Elektronicka citacka knih
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Elektronicka citacka knih
Ahojte,
rozmyslam momentalne nad kupou elektronickej citacky knih, ktoru budem vyuzivat viac menej len na ucenie (aj v horsich svetelnych podmienkach - noci) a citanie odbornej literatury, nie na beletriu. Preto by sa mi tam hodila co najvacsia uhlopriecka, no co som kukal na Alze, tak tam je standard 6". Nutnost je citanie PDF, ale to zvladne asi kazda. Mala by byt aj dotykova na nejake zvyraznovanie textu a tak; WiFi vyhodou, nie podmienkou. Hodila by sa aj farebna, lenze co som videl jednu, tak nebola moc podarena.
Viete mi poradit nejaku konkretnu, s ktorou mate skusenosti alebo nejaky specializovany obchod?
Zatial mi pride najvhodnejsia PocketBook 626 Touch Lux
Dakujem.
rozmyslam momentalne nad kupou elektronickej citacky knih, ktoru budem vyuzivat viac menej len na ucenie (aj v horsich svetelnych podmienkach - noci) a citanie odbornej literatury, nie na beletriu. Preto by sa mi tam hodila co najvacsia uhlopriecka, no co som kukal na Alze, tak tam je standard 6". Nutnost je citanie PDF, ale to zvladne asi kazda. Mala by byt aj dotykova na nejake zvyraznovanie textu a tak; WiFi vyhodou, nie podmienkou. Hodila by sa aj farebna, lenze co som videl jednu, tak nebola moc podarena.
Viete mi poradit nejaku konkretnu, s ktorou mate skusenosti alebo nejaky specializovany obchod?
Zatial mi pride najvhodnejsia PocketBook 626 Touch Lux
Dakujem.
Re: Elektronicka citacka knih
za tu cenu mas kindle paperwhite nevidim dovod pre tuto...
-
2janci2
Medium Professional
A v com vidis dovod pre tu Kindle Paperwhite? A co som hladal, tak Paperwhite 2 stoji 150, jednotka sa uz asi nevyraba.
//ok, nasiel som za 120 bez reklamy, aj ked som si nie uplne isty, ci je to ta dvojka, je to nejaka Paperwhite GEN II
//ok, nasiel som za 120 bez reklamy, aj ked som si nie uplne isty, ci je to ta dvojka, je to nejaka Paperwhite GEN II
Kindle povazujem za original. Spracovanie, kvalita, displej, vsetko je super. Mal som obycajny Kindle, teraz mam Paperwhite a je to super. Pozri si nejake testy ked chces, ale Paperwhite mozem odporucit. Kludne aj s reklamou, hoci nie je velky rozdiel.
http://citacky-elektronickych-knih.heur ... erwhite-2/
-
2janci2
Medium Professional
A ako je to vlastne s tymi reklamami? Si citas 20 minut a vyskoci ti nejake okno? Alebo sa nieco zobrazi pri zapnuti?
Preco nepouzivas staru temu o citackach?
joj radsej niekto odpovedzte
aj mna to zaujima ako to je s tou reklamou 
-
2janci2
Medium Professional
Pozrel som aj tam nieco, vychvalovali tam kindle, ale napr. to o reklame som tam nevidel.
Je pravda, ze som to mohol napisat do tej existujucej temy.
Je pravda, ze som to mohol napisat do tej existujucej temy.
Na 3G, keyboard, sa zobrazovala ako "screen saver". Teda screen pri zamknuti. Az kym som neurobil jailbreak s cielom tam mat fotky spisovatelov. To sa nepodarilo a tak mam screen ako v pripade, ked sa Kindle nema moznost stiahnut nove reklamy a aktualna expiruje.
ano, reklamy sa zobrazuju len ako "screensaver" ked mas citacku vypnutu. Aj to len vtedy, ked sa pripajas na net cez wifi. Cize ziadne take, ze citas knihu a pol strany zabera nejaka blba reklama 
Alebo cez 3G 
Zdravím páni, tiež si chcem kúpiť čítačku. Rada bude asi Kindle. Otázka - pochopil som správne, že PAPERWHITE 2 má podsvietenie? Plus, odkiaľ ju kúpiť? Premýšlal som priamo z Amazonu, bo cenovo je síce lacnejšia no nejaké tie clá a pod. by ju asi predražili.
ano, ma podsvietenie. Kupovat z amazonu je hlupost, mas pravdu, dan by ju predrazila + bez zaruky. Ani ta cena nie je ovela vyhodnejsia, na amazone co som pozrel, tak 119$ a na heureke 114 eur najlacnejsia 
Ahoj,
tiez rozmyslam nad touto citackou...len chcem sa spytat...to ze je podsvietena nema v konecnom hodnoteni efekt akoby som to cital z tabletu ? Ci aj napriek tomu to "taha" oci menej , resp da sa tot podsvietenie vypinat/zapinat. Diky
tiez rozmyslam nad touto citackou...len chcem sa spytat...to ze je podsvietena nema v konecnom hodnoteni efekt akoby som to cital z tabletu ? Ci aj napriek tomu to "taha" oci menej , resp da sa tot podsvietenie vypinat/zapinat. Diky
Nie, je to totalne odlisne. Jednak to nesvieti priamo ale z dola, a displej nesvieti, ale je to viac menej to iste, ako keby si nanho svietil lampou. Paperwhite 2 mam uz rok a je to super, tak isto sa pritom da v pohode zaspat v uplne tmavej miestnosti.
Podsvietenie sa vypnut uplne neda, ale cez den na malych hodnotach nevidis, ze tam nejake podsvietenie je. A v noci zas nemusis mat dodatocne svetlo.
Podsvietenie sa vypnut uplne neda, ale cez den na malych hodnotach nevidis, ze tam nejake podsvietenie je. A v noci zas nemusis mat dodatocne svetlo.