eBay.com
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: eBay.com
Mne tiež refundli v piatok(18.11.) dve transakcie a peniaze nemám stále na účte
.
Pridu vam spat na vas bankovy ucet, dost dlho to trva.
Zdravim viete mi nejak poradit? dal som ze chcem kupit mikinu mam ju v kosiku a teraz mi to stale pise ze ju mam zaplatit, len ja uz taku istu mam v kosiku ale tu osm aj zpalatil a tuto potrebujem odstranit... da sa nejak odstranit z kosika? neviem na to prist dakujem
-
Soviet
Darca
A do kosika si ju daval systemom buy it now a aj potvrdil kupu? Ukaz sem screen tvojho kosika.
dal som "hide" tak teraz ju mam skrytu neviem ju najst
-
hojko
Site Admin
Tak je tu pokracovanie mojho problemu z predchadzajucich stran: http://www.hojko.com/ebay-com-t92557-800.html
Transakciu som ohlasil na eBay a zaroven som predavajucemu poslal text, ktory sem hodil Gangy, sice som ho necital, ale nevadi. Dnes som sa logol na eBay a vidim, ze predavajuci navrhol zrusenie aukcie a vec dal opat do predaja. Jeho zrusenie som potvrdil a je po probleme
Transakciu som ohlasil na eBay a zaroven som predavajucemu poslal text, ktory sem hodil Gangy, sice som ho necital, ale nevadi. Dnes som sa logol na eBay a vidim, ze predavajuci navrhol zrusenie aukcie a vec dal opat do predaja. Jeho zrusenie som potvrdil a je po probleme
pls poradte ako tu vec odstranit z kosika
http://s1.directupload.net/images/111124/g8u57kqs.jpg
To uz nie je kosik, kosik vyzera takto:
Pri tebe uz vysetruju preco si nezaplatil, ale ak je to prvykrat, tak sa to da ukecat. Rozoberali sme to tu s hojkom par stran dozadu.
-
Soviet
Darca
Tak tak..ty si kosik uz musel davno dat checkout a tym padom aj zaplatit by si to mal, kedze si to vlastne kupil.
ked to nekupim a necham to tak co sa stane, nezmyzne to po case?
Precitaj si posledne dve ci tri strany tejto temy a nepytaj sa to iste co sa tu riesilo pred tyzdnom.
spravil som to ako to napisal gangy hojkovi a uz je to ok, diky 
zdravim, surne potrebujem nieco s ebay.com...jednu bundu...najde sa niekto ochotny mi ju zakupit? Odmena 5-10eur..SS
ano ale ja nemam ebay ani paypal.
takze nikto ochotny??
takze nikto ochotny??
Okrem tych dvoch ti evidentne chyba aj zdravy rozum.
//Smutne...
//Smutne...
neviem o co si sa pokusil ale nejako ti to nevysloGangy napísal:Okrem tych dvoch ti evidentne chyba aj zdravy rozum.
@mr1kubo - mohol si si dať aspoň toľko námahy aby si si prečítal prvú stranu tej témy čo som ti na ňu hodil odkaz a hneď by ti bolo všetko jasné
Tá téma je presne pre takých ako ty čo nemajú Paypal
Prvá strana je tu:
http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299.html
Prvá strana je tu:
http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299.html
-
Shark NX
Addict
eBay.com
Páni, mám jeden dotaz trochu mimo témy.
V prípade, že mi niekto pošle zásielku DHLkom a zasielka prejde cez colnicu (hodnota skoro presne 100€) tak platím DPH kurierovi pri odbere alebo to colnica stopne?
V prípade, že mi niekto pošle zásielku DHLkom a zasielka prejde cez colnicu (hodnota skoro presne 100€) tak platím DPH kurierovi pri odbere alebo to colnica stopne?
caute chalani, dostal som refund z platby na paypal ale pise mi tam toto "issue refund" a ani po preklade som nepochopil co to odomna chcu, ako keby som mal potvrdit ze ten refund chcem, ale toot sa stalo uz druhy krat ked som to zaklikol tak jej posle peniaz spat takze neviem co s tym robit lebo tie penaize sa mi nepripisu na ucet kym tam cosi musim zakliknut, poradte