Duch na fotke
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
niekedy sa také niečo stane aj mne... stačí aby bolo chladno a skondenzuje ti para v objektíve (je tovrený SÚSTAVOU šošoviek a medzi nimi môžu pri starých vzniknúť mikroskopické medzery) a máš "ducha." Takisto sa mi stalo na dovolenke v grécku špinka na objektíve, ktorá sa neprejavila na bežnách fotkách, no pri záberoch oblohy a veľkých jednofarebných plôch tam bolo "ufo" v strede fotky 
-
moosha
Darca
Zarosit sa ti nemusi len ta cast objektivu, ktora je odkryta, ale aj dnuka lebo sosoviek je vela. Asi si to neupravoval, lebo:
Orientation of image: 1
File change date and time: 0000:00:00 00:00:00
Image description: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Image input equipment manufacturer: OLYMPUS CORPORATION
Image input equipment model: X250,D560Z,C350Z
Software used: v774-74
Exposure time: 0,0333333
F number: 3,1
Exposure program: 2
ISO speed rating: 128
Exposure bias: 0
Maximum lens aperture: 3,3
Metering mode: 5
Light source: 0
Flash: 25
Lens focal length: 5,8
Custom rendered: 0
Exposure mode: 0
White balance: 0
Digital zoom ratio: 0
Scene capture type: 0
Gain control: 1
Contrast: 0
Saturation: 0
Sharpness: 0
File change date and time: 0000:00:00 00:00:00
Image description: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Image input equipment manufacturer: OLYMPUS CORPORATION
Image input equipment model: X250,D560Z,C350Z
Software used: v774-74
Exposure time: 0,0333333
F number: 3,1
Exposure program: 2
ISO speed rating: 128
Exposure bias: 0
Maximum lens aperture: 3,3
Metering mode: 5
Light source: 0
Flash: 25
Lens focal length: 5,8
Custom rendered: 0
Exposure mode: 0
White balance: 0
Digital zoom ratio: 0
Scene capture type: 0
Gain control: 1
Contrast: 0
Saturation: 0
Sharpness: 0
to napravo zad.bany objektiv ? hmm, tato fotka posledna je dost "namotavajuca" . este aj tak snehova vlocka je v popredi a to dievca v pozadi...brm napísal:holenda.. a čo s ňou? Priznám sa, že po kliknutí na obrázok som čakal, že po pár sekundách vyskočí nejaká príšera.. ale potom som si uvedomil, že to je jpg..
Povedal by som, že zadrbaný objektív?
-
The Calvin
Star
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
RoQa
Darca
ja tomu prave preto verim , cloveka by bolo vidiet zretelnejsie nemyslis ? btw. co vravite na toto ??
http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... tili-ducha 
-
Mateq
Medium Professional
Keď by to bolo vo väčšom rozlíšení, tak by som ti mohol poukázať na body dokazujúze že je to fake, takto len suché konštatovanie...RoQa napísal:ja tomu prave preto verim , cloveka by bolo vidiet zretelnejsie nemyslis ? btw. co vravite na toto ??http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... tili-ducha
http://www.richardwiseman.com/hauntings ... Castle.jpgMateq napísal:Keď by to bolo vo väčšom rozlíšení, tak by som ti mohol poukázať na body dokazujúze že je to fake, takto len suché konštatovanie...
runes ano vidim mu tam golier vetrovky poriadne nasiroko ropnutyRunes napísal:pystek neda mi to reagoval som nateba v SS ale heh co natom ze mas lcd za 8 litrov ja mam lcd zadarmo od otca z roboty a jak to pekne vidim![]()
v prilohe zosvetlena tvoja fotka a obtiahnuta silueta celeho tela
tu anonimitu som ti vysvetlil v SS ale vseci hadam chapali ze som mal na mysli v komentari ku karme napisat dovod a nick a ja s mojim kamosom noveru musime
ale aby sme rozoznali profi falzifikat. lebo toto mas pravdu neni falzifikat toto je dost ubohy podvrh to sa ani falzifikatom neda nazvat.To uz vacsi falzifikat su peniaze z monopoly hadam tie by mi predavacka skor zobrala ako daky fotograf tuto fotku. Inak starsne sa mi lubia takyto ludia ako ty ktori nevedia priznat porazku a podobne, najradsej ma mked pridu na jeden nemenovany velky chat na SVK a zacnu tam provokovat ja sa nanich bavim a oni po 5 minutach odchadzaju z rovnakymi reakciami len su troska vulgarnejsi
Všimni si uhol, pod akým je ten otvor, resp. okno, sfotené na veľkej fotke a potom na tom zväčšenom výseku.. Je to iný uhol, inak sfotené, jednoznačne je to FAKE. A nikto ma nepresvedčí, že nie. A na tom veľkom obrázku to niekto dorobil, to Ti vo Photoshope spravím aj ja a odborníci si môžu hovoriť čo len chcú.RoQa napísal:ja tomu prave preto verim , cloveka by bolo vidiet zretelnejsie nemyslis ? btw. co vravite na toto ??http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... tili-ducha
-
moosha
Darca
Nie je to upravovane?Mathews napísal:ja som nedavno fotil kamrata a skoro som sa pokakal ked som sa pozrel na to co som odfotil nech sa paci vobec to nieje upravovane tak ako som to odfotil tak to tu je co si mam o tom mysliet ? a nebolo to tak davno po ocovej smrti
File change date and time: 2008:11:10 23:36:13
Software used: Adobe Photoshop CS2 Windows