Eset Smart Security a ICQ klient

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
k1
Expert
Expert

Eset Smart Security a ICQ klient

Príspevok od používateľa k1 »

Caute,

Nahodil som si Eset Smart Security a nejak mi blbne icq klinet (Trillian). Bud mi nenacita kontakty vobec alebo nacita (som online) a po chvili ma vypne. Ochranu firewall mam nastavenu na interaktivnu a pri zapnuti Trilliana mi vypisalo nejake upozornenie tak som dal povolit, ale stalo to nejde... Pls ak niekto mal podobny problem, alebo niekto kto vie ako to nastavit poradte mi, budem velmi rad... Dakujem

Za pomoc K :plus:
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

noooo mne to dost podobne blbne v poslednom case mam qip takze nwm :( taktiez mam eset ktovie co vtom je hmm ale na druhom pc to problemy nerobi
k1
Expert
Expert

ja si myslim ze tam je nejaky problem s firewallom... Do kedy som nemal nahodeny Eset Smart Security, tak mi islo icq bez problemov. :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

naco si drbete ESS ked neviete pracovat s firewallom...Instalnite si Klasicky NOD 32 v3 a mas pokoj :) tiez ma ESS kus stvalo a tak som hodil NOD32 a nemam ziadne problemy :)
k1
Expert
Expert

preto lebo neviem nastavit firewall tak uz nemozem mat lepsiu ochranu na pc ??? ako hovorim nastavil som to co viem, ale nechapem preco to stale nejde :roll:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Soviet napísal:naco si drbete ESS ked neviete pracovat s firewallom...Instalnite si Klasicky NOD 32 v3 a mas pokoj :) tiez ma ESS kus stvalo a tak som hodil NOD32 a nemam ziadne problemy :)
ja mam cisto iba noda
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

ja mam Nod SS a icq a ide to v poriadku vsetko
Ďuri12
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ďuri12 »

este ked som ja skusal eset smart security tak mi blbol vypress chat neviem ci poznate :D potom prisiel bratranec a povedal nech skusim odinstalovat.hned mi tam vsetko nabehlo :D
Napísať odpoveď