Energeticke napoje
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Energeticke napoje
kukiak: hehe ten cierny caj, my sme to volali ze "magorak", do 1,5-2 decoveho pohara si nechas vyluhovat aj zo 6 sackov pigi caju a potom ked si to vypil tak si bol jak magor 
-
kukiak
Addict
my to volame, ze "pseudokokain" 
-
pryja
Darca
Gangy:
http://www.bestofnatur.sk/product/100-g ... o-100g-41/
este tam pisu aj, ze ukludnuje zaludok a creva. to je nieco pre teba
http://www.bestofnatur.sk/product/100-g ... o-100g-41/
este tam pisu aj, ze ukludnuje zaludok a creva. to je nieco pre teba
Jednoznačne Red-Bull 
-
Clean_Up
Professional
Jednoznačne Monster! 
Redbull a Hell ine som neskušal
tak ako zarucene kvalita a chut je Red Bull. (najradsej mam ten Light..chuti ako zuvacky
)
ked mam vyslovene len chut tak si kupim HELL (jednej z najlacnejsich , pomerne dobra chut, a rovnako mi ucinkuje ako RBull)
Tak a teraz ten monster ... malokedy najdem v obchode normalne balenie 250ml ..skoro vsade vidim len 500ml ...
dva krat som ho mal ..raz som si zobral light a cakal som ze nebude moc sladky... no mal som pocit ze len cukor zaliali vodou ... BREKEKE ...
myslim si, ze kto si kupuje monster, nepozera sa na obsah kofeinu a inych latok, ale ide mu len o IMAGE
..idealne pre deti
ked mam vyslovene len chut tak si kupim HELL (jednej z najlacnejsich , pomerne dobra chut, a rovnako mi ucinkuje ako RBull)
Tak a teraz ten monster ... malokedy najdem v obchode normalne balenie 250ml ..skoro vsade vidim len 500ml ...
dva krat som ho mal ..raz som si zobral light a cakal som ze nebude moc sladky... no mal som pocit ze len cukor zaliali vodou ... BREKEKE ...
myslim si, ze kto si kupuje monster, nepozera sa na obsah kofeinu a inych latok, ale ide mu len o IMAGE
V podstate vypijem všetko čo má obsah kofeínu nad 32mg/100ml. O tých sa dá povedať že aj píšu
. Najradšej mám Adrenalin, ten ma ešte nikdy nesklamal... 
-
hojko
Site Admin
bindo011: Ktore maju nad 32mg??? Lebo ak si dobre pamatam, ked som v obchode porovnaval Semtex, V12, Kick, Red Bull atd..., tak vsetko bolo 32mg, cize mi to prislo ako maximalna stanovena hodnota.
Teda myslel som nad 30mg. V podstate všetky 32mg sú super... 
Najradšej RedBull a Adrenalin, tie nesklamú..
občas si doprajem aj guaranu, tá vie pekne naspídovať
občas si doprajem aj guaranu, tá vie pekne naspídovať
-
pryja
Darca
Ja som tu v Nemecku v potravinach objavila 1,5 l flasu energy drink, vola sa to ze rhino's, na obale je nakresleny nosorozec a chuti to presne ako redbull aj zlozenie sa skoro zhoduje. Ked je tazka noc a potom do sluzby, tak tu jednu flasu cez den stiahnem. Chuti mi to viacej ako kava a dokonca som sa docitala, ze taurin ma velmi pozitivne ucinky na organizmus, okrem ineho aj na zrak 
ten lacny zazrak v striebornej litrovej flasi v Jednote/Terne... dve flasky na vecer a da sa zvladat vela potrebnych veci... a caj z 3 sackov pijem bezne a ucinok nepocitujem...
-
xjojox2246
Star
jednoznacne najlepsi je Monster ENERGYYY
-
pryja
Darca
Uryvok z jednej diskusie, som sa skoro pototo
Nepijem tie býčie šťanky a ani žiadne iné. Za jednu plechovku toho humusu si môžem kúpiť 2 pivá - a to aj robím
-
JohnFrusciante
Star
toto je dobre, že si sa s anketou pohral a že sú je tam viac značiek
Osobne pijem energy veľmi zriedka. Síce mi to chutí no tak či tak je to bordel a samá chémia. Zbytočne
a keď už energy tak Red Bull
Osobne pijem energy veľmi zriedka. Síce mi to chutí no tak či tak je to bordel a samá chémia. Zbytočne
a keď už energy tak Red Bull
Jednoznacne Monster Energy ( tj ten zeleny ) alebo Monster Ripper ( tj zase ten zlty ktory je spojeny s nejakym dzusom ci co, ale chut ma fpoho ) 0,5l plechovka ma udrzi "pri zmysloch" dost dlhu dobu a ta cena 30,- CZk u nas v robote, no neber to 
-
pegasusss
Light Professional
skusal niekto uz V-power Black energy drink ? , ja som ho mal viac krat , lebo bola akcia ze jeden plus jeden za 20 centi ci kolko ...
ale vie to dobre naspeedovat len nema to taku chut ako napr monster alebo redbull ... takze iny rozdiel ako v chuti nevidim ....
v poslednom case monster energy, akykolvek, fakt pol litra a som naslapnuty skoro cely den, ani redbull tak dobre nefungoval
Pred nedávnom, ani týždeň tomu nieje, mi prišla domov guarana, ktorú postla pryja. Cena nič moc 15€ je predsa len dosť, ale všetky energeťáky sa môžu schovať. Účinky sú fakt neporovnateľné, po užití príde parádny nával energie a chuti do nejakej činnosti. Zatiaľ najlepšia vec akú som z prírodných stimulantov mal, odporúčam vyskúšať...
.