Sú napísané dosť zvláštne a amatérsky, gramatické chyby a velmi zvláštny slovosled.
Divné je na tom to že aj keby nejaká aktualizácia odhalila že Windows nie je originál tak pochybujem že by mi posielali e-mail keďže neexistuje žiadna spojitosť medzi mojim súkromným mailom a OS v notebooku. Ďalšia vec je to, že keď dám vlastnosti počítača tak ukazuje že Windows je aktivovaný.
Kopírujem na ukážku obidva e-maily, budem vďačný za vaše názory čo si o tom myslíte. Ja osobne si myslím a dúfam že je to fake.
E-mail 1:
[email protected] komu: mně
zobrazit podrobnosti 17.8. (Před 1 dnem)
[email protected]
Z vašeho PC nám bola odoslaná správa o tom že máte ilegálny - pirátsky Windows 7 máte 48 hodín na odinštalovanie ilegálneho softwéru, a ak so ho neodinštalujete tak budete v Microsofte na čiernej listine. Alebo si kúpte legálnu verziu MS Windows 7, s pozdravom
Microsoft - SK
E-mail 2:
[email protected] komu: mně
zobrazit podrobnosti 12:12 (Před 6 hod.)
[email protected]
Vážený pane, oznamujeme vám že máte posledných 24 hodín na odstránenie vašeho systému Windows 7, pretože včera o 12:48 bolo zistené že
váš MS Windows 7 je ilegálna pirátska kópia žiadame vás o zakúpenie legálnej verzie MS Windows 7 alebo odstránenie MS Windows 7 s vašeho PC. Ďakujeme za pochopenie s pozdravom.
Microsoft