eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja tiez, na telefon..platil som tiez aj postovne a bolo to vyse 60e, cize nakoniec to bolo rovnako drahe ako u nas :(
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Nie z EU neplatíš žiadne poplatky.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

ako je to s bezpecnostou u tychto tabletov? Nemoze sa stat, ze tam bude predinstalovany nejaky skodlivy kod, ktory po prihlaseni napr. do mailu alebo uctu odosle citlive udaje a preto je to take lacne? Just asking..
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Samozrejme moze sa stat, ale lacne su skor preto, ze ide o plastove, vrzgajuce, no name shity, ktore nemaju ziaden (drahy) marketing...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Scorpion90 napísal:ako je to s bezpecnostou u tychto tabletov? Nemoze sa stat, ze tam bude predinstalovany nejaky skodlivy kod, ktory po prihlaseni napr. do mailu alebo uctu odosle citlive udaje a preto je to take lacne? Just asking..
tak dnes sa asi moze stat vselico...ale tu skor ide o to, ze je to cinska vyroba, cinska znacka, urcena pre cinsky trh...a beries to priamo od nich, nie od europskeho/americkeho predajcu, ktory si na to dava niekolkonasobnu marzu...si pozri cenu toho isteho modelu od EU predajcov

takto to proste dnes funguje, europske/americke spolocnosti nadiktuju fabrikam v krajinach tretieho sveta, co maju vyrabat a za kolko to od nich kupia a ked sa im nepaci, tak si to daju vyrobit z inej dalsej takej krajiny...potom sa do dovezie do europy a predava sa to bezne za stonasobky vyrovnej ceny...

a Cinania su dobri v tom, ze viac ako na vyvoj technologii (co je velmi nakladne) sa skor sustredia na to, ako co najrychlejsie nejaku technologiu skopirovat a vyrobit "vlastnu" verziu toho...nieco podobne ako v Ceskoslovensku za socializmu, tiez sa kopirovali patenty ako na beziacom pase a potom sa na domacom trhu objavila vlastna verzia toho, sice skareda, lacna a mali ju vsetci, ale casto vyrobok fungoval dlhe roky...

ale sikovni ludia sa najdu vsade :D
http://tech.sme.sk/c/6670110/programato ... firmu.html
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

treba si uvedomit, ze dnes je najvacsia polozka v cene bohuzial marketing, nie naklady na hw, ani naklady na pracovnu silu, dokonca ani naklady na vyvoj, dnes je najvacsou polozkou marketing, vidime to v odhaleniach, kolko vlastne dane modely stoja - ich vyrobnu cenu, ked si potom premietneme predajnu cenu, je to vela krat aj 200-300% navysenie...

tommy suhlasil by som az na to "no name shity"..su to no name, ale vela krat maju rovnaky hw, aky pouziva samsung alebo sony, dokonca sa nebojim povedat ze vzdy, je to rovnaky hw, aky je alebo bol pouzivany
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

mas pravdu, hw moze byt rovnaky, ale kvalita spracovania, suciastky a podobne uz maju zvycajne daleko od kvality... aj ja si viem poskladat vykonny comp s i7, desiatkami GB RAM, namakanou grafikou a cele to hodit do vrzgajucej eurocase skatule aj s 15 eurovym zdrojom, napojit na to najlacnejsi monitor a tvarit sa, ze mam kvalitku za par supov :) kazdopadne na obranu Ciny treba povedat, ze castokrat vyrobky urcene pre domaci trh su podstatne kvalitnejsie, ako tie smejdy co exportuju do europy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tak, objednane, zaplatene, poslane...uvidime co mi pride a ako to bude fungovat... :D cena okolo 21-22 Euro
http://www.ebay.com/itm/NEW-10-1-inch-T ... 417009d9ed

a pozrite sa, co som nasiel :D :D
http://www.tabletstore.sk/tablety-ainol ... -800--hdmi
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

niečo podobné som kúpil aj ja včera, len môj má o čosi slabší CPU no zase má GPS a je 3G (čo je pre mňa veľké plus, lebo vložim sim a surfujem aj mimo wifi) a stál o 2$ menej :D Tiež som veľmi zvedavý čo to bude
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Nedajú sa za takúto cenu resp. do 50€ kúpiť aj mobily s Androidom a aspon 1.0Ghz procakom?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

