Ebay nakup

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Ebay nakup

Príspevok od používateľa j4nosik »

Zdravim objednal som si vec z Ebay a stala sa taka vec proste raz som odtial uz nieco kupoval a prislo to v poriadku ale teraz som objednaval a vsimol som si ze mi ako mate pri adrese MESTO+PSČ pribudlo medzi to ceske slovo výchozí cize to mam napr mesto,výchozí,psč viem ze toto vychozi je oznacene ako State v prehlade uctu ale Slovensko mam vyplenene uz ako region myslim si ze to je len pre urcite krajiny toto State (USA napriklad) tak sa chcem spytat ci mi to takto dojde ked to mam v tvare mesto,vychozi,psč lebo mi dosiel mail ze na tuto adresu mi aj zaslali produkt :?
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ebay nakup

Príspevok od používateľa cinges »

Dojde... mne sa tiez nejak uplne prehodila adresa, mal som tam len, default, a kraviny, jedine co tam pasovalo bolo PSC a ulica a cislo domu... a vsade okolo blbosti popisane, ale tiez som si myslel, ze mi to uz nedojde, ze som sa ofajcil, ale nakonieco to doslo;) aj ked na baliku boli same otazniky..:D
medo8
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa medo8 »

chcem sa spytat mimo tejto temy...chcem si kupit nieco z ebay a ako postovne je tam Not specified da sa to vobec objednat???a ak ano kolko moze byt cca cena???
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nie nedá, keď dá tak musíš napísať predajcovi
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Keď je pri cene poštvného "Not specified", daný predávajúci tovar na SVK neposiela. Možeš si to prípadne overiť aj v záložke "Postage and payment" (keď si rozklikneš daný produkt), ale ešte sa mi nestalo, aby sa tam v takomto prípade dalo vybrať Slovensko. ..btw, najlepšie poštovné majú váčšinou šikmáči.. žiadne :D ..len dodacia doba je trochu dlhšia.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Not specified automaticky nezmanena, ze na SVK neposiela. Ak ma dane ze posiela napr. Worldwide ale v zozname SVK nie je (alebo ine krajiny), v danom pripade je potrebne bud:
-napisat predajcovi, co by stalo postovne na SVK a tuto sumu pri kupe a naslednej platbe dopisat
-kupit produkt, vyziadat si invoice s cenou postovneho a tuto sumu nasledne zaplatit a ocakavat tovar

Samozrejme, ovela lepsi je prvy sposob, kedze v pripade, ze vam vyska postovneho nebude vyhovovat, nemusite dany tovar vobec kupit, na rozdiel od pripadu c. 2, kde uz dany tovar mate kupeny.
Napísať odpoveď