DVD Cover Maker

Informácie o software, ankety...
Patrez-ik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

DVD Cover Maker

Príspevok od používateľa Patrez-ik »

Hojte hojkáci,
potrebujem radu, aký je podľa vás najlepší program na vytvorenie obalov na CD/DVD ?
Skúšal som RonyaSoft (absolútne dementný, nepoužiteľný), Nero CoverDesigner (slabá grafika), Easy CD & DVD Cover Creator no najviac sa mi páčil AVS Cover Editor 2 lenže nemám tlačiareň a obaly tlačím v práci a tento program mi to nefokázal dať to wordu, pdfka alebo podobného formátu ktorý by som len jednoducho poslal mailom a vytlačil bez iných úprav. Viete poradiť ? Máte skúsenosti s týmto ? Ako to robíte vy ?

Vďaka
wintermute
Light Star
Light Star

Re: DVD Cover Maker

Príspevok od používateľa wintermute »

Ja som síce už dlho dlho nepotreboval nič takéto robiť, ale používal som šablóny do gimpu a som si istý, že existujú aj šablóny pre iné grafické editory (skúšal som pre corel draw a photoshop).

Takéto riešenie poskytuje podstatne väčšie možnosti ako väčšina jednoúčelových riešení.

Okrem toho som videl pár ľudí, ktorí covery kreslili v MS worde, či Autocade.
Patrez-ik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Patrez-ik »

Ďakujem za radu, nakoniec som to nejako zbúchal cez ten AVS Cover Editor 2, dajakým zázrakom skopíroval do wordu, upravil veľkosti a celkom to pekne vyšlo. Zajtra vytlačím a uvidím ;)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Robím cez PhotoShop. Dajú sa nájsť PSD s vodiacimi čiarami aby si vedel kde čo dať.
Napísať odpoveď