kia ev6? hyundai ionic 5?lukas9206 napísal: 08 nov 2024, 8:59 Ja napríklad mám mometlane dilemu aké auto do 40-45k. Terajším autom som si splnil sen a teraz hľadám niečo pohodlne a ekonomické, keďže nechcem ďalej vrážať peniaze len do auta. A do tejto ceny mi proste iné auto ako Tesla 3/Y nevychádza. Aj keď by mi stačilo malé auto ako Polo/Fabia, tak stále mám v pláne nejaké tripy autom, plus mám dva metre, takže tieto autá nespĺňajú to pohodlie čo by som chcel. Plus nechcel by som nič od VW group keďže tie auta sa mi proste nepáčia. Nejaký Ford s litrový trojvalcom tiež nie je to po čom by som túžil.
Takže do tej ceny nevidím nič tomu podobne.
Elektromobil co si o nom myslite?
Re: Elektromobil co si o nom myslite?
Z EV okolo ten ceny sa mne osobne hodne paci Megane E-Tech a mozno Scenic, ale ten by bol holy. A to hovorim ako niekto kto nie je moc na SUV. T3 za mna cajk, ale su tam nejake nie extra vyznamne veci ktore by mi ale vadili ako napriklad interier a v podstate aj predna maska, alebo absencia senzorov.lukas9206 napísal: 08 nov 2024, 8:59 Ja napríklad mám mometlane dilemu aké auto do 40-45k. Terajším autom som si splnil sen a teraz hľadám niečo pohodlne a ekonomické, keďže nechcem ďalej vrážať peniaze len do auta. A do tejto ceny mi proste iné auto ako Tesla 3/Y nevychádza. Aj keď by mi stačilo malé auto ako Polo/Fabia, tak stále mám v pláne nejaké tripy autom, plus mám dva metre, takže tieto autá nespĺňajú to pohodlie čo by som chcel. Plus nechcel by som nič od VW group keďže tie auta sa mi proste nepáčia. Nejaký Ford s litrový trojvalcom tiež nie je to po čom by som túžil.
Takže do tej ceny nevidím nič tomu podobne.
Áno áno, ale myslel som spaľovaciu alternatívu v tejto ceny oproti Tesle alebo pripadne EV6 či Ioniq.
tak za 45 uz kupis aj nejaku oktaviu RS, nie? v beznych spalovakoch teraz prehlad vobec nemam. ja keby mam 45k na auto pre seba tak kupujem GR yaris 
Neviem, asi to vyzera ze som proti EV, ale fakt nie som a sam premyslam, ze dalsie auto by uz mohlo byt elektricke. Ako som ale pisal,ja sa nepozeram na to aky na pohon ale na to ako bude sluzit pre dany ucel a mne konkretne EV vychadza subjektivne kompromisnejsie. Na druhej strane na tom asi ide usetrit, takze tiez neviem.lukas9206 napísal: 08 nov 2024, 9:16 Áno áno, ale myslel som spaľovaciu alternatívu v tejto ceny oproti Tesle alebo pripadne EV6 či Ioniq.
Aj keď som nechcel SUV ale toto je lákavé
Na ten rok by som si naplánoval všetky tripy po Európe čo som mal v plane.
No, asi sa potrebuju zbavit tych starych Ypsilonov. Osobnr by som si asi radsej pockal na novy.
Áno, ale máš zľavu 6000€ na Y plus 500€ cez referal program a plus rok nabíjania zdarma. To neznie ako zlý deal.
Jasne, zase vec preferencii. Ja som v Tesle nesedel, len v starsej trojke takze neviem ako sa chova Y, ale co som cital, je to hodne tvrde a nie extra dobre odhlucnene auto. Za tie peniaze by ma to mrzelo. Highland ma toto udajne vyriesene, aspon teda u 3jky. Ale pokial toto pre niekoho nie je problem, deal je to urcite dobry.
-
starysomar
Hardcore addict
Johnnny - moja poznámka v zátvorke pár príspevkov dozadu rozhodne nepatrila Tebe. Ani autorovi postu, v ktorom bol posmech zmienený. Viacmenej tým, čo sú presvedčení, že vedia kto si čo má/nemá kúpiť lepšie, ako on sám. A/alebo si robia posmešky z niečoho o čom vedia - nič.
Tak potom sorry. Obcas som trochu nechapavy 
-
starysomar
Hardcore addict
Ja častejšie a viac - mám na to vek - a prezývku 
-
starysomar
Hardcore addict
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak taku dezolatcinu, to som uz dlho necital
hlavne to prve. Sanka dole, ze sem toto vobec nazdielas.
Uz davno ukazal ze taky typ zurnalistiky sa mu paci.
Prečo si toto robíš? Prečo máš to nutkanie tu postovať tieto sračky. Myslím si, že sme tu mali už dosť debát na to, aby sme si ujasnili, že auto.pravka.sk a autoforum.cz sú EV haterské portály, ktoré nie su ale že absolútne relevantným zdrojom informácií k téme elektromobility. To je ako plus jeden deň, ale o EV.starysomar napísal: 22 nov 2024, 17:29 https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/7 ... -do-srotu/
https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/7 ... stagnoval/
Prečo?
-
starysomar
Hardcore addict
Aj toto je haterský web?
https://www.mojelektromobil.sk/predaj-e ... v-cislach/
Málo na to, aby si niektorí ujasnili, že čím viac nesplnenýchých nádejí bude - tým menej to prospeje rozvoju elektromobility.
Tiež by sm si prial rýchlejší rozvoj.
EDIT:
Prečo si toto robíte niektorí Vy? Výroba a distribučná kapacita elektrickej energie sa nezvýši direktívnymi nariadeniami.
https://www.mojelektromobil.sk/predaj-e ... v-cislach/
Málo na to, aby si niektorí ujasnili, že čím viac nesplnenýchých nádejí bude - tým menej to prospeje rozvoju elektromobility.
Tiež by sm si prial rýchlejší rozvoj.
EDIT:
Prečo si toto robíte niektorí Vy? Výroba a distribučná kapacita elektrickej energie sa nezvýši direktívnymi nariadeniami.
Je to clanok z maja 2024, je november. Ty proste hladas akukolvek negativnu vec o ev, ktoru by si tu mohol postnut?
To co ty akoze vycitas nam, nikto tu netvrdi.
To co ty akoze vycitas nam, nikto tu netvrdi.
-
starysomar
Hardcore addict
"Ty proste hladas akukolvek negativnu vec o ev, ktoru by si tu mohol postnut?" - lož.