Dve ženy
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Suhlasim s Dusou...
tak ci tak ta to bude srat, uz len to ze si zalozil temu je dokazom ze ti na tom zalezi, a prave preto, ta to bude srat
inac ako vies, ze s Janou by bol lepsi sex? mozno nie... alebo usudzujes tak, lebo Jana sa ti viac paci fyzicky?
(mozno bude Lucia 2 krat taka dracica ako Jana
, omg ty mas ale stastie)
kazdopadne vitazom sa stava Lucia jednoznacne... zo sexu ti neostane nic, mozno len prijemne spomienky na sex, ale nic viac...
s Luciou by to mohlo byt nieco ovela vaznejsie a krajsie, inac posobis tu ako jeden z tych vyspelejsich, resp. skusenejsich, aby som nikoho neurazil, takze urcite vies, ze do vztahu sa nikdy nechodi s tym, ci je to tutovka alebo nie..
//kazdopadne ako vidis, je to aj zavidenia aj nezavidenia hodna situacia, ako pre koho, keby som JA bol volny tak zavideniahodna. Kedze uz som nasiel, co som hladal, tak to prajem aj ostatnym, cize aj tebe.. good luck
tak ci tak ta to bude srat, uz len to ze si zalozil temu je dokazom ze ti na tom zalezi, a prave preto, ta to bude srat
inac ako vies, ze s Janou by bol lepsi sex? mozno nie... alebo usudzujes tak, lebo Jana sa ti viac paci fyzicky?
(mozno bude Lucia 2 krat taka dracica ako Jana
kazdopadne vitazom sa stava Lucia jednoznacne... zo sexu ti neostane nic, mozno len prijemne spomienky na sex, ale nic viac...
s Luciou by to mohlo byt nieco ovela vaznejsie a krajsie, inac posobis tu ako jeden z tych vyspelejsich, resp. skusenejsich, aby som nikoho neurazil, takze urcite vies, ze do vztahu sa nikdy nechodi s tym, ci je to tutovka alebo nie..
//kazdopadne ako vidis, je to aj zavidenia aj nezavidenia hodna situacia, ako pre koho, keby som JA bol volny tak zavideniahodna. Kedze uz som nasiel, co som hladal, tak to prajem aj ostatnym, cize aj tebe.. good luck
-
last_knight
Light Professional
Re: Dve ženy
no ja som na tom istom a tiez ma to viac taha k tej s ktorou je to neiste, ale co uz. takze je jasne, ze ja ti s tym velmi neporadim, ale ja to skusim s tou neistou.Te-wei napísal:Do prdele... Dva roky nič a včul dve a ja si neviem vybrať. najhoršie na to asi je to,že sa schylujem k tej s ktorou to mám viac neisté než s tou ktorú už v podstate akoby som aj mal,a to mám na mysli aj so sexom... čo je silný argumentale zasa ta viac neistá je uplne krasna,úžasná a citim sa s ňou proste skvele. A ja neviem čo to mám risknúť,alebo brať "tutovku". S ktorou sa necítim až tak dobre, ale zasa sex je sex a je to taktiež poriadny kus ženskej. robla nejaký čas modelku a ak by ste páni videli jej dekolt,tak amen... *slint*
Sakra...
Pre pochopenie:
lucia - tak nazvem tú "neistú"
jana - to je tutovka.
-
Te-wei
Medium Professional
Vidím to podobne. Tiež to zrejme risknem s luciu,zrejme určitelast_knight napísal:no ja som na tom istom a tiez ma to viac taha k tej s ktorou je to neiste, ale co uz. takze je jasne, ze ja ti s tym velmi neporadim, ale ja to skusim s tou neistou.
Ak by som rozmýšlal k* tak tu táto téma ani neni!safan napísal:hej hej...ked chces nieco ako vztah tak uvazuj hlavou nie kktom.ceciky nenisu vsetko hlapeeec
viacerý tu píšete,že si mám vybrať radšej vzťah s Luciu ale nejak ste pozabudli, že ja s ňou žiadny vzťah nemám,len kamarátsky a viac mi neponúkla, len mám dojem,že by s toho niečo mohlo byť a tomu by som bol veľmi rááád...;
no lucia je krajšia charizmou a povahou (ktorá mi veľmi ladí a páči sami) znásobujúcou jej fyzickú krásuMayDaySK napísal:Tykoxo! Keď hovoríš že len tá škaredšia je modelka tak tá druhá musí byť extrasupermegagigakrásavica!!! Ja keby som mal takúto šancu to by bol môj posledný problém kerú brať. Kámo jak to robíš? Namňa keby sa hentaké ženy lepili tak... Jéééé koxo konec kammaráde.
