no da sa to tak povedat ze nonstop pretoze v spravcovi uloh ho mam vytazeny na tych 47% a ked daco robim tak pocitujem take spomalovanie...a pc mam dost slaby.. duron 1.10
vyzera to tak, ze ti tam pracuje stale rezidentna ochrana, ktora skenuje vsetky subory... skus ist do nastaveni .. daj tam SETUP a potom odfajkni prec Files (subory)
Šu-Do > To teda brzdí no:( Ja som nad tým tiež premýšľal že nechať si kontrolu len pri otváraní/zatváraní súborov a viac nič... Ale to by nemalo asi ani taký efekt...
Sudo> no nepomohlo mi to, ale aj tak diky, no zrejme budem musiet pouzit starsi nod ... nemozete mi pls sem hodit dajaku SK or CZ starsiu verziu nodu? dik
prosim vas mam taky problem ze nod32 2.7 verzia mi stale hlasi ze Win32 / trojan downloader.Wigon.Bs trojsky kon... uz som presiel komp aj zo spybotom search and destroy a stale mi ho neodstranilo.. aj ked som ho dal odstranit a ked som preskenoval z nodom tak mi nic nenaslo.... ale furt mi hlasi trojana... neviete ako ho dam prec? dik
Rad by som naviazal na temu. Mam ten isty problem. Vzdy pri zapnuti pc, nod vypnem. A vsak proces ekrn ostava zapnuty. Preco? Ja mam v praci silny pc a taktiez som spomaleny.
Nod myslím zvyčajne po každom zapnutí kompu urobí nejaký scan počítača. Pozri sa mu do načasovaných úloh.. prípadne to vypni.
Inak ako bol NOD posledné roky mojou jednotkou, tak som na neho od 4 verzie zanevrel. Aby fungoval dobre a zbytočne nezaťažoval aj ten najvýkonnejší komp, treba takmer všetko povypínať, čím sa však ochrana stáva neúčinnou. Doma som ho už vymenil za MSE, v práci ho musím trpieť.. a tak trpím vždy, keď potrebujem niečo tlačiť na tlačiareň, ktorú zdieľa nejaký iný užívateľ v sieti.. vtedy je celý komp totálne zmrznutý.
Ty vole, presne aj mne to dnes zacalo robit, po zapnuti pocitaca bol okamzite procesor vytazeny na 100%, vytazoval ho proces ekrn.exe Eset pouzivam uz mrte dlho, ale toto mi este nikdy nespravil. Pomohlo az jeho odinstalovanie. Poradte nejaky schopny antivirus, ktory je na spickovej urovni.