eBay.com
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: eBay.com
Vies vobec co tam pisu, lebo nevypada to tak, ze by si to cital a snazil sa prelozit..
Jo us viem
ze potebujem aktivovat kartu na paypal daco take
Ked budem mat ten kod z banky kam ho tam mam zadat?
-
Soviet
Darca
"Přihlásíte se na svůj účet u PayPal a u této platební karty zadáte tento kód a tím její aktivaci u PayPal dokončíte."
Proste pojdes na tu kartu a das aktivovat kde zadas ten kod. Vyskusam a potom sa pytam jooj..
Proste pojdes na tu kartu a das aktivovat kde zadas ten kod. Vyskusam a potom sa pytam jooj..
-
anyway
Light Star
Ahojte, ak si kupim nejaky produkt z ebay, ktoreho cena bude presahovat 150 EUR, budem musiet platit slovensku dan + clo?
ak je to s krajiny mimo EÚ, tak nad 22 € platíš DPH, ak nad 150 € tak DPH aj clo.
Ked som predal vec a peniaze stale neposlal kam mam napisat?
-
rufus59
Light Professional
Pošli predajcovi mail nech pošle peniaze na učet/ paypal a že až tak pošleš balík 
Pisal som mu 3x a neodpoveda !
-
Scorpion90
King
LOL, to je fakt take tazke sa trochu zorientovat na stranke a najst si tam riesenie?
Chod do sekcie Customer Support -> Resolution center -> I sold an item -> oznac I haven't received my payment yet a daj continue.
Potom vloz cislo transakcie a zase daj continue.
Pokracuj podla pokynov..ja uz dalej ist nemozem lebo mam vsetko vyplatene
Chod do sekcie Customer Support -> Resolution center -> I sold an item -> oznac I haven't received my payment yet a daj continue.
Potom vloz cislo transakcie a zase daj continue.
Pokracuj podla pokynov..ja uz dalej ist nemozem lebo mam vsetko vyplatene
-
guess.whoo
Redeemer
ja som mal tovar nad 150 € a platil som "len" DPH.Moma napísal:ak je to s krajiny mimo EÚ, tak nad 22 € platíš DPH, ak nad 150 € tak DPH aj clo.
A toto sa vzťahuje na cenu produktu alebo cenu produktu+poštovné, ďakujemMoma napísal:ak je to s krajiny mimo EÚ, tak nad 22 € platíš DPH, ak nad 150 € tak DPH aj clo.
Ked som si dal aukciu ze buy it now tak ekd tam klikne hned to zapalti alebo am cas nejaky na zaplatenie !??! Lebo prisiel mi email ze poslat fakturu uzivatelovi !?!?!?
-
guess.whoo
Redeemer
UvevaX - cena+postovne x 0,20= suma na zaplatenie
dzuri - vacsinou mas do 3 dni, niekde vsak musis ihned zaplatit. pri kazdom tovare to mas napisane v popise
dzuri - vacsinou mas do 3 dni, niekde vsak musis ihned zaplatit. pri kazdom tovare to mas napisane v popise
aha ok diki
no som zvedavy ci zapalti 
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2011, 8:42)
Tak stala sa mi taka vec dal som tam aukciu 1 uzivatel dal kupit ted !
Prisiel mi email od paypal ze peniaze budu pripisane na ucet hned ako zaslem na tento email dokaz o zaslani tovaru ([email protected]) no mne sa ten emai moc nezda aj od ebay mi prisiel email ze uzvatel je enjaky cudo
ze us nieje registrovany na ebay a ze ked do 4 dni nezaplati mam to nahlasit !
Takze chcem vediet ci to je vazne nejaky mejl paypal alebo nejaka somarina !
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2011, 8:42)
Tak stala sa mi taka vec dal som tam aukciu 1 uzivatel dal kupit ted !
Prisiel mi email od paypal ze peniaze budu pripisane na ucet hned ako zaslem na tento email dokaz o zaslani tovaru ([email protected]) no mne sa ten emai moc nezda aj od ebay mi prisiel email ze uzvatel je enjaky cudo
Takze chcem vediet ci to je vazne nejaky mejl paypal alebo nejaka somarina !
-
Fabo
Hardcore addict
Asi ti poslal cez paypal odkaz, urcite to nie je oficialny mail od paypalu. Urcite nic neposielaj, kym ti nepridu peniaze, pre istotu odoslanie zdokumentuj, keby chcel robit nejake machinacie s dispute.
Tak od ebay mi dosiel mejl ze ked do 4 dni nezaplati mam im napisat a ze to poriesia !
-
Bushido
Medium Professional
Dá sa ebay-i spraviť taká vec, že si nastavím niečo ako daily deals a bude mi to zobrazovať ponuku vecí, ktoré ma zaujímajú?
-
rufus59
Light Professional
Mal by som otázku : Kúpil som od firmy na Ebayu ktorá predáva cartridge do tlačiarni do svojho HP mala veľa pozitívnych komentárov vyše 30 tisíc zaplatil som za nich nejakých 25 eur došli všetko v poriadku zabalené len, keď ich zapojím do tlačiarne vyhodí mi , že som vložil neoriginálne kazety a nezoberie ich, podľa mňa budú chybné chipy na cartridgov, môžem vymáhať peniaze spať? alebo nejak to riešiť? keďže tovar je v podstate nefunkčný a nespĺňa požiadavky.
-
Scorpion90
King
Nerozumiem, aku zazracnu odpoved cakas tu na fore..
Treba kontaktovat predavajuceho, napisat mu, aky mas problem a dohodnut sa na rieseni (mne sa par krat stalo, ze mi tovar neprisiel. Predavajuci mi vzdy vratili peniaze). Ak neuspejes, mozes sa to pokusit riesit cez Customer Support (Resolution Center). Malo by sa to vyriesit k tvojej spokojnosti
Treba kontaktovat predavajuceho, napisat mu, aky mas problem a dohodnut sa na rieseni (mne sa par krat stalo, ze mi tovar neprisiel. Predavajuci mi vzdy vratili peniaze). Ak neuspejes, mozes sa to pokusit riesit cez Customer Support (Resolution Center). Malo by sa to vyriesit k tvojej spokojnosti