CheZteR
Redeemer
Redeemer

som zvedavy co sa z tychto obchodnikov nakoniec vykluje...
Paragon
Medium Star
Medium Star

audio: Dik. Ja v tom neviem hľadať tie čínske veci. Nenájdeš mi pls nejaký iný, ktorý nevypadá ako kórejský Samsung/LG?
Myslíte, že sa to oplatí skúsiť? Aspoň na crash test bude nie ? :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

:D ak nieco pride, tak hej :D
Paragon
Medium Star
Medium Star

Btw pekne sa na tom zarába : http://www.here-shop.cz/mtk6577-dual-co ... 8_274.html .
A určite príde, veď Ebay buyers protection, to zatiaľ len z Malajzie mi nedošlo :)
Škoda, že som to riešil cez Ebay mail a nepovedal predajcovi, nech mi z toho spraví aukciu :/
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aha, super výkon zadarmo a ešte si ideme vybrať design. No, veľa šťastia pri hľadaní :) Zvýš ten budget z 50 na 200 (čo je stále super lacné v porovnaní s cenami u nás) a nájdu sa aj iné. V takejto cene ako si dal a s takým CPU je toto jediné čo som našiel
Paragon
Medium Star
Medium Star

Nevadí, môžem skúsiť a za 2 mesiace bude nový model, tak môžem striedať. A k veci: je tu nejaký odvážlivec, ktorý by skúšal v tom paušálovú kartu? Resp. dá sa tom znova nahodiť android, že premaže celú pamäť?

//autoeditácia príspevku (19 Jan 2013, 13:31)
Trúfate si odhadnúť ako vyspelý bude ten display? Farebne, nemyslím dotykovo.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kartu by ti to malo zobrať, hento nebude brandované. A či sa tam bude dať preinštalovať android ťažko povedať, ale za takú cenu? Pokazí sa, hodíš do kontajnera a kúpiš nový. Občas sa mi rozum pozastavuje. Ušetriť každý cent a aj na tom čo dostaneš doslova zadarmo ešte šetriť aby to vydržalo 5 rokov :D Keď sa bojíš že sa ti to pokazí, tak si kúp za 600€ originál u nejakého operátora a máš tam aj 2 roky záruku. Tu totiž nemáš ani záruku že ti to príde (a že ti to slovenská pošta nezapatroší alebo nerozbije).

a tomu že za dva mesiace bude nový model tiež nerozumiem čo si tým myslel. Ono ti to za 2 mesiace ani prísť nemusí. Pri iných predajcoch čo sú z číny píšu poštovné 24-40 dní, a to za predpokladu že sa to cestou nikde nestratí
Paragon
Medium Star
Medium Star

Keď sa nad tým človek tak zamyslí, nemá istotu, že mu to predajca pošle. To sa nebojím, že pošta to môže stratiť, zatiaľ mi všetko došlo, okrem stratenej zásielky z Malajzie, o ktorej dosť pochybujem, že mi seller spraví resend / refund. No a keby bol overený predajca tak si myslím, že by sa dalo dohodnúť za príplatok, aby to poslal cez Sinagpurskú poštu (ktorá hoci je drahšia, ale oveľa rýchlejšia a spoľahlivejšia) ako blbú Hong Konskú poštu.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Projektor za 5 libier? ziaden problem.. :lol:

http://www.ebay.com/itm/Double-HDMI-SVG ... 232738e8c0

// inak ten telefon je megakseft...len za dnesny den sa predalo cez 200 kusov, co je cca. 3000 libier. Na to aky ma predavajuci feedback..hmm.. staci peniaze vybrat / minut / a uzivat si :cookies:
Napísať odpoveď