mam problem s DVD romkou. Pred 3.dnami som naposledy na nej napalil jedno DVD uplne v pohode vsetko dvd ide. Len dnes som chcel napalit dalsie DVD a ani za pana. resp. je to tak, dam napalit subory, vlozim ciste dvd, prebehne ten proces napalovania od 0-100% napise, ze udaje boli uspesne zapisane na disk a vysunie sa disk. Vlozim ho naspat a dam tento PC otvorim Disk prazdny nie je tam nic. Sranda je, ze disk je totalne prazdne a znova sa da nan zapisovat, ale ked sa pozriem na druhu stranu disku tak vidno, ze nieco napalene bolo ale na DVD sa nic nenachadza.
Napaloval som cez NERA.
Skusal som napalit aj cez WINDOWS XP, cize normalne som si otvoril to ciste DVD cez tento PC a presunul tam subory, ktore tam chcem, ale vypise ze chyba pri kopirovani. TO vypise stale nech dam akykolvek subor. Neviete kde je chyba ? dik
DVD-rom
nie, urcite nie. lebo ked vytiahnem DVD tak ukazuje na spodnej strane ako keby bolo napalene. Ale ako som pisal nic tam nie je a skusal som napalit aj cez XPecko. skusim update firmwaru, abo este ine DVD,sice skusal som IMATION a EMTEC ale obe neuspesne.dost divne,lebo s EMTECmi som doteraz problemy nemal, tak nechapemKlo_b_asa napísal:nezaškrtol si omylom v nerovi možnost simulovať napalenie?