Energeticke napoje
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Strašný humus chuť tuti-frutilukyyy napísal:ja pijem Up a preco?? lebo je asi najlacnejsie:-D ale inak nie som na tom zavisly mam to mozno raz za mesiac
no a potom ešte jedno a už to doplníš len tabletkou proti cukrovke a môžeš ísť vonerytrocyt napísal: Je to ako dezert, a keď to doješ, ta urobíš si ešte jedno, lebo to je fajné
-
will.i.am
Darca
Pijem kadeco vacsinou okrem Redbullu, pretoze je to predrazene a plati sa za znacku (za co si asi mozu dovolit financovat vlastny F1 team??)
Inak mam rad Semtex, ten u mna vedie. Shock je tiez v pohode a je ho dokonca pol litra, ale zda sa mi dost kysly... Hell sa mi zdal slaby ako aj po chutovej stranke aj po energetickej a neviem ake este som pil, ale teraz na mna caka Powerking (v Hypernove mali akciu za 17 som zvedavy co to bude
)
Inak mam rad Semtex, ten u mna vedie. Shock je tiez v pohode a je ho dokonca pol litra, ale zda sa mi dost kysly... Hell sa mi zdal slaby ako aj po chutovej stranke aj po energetickej a neviem ake este som pil, ale teraz na mna caka Powerking (v Hypernove mali akciu za 17 som zvedavy co to bude
Ale chlapci dajte mu pokoj. Ja tiez pijem len UP. A to nielen z financnej stranky.lukyyy napísal:ja pijem Up a preco?? lebo je asi najlacnejsie:-D ale inak nie som na tom zavisly mam to mozno raz za mesiac
JumperAL minule som si dal RedBull, sadol kamaratovi do auta a po chvilke zaspal. (Klud, nesoferoval som ja.)
-
JohnFrusciante
Star
-
R1k1nko
Darca
raz som bol na firemnej akcii ( horna streda -watercup )
no a zadara sme si tam boli zobrat energeticke napoje znacky Boom
vypil som ich asi aj 7-8 ( ved boli zadara ) no a vecer ked som sedel v unas v podniku tak sa mi noha vkuse triasla ( a to po akcii uz boli aj 5 hod ) cely vecer som bol naspeedovany .... fakt supa ked si unaveny das si 7 napojiv po 55sk a robota ty ide ako ( nejake prirovnanie - nic ma nenapada ) ...
no a zadara sme si tam boli zobrat energeticke napoje znacky Boom
vypil som ich asi aj 7-8 ( ved boli zadara ) no a vecer ked som sedel v unas v podniku tak sa mi noha vkuse triasla ( a to po akcii uz boli aj 5 hod ) cely vecer som bol naspeedovany .... fakt supa ked si unaveny das si 7 napojiv po 55sk a robota ty ide ako ( nejake prirovnanie - nic ma nenapada ) ...
Red bull, na myslenie (ked sa treba biflit) mi pomáha guarama, tu obsajuje napr. Let's go!, kt. je bez kofeinu a taurinu. Aj ISO FRUIT je bez kofeinu a taurinu, cioze su fajn na zdravie, urcite vas nenabudi tak ako red bull alebo Kamikadze, no nehrozi vam infarkt.
No a na to riadne nakopnutie teda ten Red Bull, Semtex a Kamikadze
No a na to riadne nakopnutie teda ten Red Bull, Semtex a Kamikadze
-
pinacolada
Guru wannabe
dakujem,umelohmotne sracky nepijem
dost svinstva sa mi dostava do tela dychanim a stravou zo supermarketu,netuzim si to podporovat vecami ktore sa skladaju z taurinu,kofeinu,umelych sladidiel a podobnych pitchovin.ked som smadny dam si mlieko a ked sa chcem prebrat tak si spravim 15 drepov alebo sa osviezim vodou.ked som zivy tak mam energie dost a nepotrebujem take veci
dost svinstva sa mi dostava do tela dychanim a stravou zo supermarketu,netuzim si to podporovat vecami ktore sa skladaju z taurinu,kofeinu,umelych sladidiel a podobnych pitchovin.ked som smadny dam si mlieko a ked sa chcem prebrat tak si spravim 15 drepov alebo sa osviezim vodou.ked som zivy tak mam energie dost a nepotrebujem take veci
-
Vesper
Professional
Red Bull je jednoznačne najlepší v porovnaní s takými alternatívami ako napríklad Shock alebo Up! a ešte sa celkom dá Semtex... Ale tieto veľmi nepijem aby som si veľmi nezvykol na kofein a taurín a taktiež trošku kvôli zdraviu
Dosť dobré skúsenosti mám s tými čo obsahujú guaranu... A keď už je ozaj kríza tak prichádza najtvrdšia vec Speed8 
-
tomexx
King
Tie energy drinky by mali byt rozdelene do skupin a vyberal by si si podla nudnosti prednasajuceho..miki24686 napísal:pil som a pit budem..u nas v krcme je uz asi pat rokov akcia-jeden red bull a dve vodky za 99Sk, no nekup to![]()
v piatok chodili po prednaskach take holky s obrovskymi batohmi a rozdavali red bull-tomu sa povie marketing...
btw sem tam si dam UP, ked ma caka vela prace alebo ucenia. Dalej som mal len Semtex a RedBull a ani jeden mi nechutil..
Energetický nápoj - aký,kedy?
tak zbežne som pozrel a nenašiel tu takuto temu, ak je tak sorry,
takže aký preferujete a pri akých príležitostiach?
lebo sa veeeelmi roznia:D tzv "tesco" znacka kick, ked to prislo a stalo 10 sk jeden sme s kamosom kupili 6 a kazdy dali napoly a v pohode som zaspal a necili som sa ani fresh potom, red bull ma asi najvyraznejsiu chut(z tych co som pil) a mne to celko chuti to tutti frutti:P ja osobne ked je nejaka party tak nejaky jeden zvyknem si dat, ale to skor na chut a ked hrozi nocne ucenie,ale to este asi nikdy nepomohlo:D to aj taky lacnejsi ako hmm nenapadne ma nazov, taky oranzovy je.A shock je celkom fajn len skoda ze bez bubliniek, aj ked je aj taky akurat na ten som dnes nenarazil tak som zobral bez, no...bolo to take ine:P
takze podelte sa o skusenosti
//GothaR: temy spojene
takže aký preferujete a pri akých príležitostiach?
lebo sa veeeelmi roznia:D tzv "tesco" znacka kick, ked to prislo a stalo 10 sk jeden sme s kamosom kupili 6 a kazdy dali napoly a v pohode som zaspal a necili som sa ani fresh potom, red bull ma asi najvyraznejsiu chut(z tych co som pil) a mne to celko chuti to tutti frutti:P ja osobne ked je nejaka party tak nejaky jeden zvyknem si dat, ale to skor na chut a ked hrozi nocne ucenie,ale to este asi nikdy nepomohlo:D to aj taky lacnejsi ako hmm nenapadne ma nazov, taky oranzovy je.A shock je celkom fajn len skoda ze bez bubliniek, aj ked je aj taky akurat na ten som dnes nenarazil tak som zobral bez, no...bolo to take ine:P
takze podelte sa o skusenosti
//GothaR: temy spojene
viem ze sa pije kadeco s kadecim, takze toto tu sa uplne myli ? :http://www.sme.sk/c/3962088/Energeticky ... kodit.html aj ked je pravda ze tam je napisane ze MOZE uskodit:P