DVI
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
DVI
Mám monitor SAMSUNG 19´ 16/9
Keď ho zapojím cez VGA cez "obyčajný" kábel, tak sa na neho ani pozerať nedá, ale keď ho zapojím cez poriadne tienený kábel v cene približne 500 Sk - 2 metrový, tak je to už celkom dobre, ale stále je tam také jemné vlnenie, spôsobené, ani neviem čím, myslel som, že je to od sieťového napätia, ale som ho skúsil aj mimo, a žiedna zmena.
Na monitore mám aj DVI vstup, ale keď ho pripojím z PC tak nefunguje, v manuále mám napísané, že DVI nepodporuje PC funkciu, preto ma zaujíma či je rozdiel keď ide signál z PC a ked napríklad z nejakého prehrávača, ak existuje taký napr. DVD prehrávač, ktorý má výstup DVI.
Keď ho zapojím cez VGA cez "obyčajný" kábel, tak sa na neho ani pozerať nedá, ale keď ho zapojím cez poriadne tienený kábel v cene približne 500 Sk - 2 metrový, tak je to už celkom dobre, ale stále je tam také jemné vlnenie, spôsobené, ani neviem čím, myslel som, že je to od sieťového napätia, ale som ho skúsil aj mimo, a žiedna zmena.
Na monitore mám aj DVI vstup, ale keď ho pripojím z PC tak nefunguje, v manuále mám napísané, že DVI nepodporuje PC funkciu, preto ma zaujíma či je rozdiel keď ide signál z PC a ked napríklad z nejakého prehrávača, ak existuje taký napr. DVD prehrávač, ktorý má výstup DVI.
-
nitrox
Light Star
je to LE19R71B, to píše v návode, že sa nedá, a keď som to skúšal, tak mi nabehne, ale iba v 640 x 480 a nedá sa nastaviť iné, lebo inak zhasne a už sa nerozsvieti.... skúšal som to na 3 PC.... a po 2x už na tom istom PC sa ani nerozbehne....
Myslím, že je to riadna blbosť, lebo stál 15 000 a nedá sa napojiť cez DVI...
Myslím, že je to riadna blbosť, lebo stál 15 000 a nedá sa napojiť cez DVI...
-
nitrox
Light Star
aký je rozdiel v signále, ktorý je na výstupe DVI z PC grafiky a toho, ktorý je na výstupe DVI, alebo HDMI z nejakého DVD prehrávača, lebo ak žiadny, tak prečo potom nechce isť ten televízor na DVI z PC ??
Možno že by tam stačilo iba prerušiť nejaký kábel, na ktorom sa identyfikuje, že je to PC a nie napríklad DVD, a ak by som ho odstránil, tak by to možno išlo, veď keď je raz daná nejak norma pre DVI signál, tak by ho mali všetky zariadenia vytvárať podľa tejto normy rovnako.....
alebo sa mýlim ??
Možno že by tam stačilo iba prerušiť nejaký kábel, na ktorom sa identyfikuje, že je to PC a nie napríklad DVD, a ak by som ho odstránil, tak by to možno išlo, veď keď je raz daná nejak norma pre DVI signál, tak by ho mali všetky zariadenia vytvárať podľa tejto normy rovnako.....
alebo sa mýlim ??
-
Earl_Simmons
Light Star
to je podla mna nejaka chyba, monitor a telka je to iste akurat ze telka ma navyse tuner inak ziadny rozdiel tam nie je a DVI ma fungovat vsade ci uz je pripojeny ku pocitacu alebo k prehravacu podla mna to je softwarovy problemEarl_Simmons napísal:no newiem je to LCD televizor a nie monitor ... a to ksebe nemozes porovnavat ... ja mam ties na svojom LCD televizore DVI ale vlni iba trochu ( takmer vôbec)
Zaver asi taky že nemôžes porovnavať LCD TV a LCD Monitor . To je ako keby si chcel nahradit televizor monitorom