A neviem ako to robím. jana tá po mne vyštartovala fakt tvrdo
-
M4rko_PolO
Light Expert
No vravíš, že bola iniciatíva aj s Luciinej strany, tak neviem, prečo sa trápiš, mal by si to aspoň skúsiť, zase žena Ti nemôže dať toľko iniciatívy, vieš aké sú ženy, chcú aby muž bol iniciatívnejší, ony Ti dávajú len náznaky a signály(ktoré si síce my nikdy nevšimneme a nepochopíme ale dobre) a nie každá je ako JANATe-wei napísal:no lucia je krajšia charizmou a povahou (ktorá mi veľmi ladí a páči sami) znásobujúcou jej fyzickú krásu![]()
A neviem ako to robím. jana tá po mne vyštartovala fakt tvrdos luciou to bolo také vyrovnanejšie, aj keď iniciativnejšia bola asi o trochu ona.
Myslím, že aj keby to s Luciou nevyšlo, tak myslím, že snáď nebudeš plakať za Janou.
Aj keď ako som písal, keď to nevyjde s Luciou, tak pôjdeš za Janou, či ony dve sa poznajú a tu je ten problém, že si môžeš vybrať len jednu?
Ináč k tomu dojmu ako si písal, vždy to bude len dojem, veď predsa keby všetky baby boli tutovky, bolo by to až príliš dokonalé, musíš si to nejako zaslúžiť a práve tým, že si vyberieš Luciu.
A k tej kráse, pekne si to vystihol "no lucia je krajšia charizmou a povahou (ktorá mi veľmi ladí a páči sami) znásobujúcou jej fyzickú krásu
-
Pedrosino
Star
mal som ten isty problem (teda stastie) presne jedna neista adruha tutovka s tutuvkov zaslo tiez do odvetia sexu ani neviem ako ale proste som si vybral tu neistu a myslim ze som spravil dobre s tou tutovkou si semtam napisem ale len tak ze ako ..... a semtam sa aj stretneme ak tak iba niekde v bare alebo na akcii ale to len nahodov.pri neistej je to lepsie mame viac spolocne mam ju rad a ona mna. vyberaj pocom viac tuzi tvoje srdce
jednu chtiac nechtia budes musiet pustit z hlavy 
-
Te-wei
Medium Professional
Len tak mimochodom... mám Janu. Lucia plachla do Rakúska a ani neviem či sa ešte ozve, lebo som ju pár dní pred tým na jednom stretku chcel pobozkať, ale odmietla a odvtedy bola zdržanlivejšia ku mne. čo už. Takže som s janou a je vlastne docela fajn: boli sme na diskotéke a tancovala ako bohyna a to telo
Ku**vsky dobrý pocit, keď sa o ňu iný snažili a ona prišla vždy za mnou, hehe... ale celkovo je to moc fajn holka...
A čo sa týka Lucie... neviem či sa ozve a či nie, ale pre istotu už ani nečakám že sa ozve... radšej.
A čo sa týka Lucie... neviem či sa ozve a či nie, ale pre istotu už ani nečakám že sa ozve... radšej.
Te-wei :
Mám pocit, že si nevydržal a u Lucie si to trochu urýchlil, ale vlastne možno aj dobre, aspoň vieš na čom si, lebo väčšinou je to tak, že baba buď chce od začiatku alebo vôbec. Proste Ak Ťa Lucia poznala už dlhšie a nezabuchla sa... tak buď potrebovala viac času alebo jednoducho nechcela...
Prečo mám pocit, že Jana Ťa nesmierne vzrušuje a priťahuje a že vlastne si s ňou hlavne(len?
) kvôli tomu. Ale nie, možno je to tak dobré, si písal niekde, že sa dostávaš z ťažkého obdobia a možno ďalšie sklamanie alebo naťahovačky s Luciou by Ťa položili, zatiaľ čo takto sa odreaguješ a oddýchneš si, a dúfam že Jana to berie rovnako.
Takže veľa šťastia a uži si to. Ja Ti to schvaľujem, aj keď nepotrebuješ od nikoho žiadne schvaľovanie, vieš ako to myslím, potom daj vedieť ako to dopadlo, a ako to je medzi Vami vlastne psychicky
Mám pocit, že si nevydržal a u Lucie si to trochu urýchlil, ale vlastne možno aj dobre, aspoň vieš na čom si, lebo väčšinou je to tak, že baba buď chce od začiatku alebo vôbec. Proste Ak Ťa Lucia poznala už dlhšie a nezabuchla sa... tak buď potrebovala viac času alebo jednoducho nechcela...
