Ženy ma neľúbia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukasM
Light Expert
Light Expert

Re: Ženy ma neľúbia

Príspevok od používateľa lukasM »

Terepin napísal: 05 aug 2025, 13:29 Inými slovami: je to subjektívne. Gratulujem - objavil si teplú vodu. A na toto si potreboval AI?
Týmto tu su prakticky vyjadril kus svojej osobnosti. Otoč stôl - ako by si sám reagoval na seba ?

Autoeditácia príspevku po 14 min 5 sek:
chudoba napísal: 06 aug 2025, 1:10 Proste vždy chceli druhých nie mňa. Tak niečo vo mne je také čo ženy odpudzuje. Ale neviem čo to je.
Ženy chcú chlapa - o koho sa vedia oprieť. Si takým ?

Najprv musíš nájsť pokoj vnútri. A to nenájdeš, kým Ti každý vraví (vrátane internetu), kto si a aký máš byť. Vypni mobil, choď von kde nikto nie je a len hodinu / dve seď. A budeš pomaly prichádzať na to čo naozaj chceš a kým si.

Za druhé - skús sa zaujímať o ne bez toho aby si niečo chcel naspäť. To z človeka ide na kilometre, keď je s niekým len preto, že chce niečo naspäť. Vypočuj a rozlúč sa - aj s tou predavačkou a starenkou na ulici.

Priťahujeme tých ľudí, kým sami sme.

Autoeditácia príspevku po 4 min 36 sek:
chudoba napísal: 06 aug 2025, 12:15 Správanie, povaha, aj keď sú to vagabundi čo zmlátia ženu, chodia domov opití, ale majú niečo čo ja nemám. Však som single muž, tak jasné že oslovujem ženy a skúšam ich zbaliť. Veď na to sú.
Tie ženy si nosia v sebe traumy a podvedome si vyberajú takých partnerov.
Vyjednávač
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Vyjednávač »

Stále dookola rovnaká otázka na všetkých fórach. Prečo teba - obézne 120 kilové prasa so 74 centami vo vrecku, nulovými úsporami, 60 zamestnaniami v CV, bytom v podnájme, ktorý ti platí otec, umelými zubami v hube, lebo tie tvoje sa od toľkej hygieny rozpadli, debilnými názormi na život, neschopnosťou nič naplánovať či dokázať a večným sťažovaním sa a frflaním na všetko - žiadna žena nechce do života. Záhada!
Proteus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Proteus »

Tebe už platí byt otec? A kde sú tie reči, že na základné poplatky máš? Že z ID zaplatíš povinné platby?
Napísať odpoveď