Dve ženy
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
triple
Guru wannabe
amenTe-wei napísal:ludia sex je dar od boha a treba si ho užívať plnými dúškami. j
ja som spal len s jednou tak že to bolo len raz na noc a vlastne som chcel len to (dostať ju do postele) som ju pretiahol a ráno som šiel preč.. to bolo jediné svinstvo čo som spravil ale za to si môže sama.. črtala sa že je v pohode ale vyklula sa z nej veľmi hlúpa nána a tak že som ju nevládal počúvať tak som to radšej už potom nechal tak.
ale ku kažedej (resp všetky okrem jednej - tú som ľúbil) som cítil len a len fizyckú príťažlivosť a vášen vlastne ked tak teraz nad tým rozmýšlam tak z lásky som mal sex len z jednou jedinou holkou
-
Enduro3333
Medium Professional
-
triple
Guru wannabe
ani nemusíš moralizovať ono to neni tak ako si myslíš.. s osobou ktorú myluješ to na hodnote nestráca.. ved pri nej ti stačí že ju len cítiš pri sebe a ked sa mylujete je to proste naj the bestSRneC napísal:ta nechcem moralizovat ale nesraca to pre vas "zajacov" trochu na hodnote? ze ked budete dakoho aj mat radi tak to bude proste len sukacka lebo sa chcete vyprazdnit?
tvoje názory v týchto veciach sú na hovnoDonLuca napísal:Takých je tu viac, čo keď sa potrebujú vyprázdnit, tak ku každej údajne niečo citia
ty sa dokážeš zalúbiť cez net bez toho aby si ju stretol.. to svedčí o všetkomDonLuca napísal:ku každej údajne niečo citia
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Dve ženy
tu to ešte žije? no super,,, chcete nové info?Te-wei napísal:Do prdele... Dva roky nič a včul dve a ja si neviem vybrať. najhoršie na to asi je to,že sa schylujem k tej s ktorou to mám viac neisté než s tou ktorú už v podstate akoby som aj mal,a to mám na mysli aj so sexom... čo je silný argumentale zasa ta viac neistá je uplne krasna,úžasná a citim sa s ňou proste skvele. A ja neviem čo to mám risknúť,alebo brať "tutovku". S ktorou sa necítim až tak dobre, ale zasa sex je sex a je to taktiež poriadny kus ženskej. robla nejaký čas modelku a ak by ste páni videli jej dekolt,tak amen... *slint*
Sakra...
Pre pochopenie:
lucia - tak nazvem tú "neistú"
jana - to je tutovka.
tak neistá jana to už je mrtve, vidime sa tak 2x za rok. S tou istou luciou som bol skoro rok a teraz je druhý rok čo sme kamarati, občas dake bozkavanie a tak,,,
v sobotu ideme spolu na diskoteku a asi ju zvediem. uvidím ako budem mať chuť,,,
alebo uvidíš akú bude mať ona chuť na chľastanieTe-wei napísal:v sobotu ideme spolu na diskoteku a asi ju zvediem. uvidím ako budem mať chuť,,,
-
Te-wei
Medium Professional
onma ju má už teraz,,, chuť na chlastanie, hehschw33k napísal:alebo uvidíš akú bude mať ona chuť na chľastanie