Prečo mám pocit, že Jana Ťa nesmierne vzrušuje a priťahuje a že vlastne si s ňou hlavne(len?
Takže veľa šťastia a uži si to. Ja Ti to schvaľujem, aj keď nepotrebuješ od nikoho žiadne schvaľovanie, vieš ako to myslím, potom daj vedieť ako to dopadlo, a ako to je medzi Vami vlastne psychicky
-
Te-wei
Medium Professional
ETieNne
ja som jane hovoril,že v súčastnosti ma priťahuje hlavne fyzicky,povahovo ju poznám len veľmi málo, ale zistujem,že je to docela fajn holka. neni som ku*va,že by som ju nechal sa do mňa zalúbiť a zlomil jej srdce,tak s ňou viac-menej jednám na rovinu. A teším sa na ďalšiu Sobotu
tá ženská ma vie tak rozrajcovať
tak s Luciou som sa stretol a stretávam ju keď príde na pár dní domov a teraz viem, že som spravil dobre a janka je super a tak zlato hamblivá a tak neskutočne krásna a sexy.
ja som jane hovoril,že v súčastnosti ma priťahuje hlavne fyzicky,povahovo ju poznám len veľmi málo, ale zistujem,že je to docela fajn holka. neni som ku*va,že by som ju nechal sa do mňa zalúbiť a zlomil jej srdce,tak s ňou viac-menej jednám na rovinu. A teším sa na ďalšiu Sobotu
tá ženská ma vie tak rozrajcovať
tak s Luciou som sa stretol a stretávam ju keď príde na pár dní domov a teraz viem, že som spravil dobre a janka je super a tak zlato hamblivá a tak neskutočne krásna a sexy.
-
Te-wei
Medium Professional
Ano máš pravdu, ťahalo ma to k Jane viacej... veľmi dobre som sa s ňou cítil a bolo nám super, ale je to krásna holka ktorá íšla pracovať do wiedne do baru kam chodí vela ludí, a veľa bohatých ľudí, doma býva len tak 3 dni z 10tich a proste som si uvedomil,že moja dovera voči nej by nebola na takej úrovni aby som jej veril, že si tam s nikým nezačne, že neodolá pokušeniu, zamilovaniu, alebo niečomu takému,neviem... a tá dôvera zasa vyplýva z toho, že ju nepoznám dostatočne dlho, takže sa v nej môžem aj teraz mýliť, s tým čo tu píšem... neklapalo by to!Vigor napísal:Preco vies, ze si spravil dobre? Lucia sa dajako zmenila alebo ako si to myslel? Ved ak ma pamata neklame, skor Ta to tahalo k nej.
A teraz čo som s Luciou, tak to sa pekne pomaly rozvýja, krok po kroku sa zblyžujeme, má to však len jeden, pre mňa neprekonatelný zádrhel, je vydatá. Vravela mi,že sa chce rozviesť, ale ja tomu neverím,preto sa snažím aj svoje city držať pekne na uzde...
Te-wei napísal:Len tak mimochodom... mám Janu. Lucia plachla do Rakúska a ani neviem či sa ešte ozve,...
Počuj, ktorú to vlastne mášTe-wei napísal:Ano máš pravdu, ťahalo ma to k Jane viacej... veľmi dobre som sa s ňou cítil a bolo nám super, ale je to krásna holka ktorá íšla pracovať do wiedne do baru kam chodí vela ludí, a veľa bohatých ľudí, doma býva len tak 3 dni z 10tich a proste som si uvedomil,že moja dovera voči nej by nebola na takej úrovni aby som jej veril, že si tam s nikým nezačne, že neodolá pokušeniu, zamilovaniu, alebo niečomu takému,neviem... a tá dôvera zasa vyplýva z toho, že ju nepoznám dostatočne dlho, takže sa v nej môžem aj teraz mýliť, s tým čo tu píšem... neklapalo by to!
A teraz čo som s Luciou, tak to sa pekne pomaly rozvýja, krok po kroku sa zblyžujeme, má to však len jeden, pre mňa neprekonatelný zádrhel, je vydatá. Vravela mi,že sa chce rozviesť, ale ja tomu neverím,preto sa snažím aj svoje city držať pekne na uzde...