eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa webmasterr »

no prave som tu chcel aj ja napisat ze som objednal 4 veci (2x este 20.11 a 2x cca 18.12) a nic nedoslo, pricom z DX vec objednana 29.12 mi uz prisla, tak chcem sa opytat teraz nvm ci mam podat ten ticket na ebayi Resolve a problem (My item hasn't arrived yet) alebo rovno na paypal napisat, resp. ako to riesit? Dik
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

My item hasn't arrived yet
Tak som to spravil ja a bezproblemov full refund...

Ale ajstak mi nejde do hlavy čo sa deje... ako sa môžu zasielky stratiť? smutne
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

ok dik, a skusal si to nejak riesit aj s predajcom? alebo si rovno dal ten ticket?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

čo snim nariešim? :) on zato nemože
Jedine že by si chcel aby ti to preposlal znovu
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Poradte niekto agenturu co sprostredkuva obchod cez amazon.com http://www.nakupusa.sk nefunguje :oops:

// Ďakujem, ale niečo slovenské by sa nenašlo ? :oops:
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

cuteSTYLE69 napísal:Poradte niekto agenturu co sprostredkuva obchod cez amazon.com http://www.nakupusa.sk nefunguje :oops:
http://www.shipito.com/
stifler1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stifler1 »

Mate niekto skusenosti so slovenskou sporitelnou a pripadnou zmenou denneho limitu pri karte aby som sa mohol verifikovat na paypal? Pytam sa pretoze som si dnes dal upravit limit a zato mi stiahlo 0.83 Eur co sa mi zda smiesne, takze ked si budem chcel po kazdom nakupe vratit limit na 0 aby mi nahodou nemohli ztahovat peniaze len tak, tak zakazdym budem platit 0.83 Eur? zase ked si budem chciet nastavit limit na napr. 200 eur tak opät budem platit?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

čo???
0.83 ti stiahol pravdepodobne paypal ako verifikaciu, či dana platobna karta vobec existuje... Pri prvom nakupe ti tie peniaze vrati... a okrem toho, prečo chceš davať limit na 0? aby ti odtial bezdovodne nestahovali peniaze? a kto prosim ta?
stifler1
Light Expert
Light Expert

Praveze nie paypal mi to stiahnut nemohol pretoze na paypal som sa este neregistroval to som si menil na ucte ten limit este pred tym nez som sa chystal zaregistrovat na paypal aby mi vobec vzalo registraciu kedze som mal na ucte v slsp nastavenu 0 a tak by ma ani na paypal nezaregistrovalo. A za tuto zmenu limitu mi stiahlo 0.83 Eur co sa mi zda prehnane a trocha zvlastne. Takze na payl som sa este neregistroval takze od paypal poplatok to byt nemohol.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak to potom bol poplatok za vedenie účtu... to byva približne 0.80€/mesiac...
Ale ajstak nechapem tomu že si chceš meniť stale limit :shock:
stifler1
Light Expert
Light Expert

Oki takze som volal do banky a fakt je to tak ako som vravel je to poplatok zato ze som si zmenil limit a cez telefon alebo keby som isiel do banky tak to mam este drahsie, takze cez internet banking to mam vraj 50% zlavu. Je to celkom dobre zdieracstvo.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dunlop napísal:čo snim nariešim? :) on zato nemože
Jedine že by si chcel aby ti to preposlal znovu
Ty si nejaky vygumovany nie? Paypal ta niekolkokrat upozorni ze mas najprv kontaktovat predajcu a az potom zakladat dispute, sa cudujem ze ti to vobec uznali, vacsinou to proste zrusia. Pri kazdom probleme sa ma najprv kontaktovat predajca a nie hned zatazovat paypal, predajca ti takmer vzdy ponukne ci ti ma item preposlat alebo ti vratit peniaze. A to vsetko behom jedneho mailu a bez zakladania disputu, bez toho aby predajcu za teba musel kontaktovat paypal a bez toho aby im to musel predajca vysvetlovat. Nechapem kde si bol ked sa rozdaval rozum. Vies vobec co slovo dispute znamena? Kriste...

Nabuduce tu taketo kraviny aspon nerad ostatnym a ty sam si pre mna za mna rob co chces.
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

zdravim chcem sa opytat len na taku malickost ze pri registracii na ebay v kolonke ´´state´´ ste co zadali, pretoze najskor sa zadava city to som normalne dal mesto a do state som dal tiez mesto svoje a dalej je tam stat na vyber takze moze byt ze som dal do state Trnava? pride mi ten tovar co som objednal ked tam bolo:

Pavol ...priezvisko...
...ulica...
Trnava Trnava ...psč...
Slovakia
...cislo...

dik za radu :D
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

state je štát(krajina) tj. Slovakia ;)

//gangy - a jj diky za obzrejmenie, ja som aj tak najprv kontaktoval predajcov, jeden si odomna vypytal adresu, druhy zatial neodpoveda
stifler1
Light Expert
Light Expert

Takze je to tak za kazdu zmenu limitu u SLSP sa plati poplatok 0.83 EUR, dnes ma kontaktovala pracovnicka SLSP a potvrdila mi to.
palo8
Medium Expert
Medium Expert

webmasterr ok ja viem ze je to v preklade stat ale to tam bude zase dva krat stat namiesto dva krat mesto :D ?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Ja mam 2x napisany stat a zatial vacsina balikov prisla. Ale zaujimalo by ma ci je to spravne.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

ja mam vsade pri state napisane Slovakia a nebol s tym problem, ten state je pokial sa nemylim hlavne pre ameriku kde pisu nazov statu
stifler1
Light Expert
Light Expert

Ked mam pri veci napisane "Free shiping" a je tam aj Slovensko tak to znamena ze mam postovne zdarma a zaplatim iba za vydrazenu vec a pride mi az domov a za postovne nebudem platit?
palo8
Medium Expert
Medium Expert

potrebujem poradit, chcem si kupit tento dres Totti-ho http://cgi.ebay.com/TOTTI-10-AS-ROMA-Ho ... 2a0403ea32, vyde ma spolu s dopravou 29$ (20,5€) a chcem vediet ci nebudem musiet platit nejako dph alebo nebodaj clo a dokedy by mi mohol prist?...diki za odpoved :)
Napísať odpoveď