, treba vziat remen a uvidia "zac je toho loket"
ale nerad sa bijem, proste ked to nespravili rodicia vcas, uz sa s tym neda nic robit...